امروز منم زیاد راضی نبودم. خیلی نوسان داشت. همش دور و بر 10 کیلوبایت میگشت
امروز منم زیاد راضی نبودم. خیلی نوسان داشت. همش دور و بر 10 کیلوبایت میگشت
سلام .
من می خواهم از ایرانسل وایمکس بگیرم . اما بین این دوراهی موندم که از ایرانسل بگیرم یا از مبین نت ( طرح ویژه مودم رایگان )
نمی دونم فکرش می کنم که مبین حجم کمتری رو میده اما مودم رایگان
اما ایرانسل حجم بیشتر و مودم پولی
ولی باز هم مبین نت شباش مجانیه که نمی دونم اصلا ارزشی داره یا خیر ؟؟؟
نظر شما چیست ؟!؟!؟!
منطقه هم بین دوم و سوم تهرانپارس - روبه شاهد ( منطقه پوشش سبز )
منم موقعی که میخواستم وایمکس بگیرم شدیدا بین ایرانسل و مبین مونده بودم.اما اخر سر مبین رو گرفتم به 4دلیل
یک.پوشش سراسری مبین که کل کشور هست و اگر بخواین اینده نگرانه انتخاب کنید به نظر من مبین شاید انتخاب بهتری باشه
دو.دانلود رایگاه در جمعه ها و شب ها که واقعا نمیشه در نظرش نگرفت
سه.قیمت مبین از ایرانسل کمتره .مثلا سرعت 512 رو در نظر بگیرید مبین خیلی ارزون تره.
چهار.پشتیبانی مبین بهتره و رو اعصاب ادم نمیره مثل ایرانسل.
منم مبین رو پیشنهاد میدم. دانلود شبانه و جمعه ها خیلی مهمه. مگر اینکه شما بگی من اهل دانلود نیستم که این بعیده. و جالبه بدونی که من الان یک ماهه که ایرانسل ثبت نام کردم ولی هنوز تماس اولیه برای واریز پول با من گرفته نشده با اینکه دو بار هم ثبت نام کردم. ولی در همین بین مبین نت رو ثبت نام کردم و الان از سه هفته گذشته که دارم استفاده میکنم و میشه گفت بالاتر از حد متوسط ازش راضیم. باز انتخاب با خودته
به نظر من مبین نگیر چون پهنای باند کم میشه
اونوقت ما دیگه نمی تونیم راحت استفاده کنیم
کاربر کمتر-سرعت بیشتر
شوخی کردم به مبین خوش اومدی![]()
دوستان لطفا هرکی پستی میذاره خواهش بگه از کدوم شهر هست که بشه راحت تر قضاوت کرد. ممنون
تشکر اما به شدت قهوه ای شدم و ضایع کردن من رو .
تهرانپارس رو ضعیف ترین پوشش هست و گفت با مودم خارجی هم شاید سرعت مطلوبی نگیرم .
شانس نداریم که اه اه اه
الان اومدن برای تست اینجا ٬به هم می گفتند منفی ۷۹-۸۳ هستش . این یعنی خوب یا بد ؟ سرعت یک مگ قرار بگیرم
مودمی هم که آورده بودند از این کله قندی ها بود و یک دونه آنتنش اونهم کنار پنجره بیشتر روشن نشد. جالبه ما در قلب منطقه تحت پوشش هستیم و اگر حرفشون درست باشه و آنتن بی تی اس نزدیک ۸۰۰ متر فاصله داریم
یکم بدتر باشه دیگه نمیتونی سرویس بگیری. بهتر بود با مودم وای فای میگرفتن.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)