تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 248 از 691 اولاول ... 148198238244245246247248249250251252258298348 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,471 به 2,480 از 6901

نام تاپيک: The Sims 3 ( راهنمای آپدیت کردن بازی در پست اول)

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

خوب یادم بود که توی کوله پشتیشون کتاب بوده کتاباشم جدید بود ولی من همرو ریختم توی کتابخونه خونمون . حالا خوب شد که اسمشون رو گفتی می رم دوباره پیداشون میکنم میزارم بخونن .
    یه چیز دیگه اسم پلیس بوک رو هم اگه بگی خوبه .
    یه سوال دارم : کی به این آرزوی بزرگشون میرسن همین فکر کنم life time wish باشه که 30 هزار تا هم قیمت داره . نوشته که باید برسم به level 10 از کارم . الان از کجا باید متوجه بشم که لول چند هستم اگه اسکلیش رو تا ته بردما ولی این هنوز آرزو بزرگه برآورده نشده .
    واسه پلیس بوک این. بخون:How to avoid concrete .من از روی عکسی که گذاشتی فهمیدم اسم کتابو.اگه دقت کنی اسم کتابو بین دوتا گیومه("......") نوشته.

در مورد level کارت باید به قسمت career بری ونشانگر موس رو چند ثانیه روی ایکن کارنگه داری و عددی که داخل پرانتز هست نشون دهنده لول کارته.مثلا می نویسه Medical(3) یعنی شغل پزشکی لول 3

2. این کاربر از amita بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه EB00LI 5IAH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

ببین اینجور که شما از خانوادتون میگید نگیرید خیلی بهتره چون همونم غیر اسلامه بوسای گنده سعی برای بچه دار شدن نمیدونم ....... و غیره
    راست میگی ؟؟
    بچه دار هم میشه ؟
    یعنی شب 9ماه قبل از به دنیا اومدن بچه رو هم نشون میده ؟؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    به تو چه آخه؟

پيش فرض

نه بابا تو این نسخه یارو 3 روز بیشتر حامله نیست 1 روزم بعد از سعیش حامله میشه
    اولشم تو قنداقه بعدش بل میره البته راه رفتنم میشه بش یاد داد بعد مدرسه میره بعدش دبیرستان میره بعدشم میزاریش سرکار بعدشم پیر میشه بعدشم میافته میمیره

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

حالا کسی ازدواج کردن رو یاد ما میده . البته توی بازی منظورمه . من یه دختر دارم :d دنبال یه پسر خوب میگشتم براش یکی رو گیر اوردم حتی تا اون مرحله kiss make out هم رفتم ولی گزینه ای برای ازدواج و ... ندیدم البته توی شخصیت های اون مرد دیدم یه آیکون حلقه هستش البته آیکونش دوتا حلقه تو هم رفته بود . یعنی اون ازدواج کرده ؟ آخه وقتی اومد پیشم یه بچه کوچیک تو بغلش بود و وقتی با اون مرد make out میکردم اون بچه از این علامت منفی های قرمز بالای سرش می اومد .
    حالا یکی دیگه رو پیدا کردم که توی مشخصاتش حلقه داره ولی حلقش یکی هستش . این چی اینم ازدواج کرده ؟
    حالا اگه یکی رو پیدا کردیم که حلقه نداشت راه ازدواج رو بگید .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    زیر خط فقر

پيش فرض

حالا کسی ازدواج کردن رو یاد ما میده . البته توی بازی منظورمه . من یه دختر دارم :d دنبال یه پسر خوب میگشتم براش یکی رو گیر اوردم حتی تا اون مرحله kiss make out هم رفتم ولی گزینه ای برای ازدواج و ... ندیدم البته توی شخصیت های اون مرد دیدم یه آیکون حلقه هستش البته آیکونش دوتا حلقه تو هم رفته بود . یعنی اون ازدواج کرده ؟ آخه وقتی اومد پیشم یه بچه کوچیک تو بغلش بود و وقتی با اون مرد make out میکردم اون بچه از این علامت منفی های قرمز بالای سرش می اومد .
    حالا یکی دیگه رو پیدا کردم که توی مشخصاتش حلقه داره ولی حلقش یکی هستش . این چی اینم ازدواج کرده ؟
    حالا اگه یکی رو پیدا کردیم که حلقه نداشت راه ازدواج رو بگید .
    تو همون قسمت رومنس ask if single رو امتحان کن ببین با کسی هست یا نه.

7. این کاربر از Big-Boss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

من همه مراحل sims 3 را رد کردم ولی فعال نمی شه کسی می دونه چرا

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

تو همون قسمت رومنس ask if single رو امتحان کن ببین با کسی هست یا نه.
    چقدر خلاصه . رومنس دیگه کجاست ؟ حالا اینو که جواب دادی یه سوال دیگه هم دارم .

من خواستم با زنه woohoo کنم نذاشت بعد یه 2 سه بار که درخواست دادم قبول نکرد و کلا دعواشون شد حالا توی لیست دوستانش هردوشون روی انگشترشون یه ضربدر قرمز اومده . توی توی اون لیست وسط هم یه آیکون قلب شکسته اومد که نوشته 2d یا همون 2 روز . میخواستم ببینم برای اینکه این دوتا پیرزمن و پیرمرد با هم صلح کنن باید چکار کنن ؟ هر چی chat زدم و .... درست نشد که نشد .

آخر فروم باز BMW.M3_E46's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Most Wanted

پيش فرض

از این جمع کسی با کندی دوربین Sims 3 مواجه نشده!؟
    مثلا دوربین با موس می خوای سریع ببری اونور یک تیک کوچیک بزنه!؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

ما یه زمان سیمز بازی میکردیم ولش کردم آخه بازیه هستش زیاد حال نمیده آدم ادامه بده . یعنی یه جورایی تهش هیچی نمیشه

12. این کاربر از For The Horde بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

ما یه زمان سیمز بازی میکردیم ولش کردم آخه بازیه هستش زیاد حال نمیده آدم ادامه بده . یعنی یه جورایی تهش هیچی نمیشه
    به نظر من همینکه تهش هیچی نمی شه جذابیت داره...اگه مثل بقیه بازیها یک پایان ثابت داشت خیلی مسخره می شد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •