سلام به دوستان گل!
آقا كسي مي تونه آخرين قيمت علائدين را بگيره بزاره؟
پيشاپيش دستش درد نكنه!
سلام به دوستان گل!
آقا كسي مي تونه آخرين قيمت علائدين را بگيره بزاره؟
پيشاپيش دستش درد نكنه!
نمیدونم کجا بود که دیدم نوشته بود حساسیت تاچ اکسپریا بهتر از i900 است(مسلمآ منظورش این نبوده که i900 بده چون همه میدونن تاچش خوبه) ولی نه چیزی نزدیک آیفون است. پس مطمئن باش حساسیتش خوبه و در مورد جنسش هم فک نکنم هیچ شرکتی تو گوشیه های اندش بیاد جنس بد بزاره.منظورم حساسیت تاچ و کیفیتشه . در ضمن نمیتونم آیفون بگیرم چون ویندوز موبایل میخوام
لینک این حرفی که زدم رو پیدا نکردم (خیلی گشتم GSMArena بود)
حالا اگه حساسیتش بیشتر از i900 نباشه مطمئنآ کمتر نیست، پس کلآ زیاد تو این زمینه فرق ندارن.
سپاس
فون مموری x1 چند مگه؟ آخه وقتی معرفی شد 400 مگ فون مموریشو زده بود تو gsmarena ولی الان که دوباره رفتم دیدم حذف شده بود.
در ضمن کیفیت صدا تو اسپیکر و هندزفری و کیفیت تصویرشم بگید. حوصله خوندن 240 و خورده ای صفحه رو ندارم.![]()
512 مگه که 400 مگش در دسترسه...
کیفیتش تو اسپیکر خیلی خوبه اما خیلی بلند نیست... تو هندزفری هم صداش هم از لحاظ بلندی و باس و کیفیت عالیه بهتر از آیپاد تاچ... کیفیت نمایشگرش(اگه منظورتونه) عالیه ...
سپاس
ممنون دوست عزیز. شنیدم هندزفریهاش مثل سری دبلیو هست درسته؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چخش موسیقیش با برنامه poket music از تمام سری واکمن و خود واکمن سونی a800 بالا تره...هدفون جک هم میخوره دیگه هر هدفونی دودست داشتی بزن حال کن...هدفونی که تو جعبشه مثل مال تمام گوشی ها و سری واکمن از نوع نرماله و بهتر از اون گیر میاد...واقعآ از کیفیت صدای هدفونش راضی راضی ام...![]()
حسام جان متاسفانه اون بازی آسفالت کرک نداره و کد میخاد نمیدونم کار می کنه یا نه اگه کرک کسی داره بده تست کنم . در ضمن بازی زبانش لاتین نیست !!!
اره منم گشتم پیدا نشد...این کار مهرانه......نرم افزار هایی که اون میزاره من راحت پیدا نمیکنم...
تو موبایلستان میگم ببینم میتونه پیدا کنه.دست توم درد نکنه گشتی...
![]()
اتفاقا تو مبایلستان هم سه تا لینک هست اما هر سه تا خرابه![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)