تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 248 از 1211 اولاول ... 148198238244245246247248249250251252258298348748 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,471 به 2,480 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اشتباهه! با توجه به ویکیپدیا هیچ کدوم از این تیم ها لایسنس نشدن،وجه مشترک این تیم ها اینه که برای اولین بار وارد PES می شوند.
    مورد اول رو درست گفتی ولی مورد دوم رو نه.

این تیم ها لایسنس نشدن و این شایعه هست که متاسفانه دوستان هی بهش دامن می زنن.

مورد دوم اینکه این تیم ها برای اولین بار نیست که در دیتابیس وجود دارند توی PES 2009 هم این تیم ها موجود بودند فقط مخفی بودن و داخل بازی نبودند با دستکاری فایل CV0f میشد این تیم ها رو داخل بازی ظاهر کرد. البته فیک بودند. ولی وقتی ظاهر می شدند به صورت تیم های فیک و لایسنس نشده قابل استفاده بودند. ولی ظاهر کردن اینها باعث بروز مشکلاتی توی مود BAL میشد. البته اگه این تیم ها توی PES 2010 بصورت دیفالت وارد بازی بشن حق با شماست و حرف شما هم یه جورایی درست میشه چون اگه قرار باشه این تیم ها درست مثل تیم ایران بصورت تیم های لایسنس نشده وارد بازی بشن و بشه باهاشون بازی کرد برای اولین باره.

موفق باشید

2. 3 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

تا آخر هفته اخبار و اطلاعات و تصاویر جدیدی از بازی بترتیب از طریق جشنواره پاریس , پلی تست نهایی از آدام و نمایشگاه ژاپن منتشر خواهد شد .

چند وقتی میشه اطلاعات جدیدی از بازی منتشر نشده بد نیست به جوابهایی که آدام توی این یکی دو هفته اخیر به سوالات کاربرا داده نگاهی بندازیم .

سوال : آیا امکان انتخاب رندومی ورزشگاه ها مجددا به بازی اضافه شده ؟

جواب : بله

سوال : چند نوع جوراب ورزشی وجود داره ؟ آیا گردنبند ( گرم کن گردن مثل مال توتی) توی بازار وجود داره ؟ کلا چه لوازمی توی بخش ادیت وجود داره ؟

جواب : دو نوع جوراب وجود داره و اون گردنبندی که میگین نه نیست . مچ بند و نوع مخصوص قوزک پا هم وجود داره .

سوال : کمی درمورد کارتهای بازیکنان توضیح بدین .

جواب : هر بازیکن نهایتا تا 11 کارت میتونه داشته باشه . هر نوع کارتی به بازیکنان خاصی اختصاص داده شده مثلا کارتهای مربوط به حرکات فریب دهنده تنها به بازیکنان تکنیکی اختصاص داده شده . در ضمن میشه توی بخش ادیت بازی اینارو تغییر داد .

سوال : به ترتیب بیشترین گلی که دیدین توی یک بازی به ثمر رسید چند تا بود ؟ بیشتری گلی که شما توی یک بازی زدین چند تا بود ؟ و بیشترین گلی که کامپیوتر یا یک نفر به شما زد چند تا بود ؟

جواب : به ترتیب 5 – 4 و 2 گل .

سوال :شما بارها گفتین این نسخه بازی pes رو دوباره داره به اوجش بر میگردونه اما با این وجود بازم میگین با در نظر گرفتن امتیاز نکست جن بودنش پشت سر نسخه 5 و 6 بازی قرار میگیره لطفا دقیقا بگین چه ویژگی سبب میشه که شما نسخه 6 رو ( به نسبت کارنت بودنش ) بهتر از این نسخه بدونین ؟

جواب : مسالهresponse times اون نسخه( عکس العمل سریع بازیکن در زمان فشار دادن دکمه های گیم پد و کنترلر بازی ) .

سوال : چند تا اسلات برای ایجاد بازیکنان جدید وجود داره ؟

جواب : 160 تا اسلات .

سوال : آیا هنوز دست و پای بازیکنان مثل روح توی هم میره ؟ این مساله موجب عصبانیت و ناراحتی من میشه .

جواب : بله هنوز این اشکالات وجود داره . من انتظار دارم بخش زیادی از این مشکل قبل از نسخه نهایی برطرف بشه . اما بعید به نظر میرسه بطور کامل و 100 درصد مساله حل بشه . فیفا از یک موتور فوق العاده بهره میبره اما با این وجود باز هم کم و بیش این مورد توش دیده میشه .

سوال : تیم میزبان همیشه بازیو از نیمه چپ زمین شروع میکرد آیا این مساله توی این نسخه تغییر کرده ؟

جواب : بله

سوال : آیا بخش shop یا همون فروشگاه به بازی برگشته ؟

جواب : نه نیست .

سوال : این نسخه در حالت 1080p هم میتونه اجرا بشه ؟

جواب : نه متاسفانه هنوز در حالت 720p قابل اجراست . اما مطمئن نیستم , شاید توی نسخه نهایی وضعیت دیگه ای داشته باشه .

سوال : آیا تیمها به سبک هم نامشون در عالم واقع بازی میکنن ؟

جواب : بسیاری از تیمها به سبک تیمهای متناظرشون در دنیای واقعی بازی میکنن . اما اونچه که آدمو تحت تاثیر قرار میده اینه که بازیکنان هم دقیقا رفتار همتای خودشون رو در دنیای واقعی دیده میشه , بروز میدن . مثلا مسی و روبن همیشه سعی میکنن حریف مقابلشونو دریبل کنن و ژاوی پاسهای توی عمق میده و به همین شکل تووز روی مدافعین حریف عمل پرسینگو انجام میده – تورس فضای نفوذو بهتر پیدا میکنه و ....

....

سوالات خیلی بیشتر از ایناست اما عموما سوالاتی آبکی و یا جزئی و کم اهمیت بودن که ارزش نوشتنو نداشتن .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این آدام دقیقا کیه ؟

آخر فروم باز bahador2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    شهر

پيش فرض

درباره اون سوال كه چرا نسخه 2010 نسبت به بقيه كه توي PS2 بودن كمتر لذت بخش هست ميشه اين رو هم گفت كه چون در نسخه PES6 از تمام امكانات PS2 از طريق آزمون و خطا استفاده شده و ديگه كاملا تست شده است ولي نسخه نكست هنوز نتونسته امكانات كامل رو مد نظر قراربده.
    اگه يادتون باشه PES3 تفاوتش با PES6 خيليه و حتي نسخه هاي ماقبل 6 هم نميتونستن به پاش برسن چون كاملا كار شده بود ويكدفعه يه بازي متفاوت درست شد واين قضيه بايد هم در نكست اتفاق بيفته تا بشه در رتبه اول قرارشون داد.

6. 2 کاربر از bahador2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

بدون خوندن هیچ جمله ای از این تاپیک کسی میتونه از روی عکساش حدس بزنه مربوط به چی میشه ؟ اگه کسی متوجه بشه باید به هوشش آفرین گفت ( در ضمن مربوط به این بازی میشه ) .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خیلی جالبه.فقط اگه همشون از فوتبال بود و با چند بازیکن مختلف باحال تر میشد.
    حسین جان درمورد اون دوتا عکس ها بدون تعصب میگم:در عکس دوم دوتا مدافع دارن به چشمای بازیکن حریف نگاه می کنن که اگه میشد به توپ نگاه کنن عالی میشد.کمی هم محل تماس استوک ها با چمن غیر طبیعیه.
    البته من جدای نکات مثبت گفتم و نکته اولی فکر کنم از نکاتی باشه که فقط من بهش گیر میدم...

8. 2 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

مچ بند و نوع مخصوص قوزک پا هم وجود داره
    نوع مخصوص قوزک پا!همون Tape باشه فکر کنم منظورش!
    امیدوارم Tape بلند و کوتاه هم موجود باشه!

10. 2 کاربر از joey jordison بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Google Spider's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    گنبد

پيش فرض

مورد دوم اینکه این تیم ها برای اولین بار نیست که در دیتابیس وجود دارند توی PES 2009 هم این تیم ها موجود بودند فقط مخفی بودن و داخل بازی نبودند با دستکاری فایل CV0f میشد این تیم ها رو داخل بازی ظاهر کرد. البته فیک بودند. ولی وقتی ظاهر می شدند به صورت تیم های فیک و لایسنس نشده قابل استفاده بودند. ولی ظاهر کردن اینها باعث بروز مشکلاتی توی مود BAL میشد. البته اگه این تیم ها توی PES 2010 بصورت دیفالت وارد بازی بشن حق با شماست و حرف شما هم یه جورایی درست میشه چون اگه قرار باشه این تیم ها درست مثل تیم ایران بصورت تیم های لایسنس نشده وارد بازی بشن و بشه باهاشون بازی کرد برای اولین باره.

موفق باشید
    الان که شما گفتید مخفی هستند من یادم اومد که وقتی با فیل ها 09 یا 08 ور می رفتم لیگ ژاپن و... هم بودن .

حالا سوال من اینه چرا این ها رو مخفی می کنن

و بعد مگه همین که تیم ایران رو بخوان توی بازی بزارن و از پرچم ایران و ... استفاده کنن نیاز به اجازه نداره ؟
    اگه داره ایا این کارو کردن ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام به همگی. منو کاربرای قدیمی خوب میشناسن. یادش بخیر چقدر replay میذاشتیم تو تاپیکش..
    منتظر pes 2010 هستم بدجور. 2009 که خوب بود، اما 2008 به نظر من اصلا خوب نبود..

اگه نباشه جاش خالی می مونه m64m64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض سيستم مورد نياز

پس سيستم مورد نياز بازي رو كي اعلام مي كنن؟

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

نوع مخصوص قوزک پا!همون Tape باشه فکر کنم منظورش!
    امیدوارم Tape بلند و کوتاه هم موجود باشه!
    دقیقا همین کلمه توی متن جواب بود من میخواستم عین کلمه رو بزارم گفتم شاید این اصطلاح به گوش کسی نخورده باشه و کسی متوجه منظور نشه اما الان میبینم مثل اینکه کم سوادی و کم اطلاعی از منه وگرنه احتمالا بقیه دوستان هم مثل شما دقیقا میدونن tape چیه .
    اشاره بجایی کردی مهران جان .

15. 2 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •