این برنامه دقیقا عین Xilisoft 3gp Convertor هستش. انگار فقط تو پروفایل های خروجی فرق میکنند که در این بخش Xilisoft بهتره. نه؟![]()
این برنامه دقیقا عین Xilisoft 3gp Convertor هستش. انگار فقط تو پروفایل های خروجی فرق میکنند که در این بخش Xilisoft بهتره. نه؟![]()
سلام
دوستان من دنبال یه کانورتوری هستم که MKV رو به AVI تبدیل کنه که:
1- کیفیت و اندازه ی تصویر کاهش پیدا نکنه!
2-حجم خروجی ش هم سر به فلک نکشه!: دی
این 2تا اصلا میشه با هم؟!
+کانوتوری هست که بدون افت کیفیت فایل های MP4 رو به AVI تبدیل کنه؟
مهم : ◄◄ درخواست کانورتورهای صوتی و تصویری ( بهترین ها در پست اول)
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=208599
بدون اینکه به استریم صدا و ویدئوی توی قالب MKV دست بخوره میشه یبا این برنامه به قالب mp4 تبدیلش کرد:
یعنی فقط کپی میکنه و اصلا تبدیلی در کار نیست. همین مساله باعث میشه که صد در صد جواب نده ولی خب همون 70 80 درصدش هم به نظر من که خیلی عالیه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
دوستان دنبال یه برنامه هستم که فیلم های DVD رو برام با کیفیت عالی و حجم کم تبدیل کنه اگه بشه طول و عرض تسویر رو هم ما به خود برنامه بدیم که طبق دستور ما اون سایز تبدیل کنه عالی می شه فقط اگه MKV تبدیل کنه بهتره چون حجمش نسبت به avi خیلی پایین تر مید
من خودم با برنامه Magic DVD Ripper کار کردم برنامه ی فوق العاده ای و متاسفانه تبدیل به فرمت MKV رو نداره و این که بعد از ریپ کردن 6-7 تا دی وی دی ارور جعلی بودن سریال رو میده (با توجه به این که بعد از نصب نرم افزار من اونو رجیستر کردم توسط سریال ولی باز بعد از تبدیل چند دی وی دی ارور جعلی بودن میده) و نمیزاره دیگه از برنامه اسفاده کنی هر چقدر هم گشتم تا کرکی برای نرم افرار پیدا کنم چیزی پیدا نکردم حتی توی بخش درخواست کرک هم اعلام کردم کسی نتونست کمکی کنه حالا اگه اینجا کسی نسخه ی کامل کرک شده و دائمی رو داره بزاره
+ این که یه برنامه دیگه که بتونه دی وی دی رو به فرمت mkv تبدیل کنه من خودم از نرم افزار Joboshare DVD to AVI Converter 3 هم استفاده کردم به فرمت mkv تبدیل می کنه ولی 2 تا مشکل اساسی داره
1-این که وقتی فیلمی رو توسط این برنامه تبدیل می کنی (فرقی نداره چه avi چه mkv ) صدا رو خیلی بد تبدیل میکنه (افتضاح)و با نسخه ی دی وی دی خیلی تفاوت داره
2-این که متاسفانه رزولوشن تصویر رو نمی تونی رزولوشن دلخواه بدی و باید حتما از پیش گدینه های خود برنامه باشه مثلا 720x480
خلاصه دوستان اگه کسی دوستان میتونه کمک کنه ممنون می شم چون خیلی نیاز دارم
با تشکر
بخوای شدید فشرده سازی کنی باید بری تو کار MeGUI که یه کم کارکردن باش سخته ولی ساده ترش Staxrip هست. بهترین کدک موجود X264 هست. همین که تو سایتها ورمیدارن باش فیلم 300 400 مگی رو میذارند. البته اونها میخوان زیاد فشرده کنن یه مقدار بیش از حد دیگه ...
شما همین StaxRip رو تست کن. ضمنا این پسوند AVI و MKV صرفا یک قالب برای فایله که حجمش کمتر از 1 درصد فایل میشه. مثلا گفتم ها!!!
اصل این هست که استریم صدا و تصویر با چی فشرده شده ؟
بهترین کدک صدا اول WMA 10.2 از مایکروسافت هست (طبق آزمایشات شنیداری کاربران به طور دقیق )
بعد هم Nero AAC با سطح High Efficiency نسخه ی 2.
تصویر هم گفتم اول x264 و بعد MainConcept هستش.
تو قالب MKV متاسفانه صدای WMA رو نمیشه ریخت اما AAC میشه. تصویر هم که x264 میشه. هر دوی این اینکدرها رو تو StaxRip 1.1.1.7 Beta داره. برنامه رایگان هم هست خیالت راحت باشه.
اگه حال یادگیری MeGUI رو داری هم باید بگم آپدیت تر از StaxRip هستش و قوی تر ولی خب سخت تره دیگه.![]()
سلام
یه نرم افزار میخام که قسمتی از یک فیلم رو بتونم جداکنم
ممنون
البته نرم افراز
که زیاده ولی
دم دستی می تونی از نرو استفاده کنی
تو پک نرم افزار نرو نرم افزاری هست به نام nero vision که باهاش می تونی فیلم را برش بدی یا ادیت کنی
نرم افزار نیمه حرفه ای هست
با کاربرد اسان
.
اینMeGUI شما میگی در چه حد سخته؟!!!
=========
و این که اگه می شه ورژن کرک شده و کامل و دائمی magice dvd ripper رو هم قرار بدید (با کرک باشه چون وقتی با سریال رجیستر می کنی بعد از یه مدت شناسای می شه و غیر قابل استفاده می شه برنامه)
سلام ...
اگه برای VCD Player لازم دارید ( و فرمت فایل DAT ) از برنامه IFilm Editor استفاده بفرمایید ... یه برنامه خوب و مفید ، بشرطی که خود فایل اصلی سالم باشه ... کار با خود برنامه هم خیلی راحت و سادست ... VCD Cutter هم یکی دیگه از برنامه های خوب و سادست ...
ویرایش با این برنامه ها و استفاده از اونها راحت و آسونه ، ولی این برنامه ها تمام فرمتهای فایل و فیلم های نمایشی رو ساپورت و اجرا نمیکنند ... یعنی اگه فایلی که دارید DAT یا فرمتهای عادی باشه با این برنامه ها براحتی میتونید اونها رو ویرایش بفرمایید ... ولی برای فرمتهای جدید و خاص باید از برنامه های دیگه استفاده بفرمایید ... موفق باشید ...
و همینطور هم به تالار پایین و زیرگروههای اون سربزنید ... دوستان حرفهای زیادی اونجا هستند ، همینطور برنامههای حرفهایتر ... موفق باشید ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کليهی مباحث مربوط به ميکس صدا ، مونتاژ و تدوين ، اصول فيلم سازي و دوبله و شاخه هاي مربوط به آن را در اين انجمن مطرح نماييد
.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)