دیگه از این رفیقمون داریوش بیشتر میخوای.....!!!!؟؟؟
صبح تا اله شوم داره دانلود میکنه و پدر پدرسوخته داتک رو درآورده
اصلا خدا وکیلی به isp چه ربطی داره ما چقد دانلود میکنیم.
دیگه از این رفیقمون داریوش بیشتر میخوای.....!!!!؟؟؟
صبح تا اله شوم داره دانلود میکنه و پدر پدرسوخته داتک رو درآورده
اصلا خدا وکیلی به isp چه ربطی داره ما چقد دانلود میکنیم.
9 تا کانکشن میزاری برای 128؟!!!
خسته نباشی برادر
اونوقت از کدوم سایت؟
من با یه کانکشن دانلود میکنم از رپیدشیر سرعتم هم 16 هست بیشتر کنم حجم بیشتر کم میکنه
اون کانکشن ها رو 15 تا هم بکنی سایت یه حجم محدودی به شما میده بخواد در همون یکی میده همینطوری دیمی نیست که
خوب به من چه محدود بدن مثله آدم، دانلود نکنم
خوب نه اونا که کارین دارن
ولی وانا پولشون رو میخوان در بیارن اگه کسی نباشه شما باشی خوب میگن هر چه خواستی مصرف کن
ولی اگه زیاد شه ببینن کم میاد برای یکی دیگه خوب معلومه محدود میکنن شما رواونا نمیگن که بیایم خرج کنتیم تجهیزات رو ببریم بالا کیفیت رو بهتر کنیم که ! میگن حالا همینا هست تا میتونیم ازش پول در بیاریم کسی هم زبون درازی کرد همه دم ما رو دارن
![]()
من مثل شما از rapidshare استفاده نمیکنم ، اگرم احیانا چیزی گیرم نیاد میرم تو mediafire یا تورنت . من بیشتر دانلودهام از سایتهای http معمولی هست که لینک مستقیم دارن مثلوکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدوکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو ... ، یعنی به نظر شما برای این سایتها هم تعداد کانکشنو کم کنم سرعتم بیشتر میشه ؟ چند تا بذارم خوبه ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب این سایت ها که به مراتب کمتر میدن نسبت به سایت های غولی مثله رپیدشیر
اصلا برای همونه پر نمیکنه
نه منظور این نیست که کم کنید زیاد میشه سرعت ولی زیاد خهم بزارید باز فرقی نمیکنه اون قد که سایت میده بهتون استفاده میشه بقیه وصل نمیشه اصلا با وصل هم بشه تغییری تو سرعت نمیده
خوب برادر این که شما با 1 کانکشن میتونی حداکثر سرعت رو داشته باشی واسه اینه که مورچه چیه که کله پاچه داشته باشه 16 کیلو بایت رو بدون اکانت هم بهت میده ولی اگه سرعت بالا باشه اونوقت 1 کانکشن نصف یا کمتر سرعتش میشه![]()
خوب برادر شما با رپیدشیر سرعت بالاتر هم داری با چند کانکشن دانلود کن ببین حجمت رو چه قدی کم میکنه![]()
از وقتی رپید ورشکسته بتقصیر شد من دیگه رپیدزم رو فعال نکردم و اصلا لینکی هم ندارم که بخوام دانلود کنم ولی قبلا یادمه که حجم رو دولاپهنا حساب میکرد طوری که سهمیه تموم میشد و نمیذاشت دانلود کنم همونموقع من واسه این که درست حساب کنه با یک کانکشن گذاشته بودم دانلود کنه که وقتی دیدم سرعت نصف میشه ترجیح دادم دولا پهنا حساب کنه![]()
خوب بله شما وقتی کانکشن رو 16 تا میزاری معلومه دولا پهنا حساب میکردهاز وقتی رپید ورشکسته بتقصیر شد من دیگه رپیدزم رو فعال نکردم و اصلا لینکی هم ندارم که بخوام دانلود کنم ولی قبلا یادمه که حجم رو دولاپهنا حساب میکرد طوری که سهمیه تموم میشد و نمیذاشت دانلود کنم همونموقع من واسه این که درست حساب کنه با یک کانکشن گذاشته بودم دانلود کنه که وقتی دیدم سرعت نصف میشه ترجیح دادم دولا پهنا حساب کنه![]()
3 تا یا بیشتر فایل رو هم زمان میزاشتی دانلود کنه مثله برغ میگرفت با تمامه پهنا
راه داره برادر هر چیزی
من از همه چیش راضیم منتها تنها مشکل الان سخت پیدا کردنه لینکاشه
با وجود سایت هایی مثه فایل سرو و فایل سونیک که مثه بنز به اپلودرا پول میده شما اگه دیگه تا چند ماهه دیگه لینک از رپید دیدی سلام منو خدمتش برسون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)