تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 248 از 354 اولاول ... 148198238244245246247248249250251252258298348 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,471 به 2,480 از 3538

نام تاپيک: كلوپ S5230 Star

داره خودمونی میشه mojtaba57's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

نرم افزار نقشه تهران سال ۸۹

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    آقا من این برنامه رو ریختم تو گوشیم ولی نصبش نمی کنه و هیچ پیغامی نمیده . آیا کسی نصبش کرده؟

2. این کاربر از mojtaba57 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض Answering Machine

لطفا راهنماییم کنید .
    منشی تلفنی تو این گوشی چه قابلیتی داره و چه جوری ازش استفاده کنم .
    آدرس منشی تلفنی اینه!
    main menu>>settings>application settings>call>all Calls> Answering machine
    می تونی فعال یا غیر فعالش کنی ؛ زمانش فعال شدنش رو مشخص کنی؛ و صدای پیش فرض رو درست کنی یا خودت یه دونه ضبط کنی! تو قسمت User Ceated greeting

---------- Post added at 09:33 PM ---------- Previous post was at 09:30 PM ----------

آقا من این برنامه رو ریختم تو گوشیم ولی نصبش نمی کنه و هیچ پیغامی نمیده . آیا کسی نصبش کرده؟
    هیچ مشکلی نداره فقط قابلیت تاچ رو نداره . یعنی اینکه دستت رو بکشی رو صفحه و نقشه رو تکون بدی! تو نسحه ی ی 85 این قابیلت روی گوشی های تاچ رو داشت! واست مقدوره اونو نصب کن تا من یه سرچی کنم ببینم چیز دیگه ای هست یا نه!!

4. 2 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

بیا. یه نقشه تهران جدید تو GSM پیدا کردم( لینکای دیگه خراب بود) قابلیت تاچ هم داره!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    لینک مستقیمه.اگه مشکل داشت بگو مال خودم رو آپلود کنم( فعلا اینترنت ذغالی دارم)

6. 2 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mojtaba57's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

به نظر میاد شتاب سنج این گوشی ضعیف باشه . مثلا برای عکس دیر عمل می کنه. آیا روشی برای سریعتر و حساستر شدنش هست .
    آیا امکان داره چند برنامه که با شتاب سنج کار میکنه معرفی کنید.

8. این کاربر از mojtaba57 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

به نظر میاد شتاب سنج این گوشی ضعیف باشه . مثلا برای عکس دیر عمل می کنه. آیا روشی برای سریعتر و حساستر شدنش هست .
    آیا امکان داره چند برنامه که با شتاب سنج کار میکنه معرفی کنید.
    یعنی کجا؟ اگه منظورت تو حالت افقی هست که عکسا رو میبینی؟
    درسته. یه مشکلی که گوشی داره همینه. یهو همه عکسا رو ممکنه رد بکنه. چند تا چند تا. وقتی یکم کج میکنی سنسور شتاب سنجش درست عمل نمیکنه!
    ولی یه برنامه ای هست که خودمش شیدا دنبالشم واسه تست شتابسنج!
    دقیقا اسمشو نمیدونه. یه برنامه ای هست که توش در 3 جهت بایه حباب بهت شیب رو نشون میده!
    پیداش کردم لینکشو میگذارم! ولی برنامه و بازی هایی مخصوص شتاب سنج هستن! بازم لینکشو میگذارم سری بعد!
    ولی در کل مشکلی توی شتاب سنجش نداره!( البته نه در حد اپل!)

10. 2 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام...امروز محافظ واسه ال سی دی گوشی خریدم به مبلغ 1000تومن....خیلی نازکه و خیلی خیلی کم (1 اپسیلون)روی حساسیت تاچ تاثیر میذاره ولی در عوضش خیالم راحته که ال سی دی خط بر نمیداره...البته بدون محافظ هم به ندرت پیش میاد که صفحه خط بیفته چون جنسش پلیمر هست و مقاوم...

12. این کاربر از hooman70m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammad20ali20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

دوستان این گوشی تو اینترنت چطوره ؟ میشه باش فایل دانلود کرد .اصلا به طور کل وب گردیش چطوریاس.

راستی opera mini روش نصب میشه با قابلیت تاچ؟

14. این کاربر از mohammad20ali20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

دوستان این گوشی تو اینترنت چطوره ؟ میشه باش فایل دانلود کرد .اصلا به طور کل وب گردیش چطوریاس.

راستی opera mini روش نصب میشه با قابلیت تاچ؟
    کار باهاش تو اینترنت عالیه. چون میتونه Page رو به سه حالت استفاده کنی. معمولی. فول اسکرین( فقط صفحه بدون آدرس بار و این چیزا) حالت Land Scape باز به همون دو حال با آدرس بار و آرشیو و اینا یا بدون اونا به صورت تمام صفحه!
    من هم با ایرانسل امتحان کردم هم با 912. راستش سایت ها رو خوب باز میکنه ولی من با سایتهای سرور ایمیل مشکل داشتم .یعنی نتونستم برم توش! شایدم از منطقه ی ماست که خوب آنتن نمیده!
    اپرا هم خوب جواب میده و خودش تو گوشیهای تاچ اتوماتیک تنظیم میشه. البته ورژنهای قبلیش رو خبر ندارم که این قابلیت رو دارن یا نه! البته Browser خودش هم بد نیست. جواب میده.

---------- Post added at 11:53 PM ---------- Previous post was at 11:48 PM ----------

سلام...امروز محافظ واسه ال سی دی گوشی خریدم به مبلغ 1000تومن....خیلی نازکه و خیلی خیلی کم (1 اپسیلون)روی حساسیت تاچ تاثیر میذاره ولی در عوضش خیالم راحته که ال سی دی خط بر نمیداره...البته بدون محافظ هم به ندرت پیش میاد که صفحه خط بیفته چون جنسش پلیمر هست و مقاوم...
    من اولین بار از این محافظ هایی که میگی رو واسه گوشی قبلیم ( K850) گرفتم. واقعا به درد میخورد چون جنس صفحه ی اونا آشغال بود. زودی خش بر میداشت یا کثیف میشد!
    ولی خوب واسه این گوشیهای تاچ همونطوری که گفتی جنسش متفاوته و به نظر من اگر کسی خیلی حساسیت داشته باشه چون گوشی ضریفی هم هست موردی نداره که بذاره.
    فقط چون سیستم تاچ اینا ضربه ای هست نه خازنی به همین خاطر یکم حساسیت ضربه یا فشار انگشت بیشتر باید بشه! شاید البته!
    من که همون روز اول هرچی محافظ داشت کندم ازش! ولی خوب نگهداری کردنم هم خوبه. همیشه تو کیفش میگذاشتم .الانم که نمیگذارم باز مراقبم.
    فقط واسه جولش گرفتی؟ یعنی فقط واسه LCD داشت یا همه چیز تو پکش بود؟ پشتش کناره هاش .بالاش و اینا!!!!

16. این کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

نه فقط واسه ال سی دی جلوشه....به هر کس نشون میدم متوجه نمیشه که روش محافظ نسب کردم...البته حدود 20 دقیقه محاسبات انجام دادم تا محافظو دقیق نسبش کنم
    میخوام واسش رم 4 گیگ بخرم به نظرتون رم 4 خوب روش جواب میده؟؟...چندتا مغازه رفتم و این قیمت ها رو دادند(گرگان)...سیلیکون یه جا 15 یه جا 16.5....ترنسند 18....بدون اسم و نشان فقط زده ساخت تایوان 12....کدومش از لحاظ سرعت خوبه و خراب نمیشه...در یک کلام شما چه رمی رو با چه قیمتی پیشنهاد میکنید؟(ممنون)

18. این کاربر از hooman70m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

نه فقط واسه ال سی دی جلوشه....به هر کس نشون میدم متوجه نمیشه که روش محافظ نسب کردم...البته حدود 20 دقیقه محاسبات انجام دادم تا محافظو دقیق نسبش کنم
    میخوام واسش رم 4 گیگ بخرم به نظرتون رم 4 خوب روش جواب میده؟؟...چندتا مغازه رفتم و این قیمت ها رو دادند(گرگان)...سیلیکون یه جا 15 یه جا 16.5....ترنسند 18....بدون اسم و نشان فقط زده ساخت تایوان 12....کدومش از لحاظ سرعت خوبه و خراب نمیشه...در یک کلام شما چه رمی رو با چه قیمتی پیشنهاد میکنید؟(ممنون)

آره یکم تنظیم کردن سخته!
    در مورد رم هم من 16 گیگ هم تست کردم مشکلی نبوده فقط اگه حجم فایلها توی یک فولدری زیاد باشه پروسس کردنش یکم زمان میبره در غیر این صورت اجرای فایلی یا آهنگی هرگز با تاخیر یا مشکل هنگ کردن و اینا نیست!!!
    رم 4 خوبه. معقوله! مال خودم هم 4 هست. من ترنسند رو پشنهاد میکنم .قیمتش هم همین حدوداست! دلایلی هم که واست دارم یکی سرعت انتقال اطلاعاتش هست که واقعا بالاست . دوامش( البته تو این گوشی سخته هی مموری رو در بیاری) ولی همون ترنسند حدودا 18 تومنه و خوبه!چون مموری ریزی هم هست ،ریسک نباید کرد چون ممکنه اگه مارک خوبی نباشه مخافظت از اطلاعاتت با امنیت بالا رو نداشته باشه و یهو میبینی بعد از یه مدتی قلان فایل نیست یا مثلا مموری هی قطع و وسط میشه یا بعد از زمانی که کانکت میکنی بی سیستم واسه ریخت فایل زمانی که به حالت آماده به کار برسه خیلی طول میکشه!!!

در کل پیشنهاد من همون ترنسند هست 4 گیگ. 8 گیگش رو فکر کنم حدود35 قیمت داشتم!!

20. 2 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •