سلام دوستان
کامپیوتر نرم افزار نجف آباد چه ترازی میخواد؟ آخرین تراز پارسالش چقدر بوده؟ (نه کاردانیش، کارشناسیش)
سلام دوستان
کامپیوتر نرم افزار نجف آباد چه ترازی میخواد؟ آخرین تراز پارسالش چقدر بوده؟ (نه کاردانیش، کارشناسیش)
اقایون ایا درسی رو منفی بزنیم تاثیر داره؟
مثلا ریاضی 0 با منفی تو تراز کل تاثیر داره؟
یه ادم با معرفت بیاید و بگوید برای زدن درصدای زیر در کنکور آزاد کدام قسمت کتاب ها را بخوانم؟
و چه کار کنم که به این درصدا برسم
و چند سوال باید جواب بدهم تا به این درصدها برسم
فرض کنید از این 3 درس هیچ چیزی بلد نیستم
ریاضی:5 درصد
فیزیک:10 درصد
شیمی:20 درصد
ببین ریاضی اگه 4 تا سوال جواب بدی میشه 10 درصد !
فیزیک هم اگه 4 تا سوال جواب بدی بالای 10 درصد میشه ... شیمی هم 5 تا جواب بدی 20 درصد میشه
تو فیزیک آزاد اکثر سوالاش اینجوریه که اطلاعاتو میده تو فقط باید بزاری تو فرمول !
مثلآ اطلاعات فشار و دما و تعداد مول و R رو بهت میده V رو میخواد که راحت میزاری تو فرمول ( PV=nRT) !
ضمنآ حداقل یه سوال و حداکثر دو سوال میده که یکای x ( مثلا میدان الکتریکی ) چیه ؟
تو ریاضی لگاریتم و آمار و مثلثات و دنباله مباحث به نسبت ساده تری هستن! تو شیمی هم فصل 1 و 2 شیمی پیش 1 !
در کل در مورد ریاضی و شیمی هم بستگی به خودت داره که کدوم قسمتهارو بلد باشی !
مرسی!
این درصد ها برای 88 صبح بود دیگه؟
بچه ها عمران سازه اسلام شهر پارسال سال اولش بوده 4600 بوده به نظرتون امسال چقدر می کشه بالا؟
در ضمن ازمون های ازاد 83 به بالا بزنیم کفایت میکنه؟ توی اختصاصی که تکراری زیاد دیدم عمومی ها هم اینطوریه؟
من تو ساعات مختلف روز چند بار خواستم کارت ورود به جلسه رو بگیرم اما میگه:
به دليل ترافيک بالاي سايت مشاهده کارت امکان پذير نمي باشد، لطفا بعدا مراجعه نماييد.
یه وقت این بعدا اینها نشه بعد کنکور!!!
حالا چی کار باید کرد؟ کسی همچین مشکلی رو داره؟
سلام بچه ها
اقارفیق من به یه مشکل خورده ، توی فامیلیش فقط یهدونه حرف اشتباه تایپ شده ، برای تصحیحش چکار کنه ؟
سلام
آره منم این مشکل را دارم
هر وقت می رم می گه شلوغه
واسه منم اینو میگفت که با فایر فاکس رفتمو گرفتم!!!من تو ساعات مختلف روز چند بار خواستم کارت ورود به جلسه رو بگیرم اما میگه:
به دليل ترافيک بالاي سايت مشاهده کارت امکان پذير نمي باشد، لطفا بعدا مراجعه نماييد.
یه وقت این بعدا اینها نشه بعد کنکور!!!
حالا چی کار باید کرد؟ کسی همچین مشکلی رو داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)