بله . شما باید زنگ بزنی به پشتیبانی مکس نت بگی MAC تون رو حذف کنن. بعد تنظیمات رو روی PPPoE بزارید و وصل شید.
بله . شما باید زنگ بزنی به پشتیبانی مکس نت بگی MAC تون رو حذف کنن. بعد تنظیمات رو روی PPPoE بزارید و وصل شید.
من امروز نتم وصل شد دیروز مخابرات تخلیه کردم , امروز وصل شد پارس آنلاین برام. عجیب قبلا ۴ روز طول میکشید لول. پینگش از یاهو ۲۸۰ هست ولی برای بازی انلاین خوب نیست اصلا. اینم افتضاح... باید یه ماه سر کنم باهاش... کسی میدونه صبا تو اروم هست یا نه؟
لیست نمایندگی های صبانت که نمایندگی آ.غ هم در این لیست وجود داره اما فکر کنم هنوز شروع بکار نکرده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by urumchi; 02-01-2012 at 18:12.
عزیز شما کدوم سرویس پارس آنلاین رو گرفتی؟ دانلود شبانه ات چقدره؟ سرعت دانلود 12:30 تا 1 چنده؟من امروز نتم وصل شد دیروز مخابرات تخلیه کردم , امروز وصل شد پارس آنلاین برام. عجیب قبلا ۴ روز طول میکشید لول. پینگش از یاهو ۲۸۰ هست ولی برای بازی انلاین خوب نیست اصلا. اینم افتضاح... باید یه ماه سر کنم باهاش... کسی میدونه صبا تو اروم هست یا نه؟
دوستانی که پارس آنلاین 512 یا 1 مگ دارن لطفاً بگن سرعت دانلود شون بین ساعت 12:30 شب تا 1 چقدره؟ ممنون
باید خوب باشه . هرچیزی اولش خوبه. میشه تا یکی دو ماه روش حساب کرد. فردا یه سر میزنم اگه اوکی بود ثبت نام میکنم. زنگ زدم پارس آنلاین گفتم پینگتون برای کار من مناسب نیست میخوام تخلیه کنم گفت صبح بیا تخلیه کن لول.
من ۱۲۸ گرفتم. ۱ ماه ۴ گیگ, دانلود برام مهم نیست چون یه ISP دیگه هم دارم , آنا ۵۱۲ِ نامحدود دل میکنم اگه لازم باشه. برای یه کاری میخوام فقط. بازی تو سرورای خارجی. که اونم آنا جوابگو نیست. فک کنم همون مخابرات بهتر از همه باشه لول. صبانتم امتحان کنم نتیجه رو همینجا میگم.
Last edited by morteza_m2n; 02-01-2012 at 19:04.
نه به اون 1 روزه وصل کردنشون نه به این صبح تخلیه کردنشون
معلومه که به دوستمون دروغ گفتن که یوزر جدید نمی گیریم و پورت خالی هم دارن چون 1 روزه سرویس ایشون وصل شده.
لطفا در مورد پهنای باند هم سوال کنید که آیا بالای 1 مگ پهنای باند میدن یا نه؟
Last edited by urumchi; 02-01-2012 at 20:26.
دوستان اون شب داشتم بی بی سی نگاه میکردم . گفت تو ایران الان دارن هر ساعت روت ها رو عوض میکنن ! راست هم میگفت . این همه قطعی به خاطر اون بوده. و همین طور پینگ افتضاح . حالا من اومدم به تریس روت از یه هاست تو ترکیه گرفتم . ترکیه ! همین 200 کیلومتری ماست ها ! یه نتایجی خنده داری رسیدم . فقط روت رو حال کنید. برای رسیدن به ترکیه درخواست من دنیا رو کامل دور زد و اومد ترکیه !اگه مستقیم میرفت باید پینگم زیر 100 میشد. ولی در عوض شد 300. راستی دیتا از تبریز به خاطر فیل*رینگ میره تهران یا همه جا همین طوریه ؟ یا باید مستقیم از تبریز به خارج از کشور بره ؟
---------- Post added at 11:17 PM ---------- Previous post was at 11:15 PM ----------
مخابراتی ها و سایر آی اس پی ها هم از همین هاست بیزحمت یه تریس بگیرن تا ببینیم مال اونا چطوریه ؟!
================================================== ======================
دوست عزیز
همه ورودی های دیتای کشور از تهران عبور میکنن. یعنی legh دیتا یی که از ttnet خریداری میشه میاد تبریز بعد میره lct تهران و اونجا بالنس و تقسیم و پالایش و ... میشه بعد میره استان ها.
مثلا فالکن میاد شیراز بعد میاد lct بعد وارد مدار میشه .
فرض کنید 100 تا 155 مگابیت (20 تا تبریز - 20 تا شیراز-20 تا جاسک- 20 تا مستقیم lct از مسیرهای مختلف خریداری شدن ) میرن تهران و جمعا میشن مثلا 17 گیگ - بعد تعهران اینارو تقسیم میکنه رو کل کشور .
به دلیل ست کردن نادرست متغیرهای مسیریابی دینامیک، شما برای دیدن مسیرهای نزدیک میرین نصف دنیارو دور میزنین و .....
.
موفق باشین
وا اسفا وا مصیبتا!!! الان چک کردم برای رسیدن به سرورهای گوگل باید از 10 تا روتر گذشت که این تعداد قبلا" خیلی کمتر بود. به ترتیب 3-4 برای مکس نت 3 تا برای مخابرات 3 تا برای روسیه هست .شرایط برای مسیر یابی دیگر سرورها هم همینه . مدت 4 روزه سرویسهای ایمیل و پرداخت آنلان با افت شدید سرعت روبرو هست به طوری که اعصاب آدم پیاده میشه. به نقل از منابع موثق قرار هست لیست تمامی IP Block هایی که در اختیار شرکتهای PAP - ISP هست در اختیار سازمان تنظیم مقررات قرار بگیره و بدین ترتیب کلیه ترافیک ورودی و خروجی از طریق یک درگاه واحد کنترل و مدیریت یکپارجه ای روی پورتها و پروتکلهای اینترنتی اعمال بشه که همه این جریانات نشان از آغاز بکار شبکه اینترانت ملی میده .![]()
Last edited by hadi.EST; 03-01-2012 at 12:34.
برای من از همون سرور ترکیه!! کلا نت داغونه امروز نه؟!
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)