کسی از GPRS همراه اول استفاده کرده ؟ سرعتش تو اهواز چجوریاست ؟
کسی از GPRS همراه اول استفاده کرده ؟ سرعتش تو اهواز چجوریاست ؟
سلام دوستان بعد چند ماه دوری به خاطر کنکور خوشحالم که باز به جمعتون برگشتمالبته دو هفته پیشم پست دادم اما فروم سایت واسه من فیلتر بود(دلیلشو نمی دونم
) که نیومد.اوضاع نت بهتره یا بدتر؟؟؟؟!!!!!!!
دوست عزیز اینجا قسمت سوالات در مورد gprs نیست.اما حالا که پست دادید من دارم اما سرعتش نسبت به تهران و مشهدو تبریز نیستهمیشه اهواز عقبه
![]()
رسیدن به خیرزدی دهن کنکور رو سرویس کردی
یه مدت فروم فیلتر شده بود که با تلاش های مدیریت حل شد.
وضعیت اینترنت = هر روز بدتر از دیروز!![]()
این پارس انلاین چرا این جوریه ؟ یه هفته ای بود داشتم با سرعتش حال میکردم ولی یه دو سه شبی هست که میبینم سرعت دانلود شبانه ام پایین اومده ...
یه سوالی داشتم از دوستان اهوازی : تو اهواز رانژ کردن خط عموما چه قدر طول میکشه و چه مدت بعد از عقد قرارداد اینترنت راه میوفته ؟
تو ابادان که کل این کارا دو سه روز بیشتر زمان نمیبره ...
واسه من 3 روز بعد از عقد قرارداد اومدن و برام نصب کردن. رانژه 1 روز طول کشید.
کلا از عقد قرارداد تا نصب بین 2-3 روز تا یک هفته طول میکشه، خود رانژه هم پیش اومده که همون روز نصب کردن، ولی معمولش 2-3 روزه. دیگه نهایتش 4 روز طول میکشه تا رانژه کنن.
---------- Post added at 12:23 AM ---------- Previous post was at 12:22 AM ----------
همچین جالب نیست.
Last edited by mojtaba-civil; 27-07-2010 at 23:35.
برای من یه 4 5 روزی طول کشید .
نه تنها پارس بلکه تمام شرکتهای لعنتی موجود در اهواز هم اینجوراً
یک روز خوب یک روز افتضاح....
باید به این خدمات عادت کنی جانم ...![]()
سلام امروز رفتم با شاتل 128 اکو بستم گفت باید خطت بررسی بشه
شنبه بهت جوابشو میدیم که بری پول بریزی به حساب
منظورش همون رانژه کردنه؟
یعنی تو رفتی اول قرارداد رو امضا کردی بعد بهت گفتن که بررسی میکنیم؟
این جوری نمیشه که.
اول شماره تلفن رو ازت میگیرن و از مخابرات استعلام میگیرن که یه وقت خط تلفنتون pcm نباشه یا روی فیبر نوری نباشه، اگه مشکلی نداشت تازه اونوقت میری قرارداد میبندی و آخرین قبض تلفنتون رو بهشون میدی. بعد از امضای قرارداد میری پول میریزی به حسابشون.
نمیشه که وقتی هنوز معلوم نیست میتونی ازشون سرویس بگیری یا نه بری قرارداد ببندی.
تازه وقتی پول رو ریختی به حسابشون، اونا قبضو میدن به مخابرات و بهش میسپرن که خطتون رو رانژه کنن که بین 1تا4 روز طول میکشه.
Last edited by mojtaba-civil; 28-07-2010 at 23:28.
سلام
از این لحاظ که خط مشکل نداره چون خیلی از همسایه هامون دارن
فقط میخواستم بدونم چقدر دیگه زمان میبره
سلام
حرف شما درست، ولی اینا باید استعلام بگیرن، مگه اینکه قبلا adsl گرفته باشی واستعلام رو قبلا گرفته باشی.
اگه نمیخواستن استعلام بگیرن میگفتن برو پول رو بریز به حساب تا خط رو رانژه کنیم.
به هر حال.
وقتی شما پول رو بریزی به حساب، اونا به مخابرات میسپرن که خط رو رانژه کنه، مدتش بستگی داره به مرکز مخابراتیتون. واسه من 1 روزه رانژه شد، معمولا 2-3 روز طول میکشه.
وقتی خطم رانژه شد از مخابرات بهم زنگ زدن و خبر دادن، حالا نمیدونم که همه مرکز مخابراتیها اینجور میکنن یا نه.
بعد از رانژه شدن خط، شما از سایت شاتل، قسمت پیگیری وضعیت قرارداد رو انتخاب کن و برای username ، شماره اشتراک (شماره 10 رقمی که با 611 شروع میشه) رو وارد کن و به جای پسورد شماره تلفنتون رو قرار بده، وقتی سرویس آماده نصب بود تو اکانتت مینویسه که سرویس آماده نصب است، وقتی این پیغام رو دیدی به ایرسا زنگ بزن و اینقدر بهشون گیر بده تا یکی رو بفرستن برای نصب. اگه بگذاری تا خودشون خبرت کنن طولش میدن.
اینم آدرس شاتل:
واسه من 1 روز بعد از اینکه پول رو به حسابشون ریختم، خط رانژه شد، همون شب دیدم تو اکانتم نوشته که سرویس آماده نصبه. من به شاتل خبر ندادم، فکر کردم خودشون فرداش بهم خبر میدن که یکی رو بفرستن برای نصب. ولی خبری ازشون نشد، رو بعد (یعنی روز سوم) چند بار بهشون زنگ زدم، اینقدر گیر دادم تا اینکه حدود 5 بعد از ظهر از ایرسا باهام تماس گرفتن گفتن شما تا 10 شب خونه هستین که ما مسئول نصب سرویس رو بفرستیم خونتون؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گفتم، من هستم، شما بفرستین...![]()
ساعت حدود 7-7:30 طرف اومد خونمون کارها رو انجام داد و تا قبل از 8 کارش تموم شد. حالا نمیدونم واسه چی گفت تا 10.
کلا این پروسه از پرداخت پول تا نصب سرویس واسه من 3 روز طول کشید. که 1 روزش ربط به مخابرات داشت. ممکنه رانژه شدن خط توی مخابرات بیشتر طول بکشه و این مدت برای شما بیشتر بشه.
البته اصل گیر دادن بعد از آماده نصب شدن اشتراکت هم فراموش نشه.
Last edited by mojtaba-civil; 29-07-2010 at 20:15.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)