تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 248 از 1081 اولاول ... 148198238244245246247248249250251252258298348748 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,471 به 2,480 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

جواب ها:
    خيلی واضح هست که ورژن جديد هر نرم افزاری، کارايی بيشتر و بهتر ،دارای امکانات بيشتر، و همچنين اشکالاتی که در نسخه های قبلی هست رو کمتر در ورژن جديد هر نرم افزاری ميشه ديد...
    درمورد استفاده از آپديت ها شما اگه روشی رو که يکی از دوستان، برای ساخت آپديت های پشتيبان تهيه کرده و لينک پست رو در پايين قرار دادم انجام بدين، تا حدودی ميتونيد برای نسخه های بالاتر استفاده کنی:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ميگم تا حدودی، چون که ورژن بالا تر چون جديدتر هستن خيلی از اون آپديت هايی که برای نسخه پايين شما مجبوری بگيرين رو تو خودش گنجانده، به خاطر هم در جواب سؤال چهارم هم بايد بگم که مسلما به همين دليلی که گفتم حجم دانلود آپديت در نسخه جديد کمتر از نسخه های پايين تر هست...
    اصولاً کسپر 7 با رم های نسبتاً پايين مشکل داره (رم های زير 512)، ولی به نسبت ورژن 6 آنقدر هم سرعت سيستم رو نميگيره، (کمی بيشتر)، ولی اين نکته رو بطور کلی بگم که چون محصولات امنيتی به نسبت سرعت سيستم رو ميگیرن، و اين مورد بيشتر در بالا اومدن ويندوز خودش رو نشون ميده، سعی کنيد هميشه قبل ورود به ويندوز (بخاطر يک تاخير چند ثانيه اي هم شده) يک يوزر حتی با يک پسورد معمولی قرار بدين، اينکار به ظاهر ساده موجب ميشه محصولات امنينی و در کل سيستم، در موقع ورود به ويندوز به خاطر همون مکث چند ثانيه اي، بهتر و کامل تر بار گذاری بشن..
    و در مورد سؤال آخر، در حال حاضر بهترين نسخه نهايی کسپر، دو ورژن 7.0.0.125 و 7.0.1.321 هستن، که ورژن 7.0.0.125 بخاطر دلايلی که دوستان قبلاً عنوان کردن فعلاً بهتر از نسخه 7.0.1.321 هست...بهترين و مطمئن ترين لينک دانلود محصولات کسپر هم خود سايت اصلی کسپر هست
    کد:
    اين هم کدهای فعال برای استفاده از محصولت کسپر (آنتی و سکوريتی)
    کد:
    میشه بگید به چه دلیلی ورژن 7.0.0.125 از 7.0.1.321 بهتر است؟
    من اون دو تا یوزر درست کردن رو هم متوجه نشدم یکم واضح تر توضیح بدید
    رم من یه گیگ هست ولی خدایش این ورژن 7 رم رو بیچاره میکنه 6 از این نظر خیلی بهتره والبته از نظر بقیه چیزا چون با 7 چند روز بیشتر کار نکردم نمی دونم چطوری هست
    برا توضیح کاملت هم از شما تشکر میکنم

دوست عزیز من نمی دانم کاسپرسکی روی سیستم شما چقدر از RAM را اشغال می کند ولی روی سیستم من و اکثر

کسانی که از کاسپرسکی استفاده می کنند میزان مصرف RAM بسیار پایین است ( از این نظر کاسپرسکی یکی از

بهترین آنتی ویروسها است ) .سیستم عامل من ویستا است که به طور طبیعی نرم افزارها در ان بیشتر از XP حافظه را

اشغال می کنند ( تقریبا دو برابر XP ) با این وجود می توانید میزان اشغال RAM را در سیستم من ببینید و آن را با

میزان مصرف RAM نرم افزار بابیلون ( که در حالت غیر فعال است ) مقایسه کنید .من از اینترنت سکوزیتی

کاسپرسکی استفاده می کنم که شامل هم آنتی ویروس و هم فایروال است .شکل اول مربوط به حالت معمولی و

شکل دوم مربوط به زمان اسکن است :

( لازم به ذکر است که کاسپرسکی دو پروسه فعال روی سیستم دارد ) :

همانطور که می بینید میزان مصرف RAM بسیار پایین است و از این نظر نسخه 6 با نسخه 7 تفاوتی ندارد و حتی روی

سیستمهایی با RAM پایین نیز اصولا نباید مشکلی پیش بیاید از این نظر میزان مصرف CPU بسیار مهمتر از RAM است علت

کند شدن سیستم پس از نصب کاسپرسکی یا سایر آنتی ویروسها اکثرا علل دیگری جز میزان مصرف RAM دارد (

مانند وجود نرم افزارهایی که با آن تداخل دارند ).
    دوست عزیز من کاسپر 6 رو نسبت به 7 میگم نه نسبت به بقیه برنامه ها ولی با بقیه حرفات هم موافق هستم از جمله اینکه شاید استفاده CPU بالاست که فکر کنم اونم باشه کلا سیستمم با کاسپر 6 رونتر هست نمیدونم چرا ولی دوباره 7 رو نصب میکنم بهتون میگم بهتره شده یا نه شاید اون روز یه ورژن بتا نصب کرده بودم یادم نیست
    فقط بگید 125 رو نصب کنم یا 321 رو (با توجه به حرف Markus جان که گفتن 125 بهتره هست دلیلش چی هست؟)
    راستی هیچ کدوم هم نگفتید که قراره کی ورژن 8 فینال بیاد؟(تاریخ براش اعلام نکردند؟)

دوست خوبم آقای Markus توضیحات خیلی خوبی دادن فقط با اجازه ایشون من اضافه كنم كه متاسفانه در كاسپر 6 امكان distribution folder كه برای تهیه نسخه پشتیبان از آپدیتها (كه در نسخه 7 اضافه شده) هستش وجود ندارد و متاسفانه شما امكان استفاده از آپدیتهای ورژن 6 رو برای هفت ندارید البته راه های غیر اصولی شاید جواب بده كه من تست نكردم (این كار رو امتحان كنید ممكن جواب بگیرید: محتوای تمام پوشه های داخل پوشه kav (در مسیر documents and setting) رو در یك پوشه جدید ادغام كنید و آدرس آپدیت دستی رو به اونجا بدید البته برای نسخه 6 به هفت احتمال داره جواب نده كه دیگه مجبوری از اول آپدیت كنید)
    همینطور كه آقای Markus فرمودند نسخه هفت خیلی بهتر از نسخه های قبلی هستش مثلا ویروسهایی كه آخریها پا به عرصه گذاشتن نمی گذاشتن شما كاسپر رو نصب كنید و حتی اگر هم نصب میشد موقع شناختن ویروس از شما می خواست كه ری استارت كنید تا ویروس را از پوشه سیستم 32 پاك كند اما بعد از ری استارت دیگر كاسپر اجرا نمی شد و از كار می افتاد . البته به همین علت است كه كاسپرهای جدید كمی با تاخیر بالا می آیند اما بهتر از این هستش كه اصلا بالا نیاند.

با تشكر از جواب آقای Markus
    کی گفته ورژن 6 امکان distribution folder نیست ؟ من همین الان دارم استفاده میکنم ولی نمیدونم روی 7 جواب میده یا نه که باید احتمالا جواب بده
    شما هم به نظر من برو از سایت خود کاسپر به صورت دستی دانلود کن وابدیت کن حجمش 15 مگ هست تقریبا
    سه نوع ابدیت هم داره کلی داره و هفتگی و روزانه از لینک زیر بگی(ر روی همه ورژن ها هم جواب میده)
    کد:
    Last edited by mrmmnb; 29-01-2008 at 14:03.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

کی گفته ورژن 6 امکان distribution folder نیست ؟ من همین الان دارم استفاده میکنم ولی نمیدونم روی 7 جواب میده یا نه که باید احتمالا جواب بده
    شما هم به نظر من برو از سایت خود کاسپر به صورت دستی دانلود کن وابدیت کن حجمش 15 مگ هست تقریبا
    سه نوع ابدیت هم داره کلی داره و هفتگی و روزانه از لینک زیر بگی(ر روی همه ورژن ها هم جواب میده)
    درست حضور ذهن ندارم چون خیلی وقت كه با نسخه 6 كار نكردم اگر هست كه حتما داره دیگه
    اصلا به اون اندازه كه شما میگین رم رو اشغال نمیكنه ممكنه بیشتر باشه نه اینكه بیچاره كنه. خوب در حین عملیت به هر حال پروسه های بیشتری داره اما با یك گیگابایت رم نمی تونه دردسر ساز باشه حتی من روی یكی از كامپیوترها كه 256 مگ رم هم داره نصب دارم از بابت رم مشكل ندارم اما خوب به خاطر سی پی یوم یكم كندتر میكنه كامپیوتر رو. توضیحات بیشتر رو به آقای ماركوس میسپارم
    Last edited by nekooee; 29-01-2008 at 14:29.

در آغاز فعالیت اوهام's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام، من در یکی از تاپیک ها مسایلی مربوط به root kit خوندم و به این نتیجه رسیذم که کاسپر نسبت به نود این مزیت رو داره، آیا حدسم درسته؟

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

دوست عزیز من کاسپر 6 رو نسبت به 7 میگم نه نسبت به بقیه برنامه ها ولی با بقیه حرفات هم موافق هستم از جمله اینکه شاید استفاده CPU بالاست که فکر کنم اونم باشه کلا سیستمم با کاسپر 6 رونتر هست نمیدونم چرا ولی دوباره 7 رو نصب میکنم بهتون میگم بهتره شده یا نه شاید اون روز یه ورژن بتا نصب کرده بودم یادم نیست
    فقط بگید 125 رو نصب کنم یا 321 رو (با توجه به حرف Markus جان که گفتن 125 بهتره هست دلیلش چی هست؟)
    راستی هیچ کدوم هم نگفتید که قراره کی ورژن 8 فینال بیاد؟(تاریخ براش اعلام نکردند؟)

کد:
    دوست عزیز

همانطور که قبلا هم گفتم نسخه 7 از نظر میزان اشغال RAM تفاوتی با نسخه 6 ندارد به ویژه با این مقدار حافظه ای که شما روی

سیستمتان دارید .علت کند شدن سیستمتان با نسخه 7 علت دیگری دارد . نسخه 321 نسخه MP1 سری 7 است ( چیزی

شبیه به سرویس پک های سیستم عامل ویندوز ) .در این نسخه بسیاری از اشکالات و حفره های امنیتی نسخه های

قبلی برطرف شده است ( هر چند دیتابیس همه نسخه های کاسپر با هم یکسان است ) .

این نسخه متاسفانه هنوز اشکالاتی دارد و بزرگترین اشکال آن عدم سازگاری با سیستم بعضی کاربران است ( شبیه

به همین مشکلی که شما با نسخه 125 دارید به این صورت که باز کند شدن و Freeze های مکرر در ویندوز حین باز و

بسته کردن پوشه ها یا گشت و گذار در اینترنت می شود و این ربطی به قوی یا ضعیف بودن سیستم هم ندارد .البته

این مشکل روی همه سیستمها رخ نمی دهد و برای آنها راه حلهایی هم ارایه شده است ولی به نظر من بهتر است

تا رفع کامل این مشکلات از نسخه 6 که روی سیستمتان بدون اشکال کار می کند استفاده کنید .

نسخه 8 کاسپرسکی هنوز در مرحله بتا است و فکر نمی کنم به این زودیها نسخه نهایی ان منتشر شود ( خود

شرکت کاسپرسکی تاریخ انتشار ان را نیمه دوم سال میلادی جاری اعلام کرده است ) و این هم طبیعی است نسخه 8

از یک انجین تازه که با تمام نسخه های قبلی متفاوت است استفاده می کند و تکنولوژیهای جدیدی نیز به آن اضافه

شده اند که تا تکمیل شدنشان راه دراذی در پیش است.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Markus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    IRAN-Tehran

پيش فرض

میشه بگید به چه دلیلی ورژن 7.0.0.125 از 7.0.1.321 بهتر است؟
    من اون دو تا یوزر درست کردن رو هم متوجه نشدم یکم واضح تر توضیح بدید
    رم من یه گیگ هست ولی خدایش این ورژن 7 رم رو بیچاره میکنه 6 از این نظر خیلی بهتره والبته از نظر بقیه چیزا چون با 7 چند روز بیشتر کار نکردم نمی دونم چطوری هست...

درمورد صحبت های شما، بايد بگم که:
    بعضی دوستان گفته بودن که ورژن 7.0.1.321 دارای چند باگ هست، البته من تو فروم های خارجی هم چنين حرف هايی شنيده بودم، درکل خارج از اين موارد خودم نصب کردم و بعضی موارد رو مثل باز شدن با تاخير صفحه ها در وب و اين که چون من در 2 ويندوز سيستمم در يکيش که ويستا دارم، برای تست برنامها ز 2 آنتی استفاده ميکنم، نود و کسپر، (البته نه 2 تاش بصورت فعال)، ولی بعد اينکه ورژن 7.0.1.321 رو ريختم ديدم، اشکالت زيادی در ارتباط با اينترنت و با نود داره که البته در کنار ورژن 7.0.0.125 اينگونه نبود، درکل مواردی اينچنينی من رو به استفاده ورژن 7.0.0.125 مشتاق تر کرد، البته باز اين دليل ها بر بد بودن ورژن، 7.0.1.321 نميشه، ولی گفتم که تا نسخه اي ديگه از کسپر نهايی نشده فعلاً با همين 7.0.0.125 سر کنم، البته نسخه 7.0.1.321 دارای بعضی تغيير ات هم بوده...

درمورد ساختن يوزر، منظورم اين بود که در صفحه Welcome ويندوز قبل ورود به ويندوز يک اکانت، بسازين (به دلايلی که گفتم) خوب و مفيد هست...

درمورد رم هم شما چون 1 گيگ رم دارين، ديگه نبايد نگران باشين، چون من رو سيستم های 512 مگ هم کسپر 7 رو ريختم، بنظر من هم طبق نظر دوستان، ديگه فرق بين کسپر 7 و 6 نبايد بيچاره باشه!و اين هم بگم برای بار اولی که کسپر رو نصب ميکنيد تا چند بار راه اندازی مجدد، امکان داره کسپر سنگين باشه ولی با مرور زمان با سيستم هماهنگ تر ميشه، و اين نکته رو هم در مورد نصب کسپر بگم که به هيچ عنوان از نسخه های غير نهايی استفاده نکنيد، چون اتفاقاً من هم همون زمانی که کسپر 7 اومد يک نسخه بتا رو نصب کردم که ديدم اصلاً سيستمم بالا نمياد!!! بعد متوجه شدم که اون نسخه 7 اشکالت اين چنينی زياد داشت، پس فقط نسخه نهايی!

يک نکته مهم ديگه در نصب کسپر، اينکه موقع نصب يک صفحه مثل صفحه زير برای شما ظاهر ميشه، اگه سيستم شما به نظر خودتون از قدرت معمولی برخوردار هست، اين گزينه رو حتماً تيکش رو بردارين، يا طوری تعيين کنيد که موقع بالا اومدن ويندوز سری شروع به اسکن StartUp نکنه، مثلاً من خودم به شخصه گزينه آخر رو انتخاب ميکنم،...اين مورد هم در تاخير بالا اومدن سيستم هم خيلی تأثير داره، پس دقت کنيد!

در مورد استفاده از فايل های distribution folder هم، طبق مواردی که ذکر کردم حتماً مورد استفاده قرار ميگيره، شک نکنيد!

و در آخر در مورد نسخه 8، دوست عزيز هروقت نسخه نهاييش بياد، سری توسط من يا دوستان اعلام ميشه،
    زياد نگران زمان اومدنش نباشيد، (شما که با کسپر 7 بد رفتاری ميکنيد! حالا منتظر 8 هستی! )

Last edited by Markus; 29-01-2008 at 20:42.

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

دوستان ورزن 8.0.0.202

فول اومده با کی معتبر.

در سایت گیگا وارز.

بتا هم نیست.
    مهم خود سايت كاسپرسكي است كه همچين چيزي را مطرح نكرده .سايتهاي وارز منبع مناسب و معتبري در اين خصوص نيستند.

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

اره منم دیدم ولی فکر نکنم نسخه فینال باشه وبه احتمال زیاد بتا هست واونا ننوشته اند
    مارکوس جان در موردپرانتز خط اخرت باید بگم درسته ولی میخوام بلکه با 8 سازگاری وخوش رفتاری داشته باشم

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

دوستان ورزن 8.0.0.202

فول اومده با کی معتبر.

در سایت گیگا وارز.

بتا هم نیست.
    دوست عزیز

امروز این سومین پستی است که در این مورد در تاپیکهای مختلف می زنید پست اولتان را حذف کردم چون این مطلب

حقیقت ندارد و باعث گمراهی کاربران دیگر می شود ولی شما دوباره دو پست دیگر در دو تاپیک مجزا ایجاد کرده اید.

نسخه نهایی سری 8 حداقل تا چند ماه دیگر عرضه نخواهد شد .اگر نسخه نهایی عرضه شود مطمئن باشید قبل از

سایتهایی مانند گیگاوارز در همینجا معرفی خواهد شد.

پروفشنال ehsan_jan3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

با تشکر از صبر و حوصله جنابعالی متاسفانه در بعصی از مواقع متوجه شدم با فشردن یکبار ارسال جواب متن مورد نظر ثبت نمیشه و به نظر میاید در حافظه مانده و وقتی برای بار دوم تایپ میشه ثبت میگردد و فردای انروز متوجه دو متن در یک صفحه میگردم.امیدوارم باعث ناراحتی دوستان نشده باشم سختی این موارد تا تصحیح تمام مشکلات
    فرومهای ایرانی همین 100 لغایت 150 سال اوله و به مرور خودبخود درست میشه. باز هم بخاطر متانت و فرو خوردن خشمتان ازتان تشکر مینمایم.

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

vtn54 جان ومارکوس جان حق با شما بود من امروز ورژن 7 رو نصب کردم(125) رو خیلی بهتر بود احتمالا اون روز یه ورژن بتا نصب کرده بودم که باهاش مشکل داشتم تا الان که اذیت نکرده و فکر کنم روانتر هم شده به هر حال ممنون
    فقط جرات نکردم ورژن 321 رو نصب کنم چون شما میگفتید ممکنه مشکل ایجاد کنه منم گفتم به ریکش نمی ارزه
    ویه نکته جالبتر اینکه ابدیت های ورژن 6 روی 7 جواب داد وبه روز شد بدون ابدیت از اینترنت وفقط با استفاده از قابلیت distribution folder که توی 6 فعال کرده بودم و وقتی ادرس اون رو به این ورزن دادم بلافاصله ابدیت شد وهیچ پیغامی خطایی هم نداد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •