مشكل فايل افزايش صداي هندزفري هستش كه با پك هاي صدا مشكل داره ، اون فايل بايد آپديت كني . شرمنده الان مسيرشو يادم نياد
مشكل فايل افزايش صداي هندزفري هستش كه با پك هاي صدا مشكل داره ، اون فايل بايد آپديت كني . شرمنده الان مسيرشو يادم نياد
C:\Private\10202be9\persists\1020867a.cre
سلام من دقیقا" این کارائی که گفتی رو کردم ولی تو صفحه اصلی مینویسه : alunch
جالب اینه که در منوم یه سامی پیدا شده به اسم alunch
چی کار کنم ؟
خوب من مطمئنم شما قبلا یه جاشو اشتباهی دست کاری کردید!(نا خواسته)
دوبار مراحل رو انجام بدید و درمرحله آخر حتما (EN) رو انتخاب کنید
آقا یه سوال!
آیا هکی وجود داره که بشه با اون دوربین جلویی گوشی رو فعال کرد؟ (بشه باهاش عکس خودمونو بگیریم)
آقا من این هک دوربین رو انجام دادم 1 مشکلی برام پیش آمده وقتی عکس یا فیلم می گیرم اون عکسه سیو میشه ولی دیگه نمیتونم اون عکس رو باز کنم مینویسه there have been problems whit the capture
در ضمن محل سیو رو از memory card به phone memory تغییر دادم درست نشد چه کار کنم ؟
بچه ها من با اون patch دوربین خود گوشی خیلی بیشتر حال میکردم کسی اون patch رو داره ممنونم
Last edited by ali_saeedi; 29-10-2008 at 16:05.
سلام دوست عزیز
من کلیه کارهایی رو که از همون اول برای افزایش صدا انجام دادم ( منظورم قبل از انجام هرگونه هک افزایش صداست ) برات مینویسم ، امیدوارم مشکلت حل بشه ؛ البته این رو هم بگم که من بعد از یه بار فرمت کامل گوشی این کار رو کردم و الان هم صدای گوشیم بالاترین صدا با بهترین کیفیته ، خیلی عالیه .
امیدوارم مشکلت حل بشه .
1: فایل Z:\sys\bin\mmmgmtserver.exe را از روی rom گوشی بر روی درایو C در مسیر C:\sys\bin کپی کن .
2: فایل Z:\sys\bin\M3SAudioPolicyMgr.dll را از روی گوشی بر روی PC انتقال و patch اش کن و سپس به c:\sys\bin کپی کن .
3: بعد پوشه AATFiles رو از پوشه SuperSound_V2.2_P1i ( که حسین آقا زحمتش رو کشیدن ) به آدرس
C:\private\10200B19 کپی کن . ( خود پوشه AATFiles رو با محتویاتش کپی کن )
4: سپس گوشیت رو ریستارت کن .
من دقیقأ همین کار رو کردم و الان هم خیلی از صداش راضیم .
دوستان این مد کسی انجام داده ؟ لطف کنید بگین نتیجش چطور بوده
و ممنونم از H M R 0 0 7 عزیز![]()
نتيجه ش رو خودش گفته ، مثلا به صورت Mp4 فیلمبردای کني و ... همينش خوبه ولي بقيه اش زياد تاثيري روي عكس نداره
بله خونده بودم خودمنتیجشو, اما منظورم این نبود گفتم شاید کسی انجام داده باشه چون یکی از دوستان توی همین تاپیک سوال پرسیده بودن که چجوری پاکش کنم !!
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)