سلام
شما فیلم برداری کدوم گوشی رو قبول دارید؟
سلام
شما فیلم برداری کدوم گوشی رو قبول دارید؟
2 ساعت پیش که علائدین بودم، قیمت از 275 داشت تا 295 با گارانتی
یکی میگفت رنگ قرمزش 290 و آبیش 280
آقا نخرین بدرد نمی خوره اصلا حال نمیده !!
من خریدم پشمونم
چرا ؟
میشه بیشتر توضیح بدید ؟
فعلا که همه دارن ازش تعریف می کنن.
من می خوام برای یکی از دوستانم این گوشی رو بگیرم .
چرا می گید خوب نیست ؟
اگه کس دیگه از دوستان باز راهنمایم کنه ممنون میشم.
دیگه اینطوریا هم نیست!
لطفا اینطوری نگید تا باعث بشه کسایی که دوست دارن این گوشیو بخرن پشیمون بشن.
من بعد از دو ماه و نیم از خرید این گوشی الآن به یه رضایت نسبی از این گوشی رسیدم و اشکالاتش رو هم تا حد امکان برطرف کردم.
ضمنا بسته به این که هر کسی قبلا از چه مدل و سطحی از گوشی داشته و حالا میخواد اینو بخره، سلیقه ها متفاوته.
مثلا یه نفر که hTC داره، خب معلومه این گوشی براش بی اهمیت و پیش پا افتاده باشه.
ولی از لحاظ تامین نیازهای نرم افزاری کاملا قابل اطمینانه و همین الآنشم برنامه های زیادیو میشه توش ریخت و بهره برد.
شاید منظورت پشتیبانی نکردن از N-gage بوده باشه، ولی همه که گوشی رو واسه بازیهاش نمیخرن!اصلا حال نمیده !!
در نهایت من فکر میکنم نوکیا که معمولا گوشیهای مجهز و سیستم عامل دارش همیشه قیمتای گزافی دارن، این گوشی رو با امکانات نرم افزاری مناسب به قیمت مناسبتری به فروش میرسونه، البته اینو هم نباید فراموش کرد که از نظر بعضی امکانات سخت افزاری (بدنه، دوربین، صفحه لمسی) از بیشتر مدلهای دو سال اخیر سری N یا گوشیهای پیشرفته سامسونگ پایینتره و این میتونه یکی از دلایل مهم قیمت پایینترش باشه.
ولی خب از طرفی وجود تراشه GPS، اسپیکر استریوی قوی و شتابسنج هم از نقاط قوت سخت افزاری این گوشی هستن که باعث شدن خیلی از رقباش عقب نمونه.
سلام!
مثلا به پاي N82 ميرسه؟
فيلم برداري رو بيخيال عسم از ليبل گوشي و باطري و مموري 8 گيگ ميخوام!
![]()
سلام!
مثلا به پاي N82 ميرسه؟
فيلم برداري رو بيخيال عکس از ليبل گوشي و باطري و مموري 8 گيگ ميخوام!
![]()
البته بستگی داره شما از گوشی چه انتظاری داشته باشید ... به نظرمن برای 3 یا 4 ماه نگه داشتن گوشی خوبیه ...!
از اونا برای چی عکس میخوای .؟.. تو GSMArena هستش ...
کسایی که یه گوشیو بیش از 3 تا 4 ماه نگه نمیدارن صرفا به دنبال مدلهای جدید بازار در هر مقطع زمانی هستن و پول و وقت اضافی برای هر بار انجام این کار دارن و با این حجم تعویض گوشی دیگه نمیتونن به هیچ مدلی عادت کنن یا خوششون بیاد، چون تا بخوان این حسو بدست بیارن مجبورن برن مدل جدیدترو بگیرن.
اینطوری دیگه قبل از خرید احتیاجی به فکر کردن نیست، چون هدف فقط خریدن آخرین مدلها و رها کردنش بعد از یه مدت کوتاهه و ممکنه اصلا به نیازهایی که از یه گوشی داریم توجه نشه.
از طرفی بعد از مدتی این گوشیهای نسبتا مشابه (بالاخره همشون یه شباهتهایی که به همدیگه دارن) آدمو "گوشی زده" میکنه.
من که این روشو نمی پسندم.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)