در مورد فیلمی که گذاشتی: تنظیمات ------ حتما لازمه یا اینکه خودت دستکاری کردی؟ در ضمن وقتی تنظیمات جی پی آر اس رو بصورت پیامکی از همراه اول رو گوشی دریافت می کنیم این اطلاعات ------ که شما تو فیلمت آموزش دادی هم وارد گوشی میشن یا روش ابداعیه؟
در مورد فیلمی که گذاشتی: تنظیمات ------ حتما لازمه یا اینکه خودت دستکاری کردی؟ در ضمن وقتی تنظیمات جی پی آر اس رو بصورت پیامکی از همراه اول رو گوشی دریافت می کنیم این اطلاعات ------ که شما تو فیلمت آموزش دادی هم وارد گوشی میشن یا روش ابداعیه؟
نوکیا جان دوست ما magi1991 حالا یک اشتباه تایپی داشت نیاز نیست تذکر بدی عزیزم . خودمون هم زیاد اشتباه تایپی داریم عزیزم باید تذکر خصوصی میدادی تا کلمه را تصحیح کنه دوست ما![]()
سلام دوستان
یه مدت بود که دنبال برنامه واسه مدیریت استارت اپ گوشی میگشتم چون خیلی هنگ میکردم
تو موبایلستان وir-tci هم پست دادم ولی جواب درست حسابی نگرفتم
ولی دیشب شانسی با گوشی یه نرم افزار توپ گرفتم
netqin انتی ویروس و فایر وال
عالی کار میکنه و چینی هستش (این چشم بادومی ها چه مخی دارن)
خیلی کار بردی هستش میتونی پروسس ها رو ببینی -ببندی -استارت اپ رو مدیریت کنی - فایروال داره-انتی ویروس -رم رو دفرگ می کنه - و..............
به شما هم پیشنهاد می کنم استفاده کنید![]()
دوست من من این برنامه رو روزهای اول روش نصب کردم آنتی ویروس رو میشه آبدیت کرد با موبایل عالیه .
واقعا عالیه
به همه پیشنهاد میدم استفاده کنن
دمه این چینی ها گرم
ولی برای من دیتابیس انتی ویروسش اپدیت نمیشه
---------- Post added at 12:44 PM ---------- Previous post was at 12:41 PM ----------
راستی گوشی من چند وقت یکبار تاچش از کار می افته وبعد ریستارت درست میشه ؟
برای شما هم همینجوریه ؟؟
راستی باطریتون چقدر نگه میداره ؟؟؟
دوستان تو اپدیت 30 مشکل خارج کردن برنامه ها که در ورژن قبلب داشت درست شد ؟؟؟
---------- Post added at 12:44 PM ---------- Previous post was at 12:44 PM ----------
راستی گوشی من چند وقت یکبار تاچش از کار می افته وبعد ریستارت درست میشه ؟
برای شما هم همینجوریه ؟؟
راستی باطریتون چقدر نگه میداره ؟؟؟
دوستان تو اپدیت 30 مشکل خارج کردن برنامه ها که در ورژن قبلب داشت درست شد ؟؟؟
سلام دوست من نه تاچش از کار نمی افته شاید تنظیماتی چیزی داره عزیزم .
مجددآ گوشی رو فرستادم تهران
قفل درست نشد هیچ کلید پاور و اسپیکرهاش هم شرکت خراب کرده
دوستان گوشی رو در حیاط زیر آسمان با زاویه نگاه کنید ال سی دی حالت مربعی مربعی هست این چیه مال برچست محافظ ال سی دی هست یا ال سی دی رو هم شرکت عوض کرده
نه مال تاچ خازنیه عادیه
بچه ها من می خوام 16 گیگش رو بخرم . حالا موندم از کجا بگیرم .
فروشگاه اینترنتی دیجی کالا زده 334 تومن . تو شهرمون ارزون ترین جا میدن 340 .
تا حالا کسی از دیجی کالا گرفته ؟ تو دیجی کالا x6-00 هست یا x6 ؟
Last edited by razmjoo; 05-12-2010 at 00:01.
اگه تو شهر شما 240 هست که عالیه و عجیبه خیلی ارزون میده . و دی جی کالا و گوشی شاپ معتبر هستند .پی شاپیش مبارک اگه با گارانتی بخری بهتر هست .
اه اه اه . غلط املایی بود . منظورم 340 . در ضمن گوشی های دیجی کالا x6-00 هست ؟
از نمایندگی تبریز هم فردا می پرسم . مال نمایندگی به صرفه تر باشه از اون می گیرم . مال نمایندگی تبریز و تهران هر دو یکیه دیگه ؟ تو تهران ( نمایندگی ) چنده ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)