من همیشن دیشب 2730 رو خریدم 90 تومن..والا آنتن دهیش بد نیست.برای کاربر خونگی جواب میده.آسیا تک هستم و راحت دارم باهاش کار میکنم.سوالی داری در خدمتم.![]()
من همیشن دیشب 2730 رو خریدم 90 تومن..والا آنتن دهیش بد نیست.برای کاربر خونگی جواب میده.آسیا تک هستم و راحت دارم باهاش کار میکنم.سوالی داری در خدمتم.![]()
مخابرات به من tp link و iplink رو توصیه کرد ولی گفت همه ی مودم ها جواب می دن
آنتن دهیش در چه حدیه مثلآ فضای داخل یک آپارتمان رو پوشش میده؟
در نصبش مشکلی نداشتید؟
داغ می کنه یا نه و آیا قطعی نت دارید یا نه؟![]()
من یکی از دو مدل TP-Link W8961ND یا D-Link 2750U رو می خوام بخرم ولی شک دارم کدوم یکی بهتره
2750u سری جدیدش قابلیت usb sharing و چنتا قابلیت دیگه داره نسبت به tp link 61 ولی باید ببینی ایا نیازت هست یا نه .. در هر صورت tp 61 مودم خوبی که خودش رو خوب نشون داده البته اگر usb sharing و اپشنهای جدید تری رو توی tp link می خوای می تونی سراغ tp68 بری که گرون هست نسبت به این ها.
و البته انتن های قوی تری داره tp link 61
Last edited by ...ALI...; 21-08-2013 at 17:59.
دوستان مودم وایرلس که پورت لنش 10/100/1000 باشه و تو بازار هم موجود باشه کسی سراغ داره؟
دوست عزیز چه فایده داره لن 1000 باشه؟ وقتی که بالاترین سرعت وایرلس در تئوری 300 ودر واقعیت خیلی کمتره.
دوست عزیز وقتی لن 10/100 هست 300 بودن وایرلس چندان کارایی نداره مگر اینکه 2 تا دیوایس بصورت وایرلس به مودم متصل شده باشند.
بر فرض اگر شما مودم رو به PC با لن وصل کرده باشید و قصد انتقال فایل از این PC به دیوایس های دیگه رو داشته باشید سرعت نهایتا 100 خواهد بود حتی اگر بقیه دیوایس ها بصورت وایرلس و با سرعت 300 متصل شده باشند.
مطمئن باشید سرعت وایرلس هرگز از کابلی که به pc هست بیشتر نمیشه. شما اول ببین میتونی همون 100 را بگیری اگه تونستی اونموقع دنبال 1000 باش.
اصلا یه جور دیگه. شما دو لپتاپ را که 300 مگابیت هستند(اگه نیستند با دانگل) بوسیله مودم 300 مگابیت وایرلس از طریق وایرلس شبکه کن. ببین به هر لپتاپ 150 مگ می افته 150/8=19
ببین سرعت جابه جایی فایل اگه 19 بود اون موقع حق باشماست.
Last edited by seyediali3; 22-08-2013 at 16:22.
دوست عزیز اگر کمی رو پست بنده دقت کنید خودتون متوجه امتیازات 10/100/1000 خواهید شد.
دست یافتن به سرعت 300 هم کار سختی نیست و با دانگل یا دیوایسی که این قابلیت رو داشته باشه به راحتی میتونید به این سرعت دست پیدا کنید.
مودم های سری high end تمام کمپانی ها هم 10/100/1000 هستند و سرعت وایرلس هم تو بعضی از مودم ها 750 شده است.
از تمام این بحث ها که بگذریم شما فرض کن بنده میخوام بین tv و pc که هر دو با لن به مودم وصل هستند یه فیلم 50 گیگابایتی جا به جا کنم.
حالا اگر چیزی به غیر از x3000 سیسکو سراغ دارید ممنون میشم آدرس بدید.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)