آقا آدرس این سایت رو میدی؟
من می خوام که با دوستم (2 تا 3 نفری) کالاف بازی کنم و یک سری از مراحلش رو که میشه باهم مراحل رو بریم.نمی خوایم مثل کانتر روبروی هم و یا یه مپ بزاریم و بیوفتیم به جون هم.اینجوری الان میشه بازی کرد؟
آقا آدرس این سایت رو میدی؟
من می خوام که با دوستم (2 تا 3 نفری) کالاف بازی کنم و یک سری از مراحلش رو که میشه باهم مراحل رو بریم.نمی خوایم مثل کانتر روبروی هم و یا یه مپ بزاریم و بیوفتیم به جون هم.اینجوری الان میشه بازی کرد؟
پکیج dlc ها اینجا:
مستقیم کردن لینک های دانلود اینجا:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
((فقط کافیه یه اکانت بسازی ((مجانی))بعد با free url leech لینکارو مستقیم کنی))کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 06:28 PM ---------- Previous post was at 06:25 PM ----------
داداش نمیدونم اینجوری بشه ولی برو اینجا آموزشش رو کامل داره از خود صاحب وبلاگ بپرس میشه اینجوری یا نه؟؟؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مشکل حل شد![]()
بعضی موقع ها وسط بازی میپره بیرون و این دو تا ترور رو میده:
Error
Create2DTexture (m60_col,2048,10240,0,827611204)
Failed: 800700e=Ran out of memory
دومی:
Directx Error
Directx ecountered an unrecoverable error
check the readme for possible solutions
چی کار کنم؟
تشکر.
کسی خبری نداره
برا اینکار باید نسخه ی فولو بخری
بچه ها بد بخت شدم.wall ---- زدم الان بن شدم چی کارکنم.تورو خدا کمک کنید. بن شدم اساسی
1- توی تنظیمات (گرافیکی) بازی تکستچر رو اتوماتیک قرار میدی .
2-درایور "وی جی آ " رو بعلاوه دایرکت یکس رو به روز کنی حله.مثلا از ---------.com میتونی بگیری این ها رو.
بازی رو میشه 2 نفره انجام داد مرحله سینگلش رو.
مولتیش رو هم میشه بر علیه هوش مصنوعی بازی کرد اما خیلی جالب نیست کیفیتش.
من تو مپ اسکایدرو (Skidrow)خیلی شاخم، چیت میزنم آخه!!! بعد تعریف از خود هم نباشه ها ، چیترم.. =))
Last edited by joorabeban; 06-08-2011 at 15:13.
شما چیت مزنی بنت نکردن من الان بن شدم خیلی ضایع هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)