کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من نوشته replay رو میدونم از کجاباید پاک کنی ولی بقیشو نمی دونم شما همون فایل unnamed_54 رو از dt05_e.img رو با برنامه ggs باز کن و با فتوشاپ نوشته Replay رو پاکش کن
سلام
من نوشته replay رو میدونم از کجاباید پاک کنی ولی بقیشو نمی دونم شما همون فایل unnamed_54 رو از dt05_e.img رو با برنامه ggs باز کن و با فتوشاپ نوشته Replay رو پاکش کن
Last edited by Mehdi.ss; 15-02-2010 at 20:15.
فیس جلال حسینی بازیکن تیم ملی و سپاهان اصفهان
فیس سید مهدی رحمتی دروازه بان تیم ملی و سپاهان اصفهان
منبع
سلام
من این فیس جلال حسینی بازیکن تیم ملی و سپاهان اصفهان
دانلود کردم
چطوری به بازی اظافش کنم ؟
تو کدوم پوشه ؟
راهنمای تصویری وارد کردن و ریلینک فیس
سلام به همه دوستان.من تازه اومدم تو کار ویرایش بازی.راستش هیچی سر در نمیارم.مثلا نرم افزار کیت سرور رو هرچی سعی کردم نتونستم دانلود کنم.یا فایلش خراب بود وسط دانلود error میداد یا آپ تاریخ گذشته داشت.تورو خدا کمکم کنین.خیلی دوست دارم یاد بگیرم.اول از همه یه فایل سالم نرم افزار واسه دانلود.بعد بیان شیوه کار(البته به صورت زیر دیپلم) مخصوصا اجرای پچ ها که بازی رو upgrade میکنه.ممنون از کمک همه
سلام
من كيت كامل اتلتيكو مادريد رو مي خوام،كسي داره؟
با سلام
من بلاخره با كمكهاي خيلي زياد حسين جان تونستم پچ كوكا كولا رو دانلود كنم و نصب كنم كه از همين جا باز هم ازش ممنونم
ام از اسكوبورد ليگ انگليس اين پچ خوشم نيومده ميخواستم اين اسكوبورد رو حذف كنم و و اسكوبورد ديگري وارد بازي كنم اما بلد نيستم
كسي ميتونه كامل راهنماييم كنه
سلام
اول کیت سرور رو دانلود کن ( لینکهارو برات مستقیم کردم ) بعد نصبش کن تو محل نصب بازی
KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010
کیت سرور
آپدیت کیت سرورکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد آپدیتو دانلود کن که 2 تا فایل توش داره که باید بریزی تو پوشه کیت سرور ، بعد برو داخل پوشه کیت سرور یه فایل txt هست به نام config-sample.txt که باید به config.txt تغییرش بدی ، بعد داخل همون پوشه کیت سرور یه فایل exe هست به نام manager.exe که رو ش کلیک می کنی و نصبش می کنیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا هر فایلی که می خوای بریزی تو بازی ، توی پوشه img کیت سرور طبق راهنمای زیر پوشه مربوط به همون فایل رو درست می کنی و فایل رو می ریزی توی اون
اینم راهنمای فارسی پوشه های کیت سرور
پچهای دست ساز توش کیت سرور داره که باید بریزی تو محل نصب بازی و نصبش کنی ، یه فایک ادیت هم داره که باید بریزی تو پوشه سیو بازیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
C:\Documents and Settings\18\My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\save
ولی پچهای خود کنامی نصبیه که باید بازیتنو از داخل آپدیتش کنی ، احتمالا باید بازیت تو درایو ویندوز نصب شده باشه و بعد از نصب باید کرک مربوط به اون پچ رو هم بریزی
سلام
Athletic
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسلام
باید بری توی پوشه کیت سرور ،اگه اشتباه نکنم این فایلها رو باید از داخل پوشه های مربوط پاک کنی ، البته پاک نکت شهید این فایلها نباشه ، فقط از پوشه خارجش کن
dt04.img پوشه
unnamed_23.bin
dt05_e.img پوشه
unnamed_54.bin
dt06.img پوشه
unnamed_164.bin
unnamed_168.bin
unnamed_169.bin
unnamed_170.bin
Last edited by Mehdi.ss; 16-02-2010 at 21:34.
PES 2010 Option File from Official 16/02 Update by Konami
Pro Evolution Soccer 2010 is an upcoming football video game in the Pro Evolution Soccer series. The game is being developed and published by Konami for release on Sony's PlayStation 2, PlayStation 3 and PlayStation Portable; Microsoft's Xbox 360 and Windows; Nintendo's Wii; and mobile phones. The game has a release date of 23 October 2009 for the PC, PlayStation 3 and Xbox 360 versions. The PlayStation 2 and PlayStation Portable versions are set to be released on 6 November 2009 while the Wii version will be released on 20 November 2009. The playable demo for the PC, PS3 and Xbox 360 versions was released on 17 September 2009. Lionel Messi will be a key endorsement player for PES 2010 by featuring throughout the promotion and development of the game. He is set to feature on the cover alongside Fernando Torres, another endorsement player.
Leagues
- The following leagues are partially licensed.
Premier League - 2 teams licensed: Liverpool and Manchester United
La Liga - 12 teams licensed: Athletic Bilbao, Atletico Madrid, Barcelona, Deportivo, Espanyol, Mallorca, Racing Santander, Real Madrid, Real Valladolid, Sevilla, Valencia and Villarreal.
- The following leagues are fully licensed.
Serie A (Juventus, AC Milan, Internazionale, Roma, etc)
Ligue 1
Eredivisie
لینک مستقیم
منبعکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
tevez-face-by-pespremium
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمنبعکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Lescottکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
De Jong
Touré
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمنبعکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Mehdi.ss; 16-02-2010 at 22:04.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)