شما هم مشکل منو داشتید ؟
شما هم مشکل منو داشتید ؟
نه
من 4 پنچ ساله ماشینو دارم
ماشینتو اول نشون میکانیک بده ببین چه بهت میگه
دوستان سلام
من قصد خرید یک خودرو را دارم . فعلا هم مدلی رو انتخاب نکردم و قصد تحقیق دارم .
چندتا سوال درباره پراید داشتم .
1. پدرم پژو پارس معمولی مدل 83 داره که گهگاهی خودم باهاش رانندگی میکنم ، پراید یکی از دوستان رو هم سوار شدم و متوجه شدم که پراید سر و صدا و لرزش بیشتری نسبت به پژو پارس پدرم دارد . آیا با نصب نمد زیر کاپوت پراید (مشابه پژو پارس) میتوان سر و صدای آنرا کاهش داد ؟
2. آیا کلیه مدلهای پراید دارای ABS هستند . اصولا قدرت ترمز پراید در چه حدی هست ؟ آیا ایمن هست ؟
3. در ساخت بدنه پراید آیا از ورق گالوانیزه استفاده شده (ممکنه این سوال یکمی خنده دار باشه) ؟
4. پژو پارس پدرم در زمان روشن بودن کولر هیچگاه موتور جوش نمیاورد و داخل اطاق کاملا خنک و مطبوع بود ، آیا پراید همینطوری هست ؟
5. آیا درسته که رینگ پراید زود تاب بر میداره ؟؟ اگر بلی راه حل چی هست ؟؟
ممنون از وقتی که میذارید .
نمد زیر موتور کمکی به کاهش سر و صدای احتمالی داخل اتاق نمیکنه.. برای جلوگیری از داغ شدن کاپوت و کمی هم کاهش صدای موتور مفیده..
2.فعلاً نصب ABS اجباریه حتی وانت پیکان هم داره! ولی قدرت ترمز پارس معلومه بیشتر از پرایده.. چون بوستر و دیسک و تایرهای بزرگتری داره.. البته پرایدهای فاقد ABS وضع ترمز خیلی بدتری دارن.. در جواب شما که ایمنه یا نه باید بگم با سرعت مطمئن برونی مشکلی از بابت ترمز نداره.
3.ورق فولادی ماشینهای امروزی گالوانیزه و ضد زنگه.
4.کولر پراید در حدی نیست که موتورش جوش بیاره و باد خنکش هم فقط در حدیه که خودت جوش نیازی!
5.منکه نشنیدم رینگش تاب برداره! رینگ اگه ضرب سختی بهش بخوره شاید تاب برداره.میتونی رینگ و تایر رو با انواع سبک و پهن عوض کنی تا قدرت ترمزگیری و پایداری خودرو بهتر شه.
سلام
اول اینکه من یه صبا 86 (دوگانه غیر کارخونه) دارم که سال 88 که گرفتم کاپوت تعویض شده بود البته شاسی مشکلی نداشت.
خلاصه کنم تا الانم منو هیچ جا نذاشته و تمام قطعات مصرفیشم به موقع عوض کردم.
حالا چند تا سوال دارم که خواهش میکنم نظرتون رو بدین:
1.این ماشین رو چند میتونم بفروشم؟
2.قصد خرید 141sl با موتور تقویت شده رو دارم کار درستی هست یا نه ؟
دلیلم برای خرید یکی تنوع و یکی هم احتمال تو خرج افتادن ماشین، چون اصلا حوصله تعمیرگاه رو ندارم.
3.رفتم نمایندگی یه پوستر زده بودن که موتور بهینه شده (البته بگم فقط ecu تغییر کرده) 7 اسب بخار قدرت رو زیاد میکنه و حدود 10 درصد مصرف رو کم میکنه آیا این صحت داره؟ اگر کسی واقعا مطلعه جواب بده.
سلام
پراید منم حدود 2 ساله که بیشتر توی زمستون هر موقع ماشین سرده سوت میکشه
نظر غیر فنی من اینه که ماله تسمه کولر یا تسمه دینام هست زیرا تسمه توی هوای سرد خشک میشه و چون نیاز به چرخش داره سوت میکشه نیاز به عوض کردن نداره، یکی میگفت با مالیدن صابون زیر تسمه صدا برطرف میشه من خودم چون برام مهم نبوده امتحان نکردم
من توی این دو سال یه بار دیسک و صفحه عوض کردم که قبل و بعدش صدای سوت فرقی نداشته
نمی خوام کسی رو تشویق به سرعت رفتن با پراید بکنم ولی الان 2 ساله من با صبا 86 بین اصفهان - تهران در حرکتم تقریبا ماهی یک بار همیشه هم زیر 120 نیست تازه محاسبه سرعتمم با gps هست نه با کیلومتر چون پراید توی سرعت 120 7 کیلومتر اختلاف داره یعنی کمتر نشون میده
من با گاز 145 رفتم و با بنزین 165 البته با همواری جاده توی اتوبان اصفهان - تهران
سلام
اگر موقع کولر گرفتن صدا بده مربوط به شل بودن تسمه کولره
اگر موقع روشن کردن ماشین صدا بده مربوط به شل بودن تسمه دینامه اگر اینطوری باشه بعد از چند لحظه صداقطع (بعد از همدور شدن دینام با موتور ) این مشکل باعث می شه باتری کم تر شارژ بشه (مثلا موقعی که نور بالا می زنی رادیو صداش قطع می شه)
تو دو مورد بالا صدا خیلی گوش خراشه وتابلو هست که برای 2 سال نمی تونه باشه (برای چند روز حداکثر می تونه باشه)
بعد با باز کردن تسمه ها یا سفت کردن آنها باید صدا قطع بشه
چند سوال
فقط توی هوای سرد این طوریه؟؟؟
ماشین گرم می شه صدا قطع می شه؟؟؟
ماشین دوگانه پایه گازسوز نیست؟؟؟
Last edited by mj52; 16-01-2012 at 11:16.
GPS خطای ذاتی داره دوست عزیز.. تقریباً همون اندازه که شما حس کردی اختلاف وجود داره خطای اندازه گیری GPS هست.البته کیلومتر شمارها هم تا حدی خطا دارن ولی نسبت به اندازه گیری GPS قابل اعتمادترن.
بیشتر هوای سرد
بعد گرم شدن صدا قطع میشه فقط برای چند ثانیه صدا میده
دوگانه پایه نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)