تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 248 از 334 اولاول ... 148198238244245246247248249250251252258298 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,471 به 2,480 از 3333

نام تاپيک: تیبا ( TIBA )

در آغاز فعالیت PH3N0M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه خبر هم من بدم از کیفیت کولر تیبا:
    وضعیت درجه فن کولر توی تیبا 4 حالته هست(از درجه 1 تا 4) من تا به حال نتونستم سرمای داخل خودرو رو بیشاز درجه 2 تحمل کنم و فقط از درجه 2 اون استفاده میکنم چون اگه بیشتر بذارم سرماش اذیتم میکنه!
    البته اول که کولر رو روشن میکنم یه کم روی 3 میذارم که سریع داخل خودرو خنک شه بعد میذارم روی 2

فرزاد جان مال من اصلا خنک نمیکنه !!!
    جریان چیه ؟
    البته من ماشینم 500 تا بیشتر راه نرفته. فقط 10 دقیقه کولر گرفتم که ببینم وضعیتش چجوریه که دیدم فقط داره باد با دمای پایین میده !
    رو دور 4 هم که میذارم صداش داغون میکنه !!!
    به نظرت چیکار باید بکنم ؟

---------- Post added at 03:12 PM ---------- Previous post was at 03:09 PM ----------

دستان 1 مشکل در مورد ترمز :

من وقتی یکهو و بصورت ناگهانی ترمز میزنم ( یجوری که خوب پدال رو فشار بدی تا سریع ماشین بایسته) :

پدال زیر پام ضربه میزنه و یجورایی جلو عقب میره . اونم نه به آرومی. خیلی محکم میکنه خودشو بالا.
    لازم بذکره که تو موارد ریگه ترمز خوب عمل میکنه....

حالا میخواستم ببینم این حرکت به سیستم ABS مربوط میشه؟ یا مشکل داره؟

دوستان دیگه که تیبا دارن لطف کنن امتحان کنن این جریانو چون تا پدال رو درست حسابی فشار ندی اصلا این اتفاق نمیوفته...

ممنون میشم نظراتتونو بگید....

دقیقا ABS هست که داره از قفل شدن چرخها جلوگیری میکنه !
    شما لاستیک آشغال ایرانیه زیرشو با مدلی که آقا نوید میگه عوض کن دیگه کمتر اینجوری میشه !!! و وقتی ترمز میکنه ماشینت سریعتر وایمیسته

---------- Post added at 03:14 PM ---------- Previous post was at 03:12 PM ----------

سلام دوستان
    امروز همون طور که گفتم اجبارا یه مراجعه به سایپا داشتم
    مطلبی که باید خدمتتون عرض کنم تایید صحبت یکی از دوستان بود که قبلا یادمه عنوان کرده بودن روغن موتور تیبا رو عوض کردن و روغن زانتیا رو در اون جدیدا اساتفاده میکنن و ارتقای کیفیت دادن.
    برای من که فیلتر روغن عوض کرد.
    چون فیلتر نیم لیتر توش روغن میمونه و موقع تعویض حجم روغن نیم لیتر کم میشه وقتی پرسیدم روغن موتور تیبا که الان داخل موتور ریخته شده چی هست که منم این مقدارو از همون بریزم.
    یکی اونجا بود گفت بهران بریز
    که مسئول نمایندگی گفت نه تیباهای جدید روغن زانتیایی توشون ریختن و گفت از فروشگاه برم بگم روغن تیبا میخوام بهم میده
    رفتم فروشگاه گفتم روغن تیبا چه روغنیه که برم بگیرم.
    گفت شرکت بسته بندی شدش رو در نمایندگی ها عرضه میکنه
    یه بسته برام اورد
    روش نوشته روغن مخصوص زانتیا 10 40
    فقط خواستم بگم اون دوستی که اون روز گفته بودن این مطلبو درست گفتن.

نوید جان من روغن ELF ریختم با کیفیت اس ال 20-50
    هم صدای موتور کم شد هم شتابش بیشتر شد !!!!
    شما از روغنت راضی هستی ؟

2. این کاربر از PH3N0M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه farzad irani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فرزاد جان مال من اصلا خنک نمیکنه !!!
    جریان چیه ؟
    البته من ماشینم 500 تا بیشتر راه نرفته. فقط 10 دقیقه کولر گرفتم که ببینم وضعیتش چجوریه که دیدم فقط داره باد با دمای پایین میده !
    رو دور 4 هم که میذارم صداش داغون میکنه !!!
    به نظرت چیکار باید بکنم ؟

؟
    به نظرم کولرت یه مشکلی داره، ربطی به طی مسافت نداره.ممکنه گاز کولر کم باشه ولی من اطلاع فنی ندارم
    البته به یه ایراد هم اشاره کنم که وقتی کولر روشنه، موقع دنده معکوس،صدای تسمه وهرزچرخیدنش درمیاد . کسی به این مشکل برنخورده؟ دوستان این موضوع رو چک کنند ، مخصوصا از دنده 4 به 3

4. این کاربر از farzad irani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه a5_big's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه خبر هم من بدم از کیفیت کولر تیبا:
    وضعیت درجه فن کولر توی تیبا 4 حالته هست(از درجه 1 تا 4) من تا به حال نتونستم سرمای داخل خودرو رو بیشاز درجه 2 تحمل کنم و فقط از درجه 2 اون استفاده میکنم چون اگه بیشتر بذارم سرماش اذیتم میکنه!
    البته اول که کولر رو روشن میکنم یه کم روی 3 میذارم که سریع داخل خودرو خنک شه بعد میذارم روی 2
    من بايد روي 3 و 4 بزارم تا خنك بشه روي 2 اصلا خنك نميكنه

موقع عوض كردن دنده عقب ، صداي دنده شما هم زياده ؟
    Last edited by a5_big; 15-08-2011 at 15:03.

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من بايد روي 3 و 4 بزارم تا خنك بشه روي 2 اصلا خنك نميكنه

موقع عوض كردن دنده عقب ، صداي دنده شما هم زياده ؟
    اگه منظورت اینه که وقتی از دنده عقب میخوای به حالت خلاص ویا دنده یک بری صدای خاصی میشنوی، من چنین مشکلی مشاهده نکردم

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه منظورت اینه که وقتی از دنده عقب میخوای به حالت خلاص ویا دنده یک بری صدای خاصی میشنوی، من چنین مشکلی مشاهده نکردم
    نه منظورم جا زدن دنده عقبه

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه منظورم جا زدن دنده عقبه
    اگه این صدا همراه تکان به خودرو هست ویا صدای خوردگی در گیربکس،ممکنه مشکلی در تنظیم کلاج ویا صفحه کلاچ باشه و اگه فقط صدا هست اطلاعی ندارم

9. این کاربر از farzad irani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه asme1982's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

به نظرم کولرت یه مشکلی داره، ربطی به طی مسافت نداره.ممکنه گاز کولر کم باشه ولی من اطلاع فنی ندارم
    البته به یه ایراد هم اشاره کنم که وقتی کولر روشنه، موقع دنده معکوس،صدای تسمه وهرزچرخیدنش درمیاد . کسی به این مشکل برنخورده؟ دوستان این موضوع رو چک کنند ، مخصوصا از دنده 4 به 3

انگار تخم مرغ شانسیه ..هرکس یه مشکل داره با این ماشین ...
    در مورد هرزگرد و صدای سر خوردن تسمه باید ببرید فولی رو یکم ریگلاژ کنید مشکلتون حل میشه ...

داره خودمونی میشه sadegh2k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان

من هفته ی پیش تحویل گرفتم چون فوری بود 1 ساعت بعد از ریختن پول به حساب سایپا حواله تحویل بهم دادن و رفتم گرفتم ، پلاک هنوز بعد از 4 روز نیومده و فقط تو پارکینگ پارک کردم و نمی تونم بیرون بببرم و سوار بشم ، یکی از مشکلاتش که اقای بندری هم فرمودندمشکلی نداره قطع بودن مسافت سنج و کیلومتر بود که گذاشتم پلاک بیاد و ببرم نمایندگی که سوکت رو برام وصل کنند ، دیشب رفتم یک نگاهی داخل موتور بندازم سیم بازکننده کاپوت جلو رو هر چی کشیدم باز نشد و کلا نتونستم چون از جای خودش در رفت و کلی ضایع شدیم .، از طرفی دیگه چراغ های نور بالا رو اومدم تست کنم که متاسفانه یک سمت روشن نمیشه نور پایین درسته ولی سو بالا نه ؟ خیلی بده ماشین صفر مگه حداقل یک بار خودشون تست نمی کنند ؟ حالا نمی دونم آیا این موارد رو برام قبل از سرویس اولیه حل می کنند یا باید فقط برای سرویس اولیه مراجعه کرد ؟ اگر دوستان مطلع هستند راهنمایی کنند ؟

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

صداش مثل نگرفتن كلاچ تا تهه ، كسي اين مشكلو نداره ؟ يعني دنده عقب شما به خوبي دنده 1 2 3 4 5 بدون صدا جا ميره ؟

در آغاز فعالیت alit1150's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    شیراز

10

دستان 1 مشکل در مورد ترمز :

من وقتی یکهو و بصورت ناگهانی ترمز میزنم ( یجوری که خوب پدال رو فشار بدی تا سریع ماشین بایسته) :

پدال زیر پام ضربه میزنه و یجورایی جلو عقب میره . اونم نه به آرومی. خیلی محکم میکنه خودشو بالا.
    لازم بذکره که تو موارد ریگه ترمز خوب عمل میکنه....

حالا میخواستم ببینم این حرکت به سیستم ABS مربوط میشه؟ یا مشکل داره؟

دوستان دیگه که تیبا دارن لطف کنن امتحان کنن این جریانو چون تا پدال رو درست حسابی فشار ندی اصلا این اتفاق نمیوفته...

ممنون میشم نظراتتونو بگید....
    ترمز abs در تمام ماشین ها همین طور است.من با سمند که امتحان کردم همینجور بود.دفترچه راهنما هم که بخونی نوشته این امر عادی است.

---------- Post added at 05:33 PM ---------- Previous post was at 05:29 PM ----------

صدای تسمه مال شل بودنش است.من بردم نمایندگی درست کردند.اگر درست نشود احتمال پاره شدن تسمه زیاد است.

14. این کاربر از alit1150 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •