تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 248 از 379 اولاول ... 148198238244245246247248249250251252258298348 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,471 به 2,480 از 3781

نام تاپيک: Call of Duty: Modern Warfare 2

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    زیر خط فقر

پيش فرض

dark_angel
    مرسي كه جوابمو دادي ولي با ارز شرمندگي ببين داستان بازي رو يكم برام تعريف مي كني من فقط فهميدم 5 سال از اون زمان يعني آخر مدرن وار 1 ميگذره من هيچ سنخيتي براي ادامه داستان پيدا نكردم
    خواهش میکنم

ابتدا بهتر است فلش بکی به نسخه ی قبل بزنیم شما در نسخه ی قبل نقش Soap Mactavish را بازی می کردید و مراحل بازی را با کمک گروهتان و Capitan Price طی می کردید . Imran Zakhaev سرگرده یک گروه تروریستی در روسیه که خواهان بازگشت شکوه و عظمت جماهیر شوروی است دنیا را به چالش می کشد کشور روسیه که خود را در برابر ارتش Zakhaev ناتوان می بیند از ناتو درخواست کمک می کند(!) در نتیجه ماموریت شما در نسخه ی قبل کشتن Zakhaev بود که این کار را به سختی انجام می دهید . MW2 پنج سال بعد از نسخه ی اول بازی را روایت می کند حال ناسیونالیست ها روسیه را بدست گرفته و راZakhaev به عنوان قهرمان ملی روسیه عنوان می کنند . Makarov اکنون جا پای زاخائو گذاشته و در واقع هدف اصلی شما ماکارو است . بازی در یک پادگان نظامی در افغانستان آغاز می شود بعد از تمام کردن مراحل آموزشی شما در نقش Joseph Allen برای مقابله با حملات تروریست ها در افغانستان به همراه ُSergeant Foley فرستاده می شوید .
    بعد از آن Allen به CIA پیوسته و به عنوان عامل نفوذی به گروه Makarov می پیوندد در مرحله ی جنجالی No Russian شما در نقش Allen و با نام مستعار Alexei Borodin به همراه ماکارو و چند تن دیگر به فرودگاهی با نام Zakheav واقع در مسکو حمله ای تروریستی می کنید و همه ی مسافران را می کشید بعد از آن ماکارو که می داند شما یک آمریکایی هستید شما را می کشد و با این کار برای روسیه ثابت می شود که این حمله ی تروریستی توسط آمریکا انجام شده است و سپس شما با یافتن محل ساخت گلوله ای که Allen با آن کشته شده است به دنبال سر نخ می روید و...

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

از نقد ali_ranger22 بود
    ضمنا داستان خود mw2 رو هم هنگام لودینگ و همچنین در دیالوگ ها به صورت کامل توضیح میده

2. 2 کاربر از Big-Boss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه AmirC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

من تو ماموریت برزیل گیرکردم برای همین درجه بازی رو از veteran آوردم پایینتر ولی بدبختی اینه که دیگه نمیتونم درجه بازی رو برگردونم به veteran کسی میدونه راهش چیه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    زیر خط فقر

پيش فرض

من تو ماموریت برزیل گیرکردم برای همین درجه بازی رو از veteran آوردم پایینتر ولی بدبختی اینه که دیگه نمیتونم درجه بازی رو برگردونم به veteran کسی میدونه راهش چیه؟
    بعد از این که اون مرحله رو تموم کردی
    و مرحله جدید شروع شد سیو و خارج شو از مرحله تو ماین منو بجای ادامه (گزینه اول),انتخواب ماموریت رو بزن (فکر کنم گزینه سوم) همون مرحله ای که تازه شروع کردی رو سختیvatern انتخواب کن

5. این کاربر از Big-Boss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ساخت و توسعه بازی Prince_ of _Persia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من تازه دیشب بازی رو تموم کردم . خیلی کوتاه بود حدود 7 ساعت گیم پلی.
    همه رو هم که به کشتن دادیم.

در آغاز فعالیت farshidDelfani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

دوستان لطفا يه کمک به من بکنيد.ميخوام با joystick بازی کنم ولی تو menu بازی نميشه تنظيمش کرد چطوری بايد اين کارو بکنم مرسی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

بازی توپی بود

اگه نباشه جاش خالی می مونه Opera-Baz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان تو اون مرحله هست که چاقو توی شکمته بعد زده f بزنین یارتم داره کتک میخوره از دست اون شفر بود فکر کنم من f رو میزنم چاقو از تو شکمم در نمیاد اینم عکس اون مرحله که میگفتم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگه راهنمایی کنید ممنون میشم دوستان

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

دوستان تو اون مرحله هست که چاقو توی شکمته بعد زده f بزنین یارتم داره کتک میخوره از دست اون شفر بود فکر کنم من f رو میزنم چاقو از تو شکمم در نمیاد اینم عکس اون مرحله که میگفتم

کد:
    .................................................. .................................................. .....................
    تو اینجا باید مدام دکمه f رو بزنی تا چاقو بیرون کشیده بشه..........با یه بار زدن کارت راه نمی افته !!!

پروفشنال mamad gonzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    TEHRAN - ISFAHAN

پيش فرض

کد:
    اینجا اخر بازیه همین الان بهت بگم که یهو سکته نکنی که زود بازی تموم شد!
    چاقو رو در اوردی میزنی تو شکم یارو بهعد بازی فرط
    گفتم بهت که تو ذوقت نخوره یهو بازی تموم شد.

مدیر انجمن برنامه نویسی Payman_62's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    بالاخره مشکل منم حل شد.
    یه توضیح میدم برای کسانی که از میهن دانلود دانلود کردن تا مشکلشون حل شه.
    کسانی که موقع نصب با صفحه درخواست سریال مواجه میشن به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنن تا طریقه نصب برنامه رو یاد بگیرن.
    برای من بعد از نصب باز هم اجرا نشد که در نهایت متوجه شدم فایل کرکم مشکل داره. برای کرک از این فایل استفاده کنید تا مشکل حل شه.

کد:

13. این کاربر از Payman_62 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •