ببین عزیزم گزینه اپشن نداره اینم عکسشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببین عزیزم گزینه اپشن نداره اینم عکسشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
اين دو راه رو امتحان كن
- باز كردن ورد و باز كردن كادر Open و آدرس دهي فايل مورد نظر و زدن گزينه Open and repair از دكمه Open
- امتحان كردن اين نرم افزار
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تنظيماتت كه درسته عزيزجان
ولي اون مورد رو نگفتي كه آيا بعد از خروج از محيط فرمول نويسي درست ميشه يا نه ؟
سلام
من كه براي اين مورد توي ورد راه حلي نديدم كه بشه چنين آمارگيري كرد
ولي ممكنه كه با برنامه نويسي VBA يا همون مبحث ماكروها اين كار رو كرد
عزيزجان يه كم گشتن هم بد نيستا
در ورد 2007 ، word Options با زدن دكمه Office كه در بالا و سمت چپ صفحه ورد قرار داره در دسترس هست
نه دوست عزیزولي اون مورد رو نگفتي كه آيا بعد از خروج از محيط فرمول نويسي درست ميشه يا نه ؟
اگر درست میشد من باهاش دیگه مشکلی نداشتم ولی خب همون مدلی میمونه
متون پايان نامه ها بايد چه جوري قالب بندي بشن ؟
مثلاً فونتش چي باشه ؟ سايز فونت متنها چقدر باشه ؟
فاصله خطوط ؟ فاصله از لبه ها ؟
سلام دوست عزيزم
يه مورد ديگه رو هم امتحان كن
در محيط فرمول نويسي وقتي داري در صورت يا مخرج كسر چيزي مينويسي اونو انتخاب كن و از منوي style گزينه Text رو بزن
ببين درست ميشه
راه پیشنهادی شما رو قبلا خودم امتحان کرده بودم ولی نمیدونم چرا هیچ تغییری نمیکنهسلام دوست عزيزم
يه مورد ديگه رو هم امتحان كن
در محيط فرمول نويسي وقتي داري در صورت يا مخرج كسر چيزي مينويسي اونو انتخاب كن و از منوي style گزينه Text رو بزن
ببين درست ميشه
در هر صورت ازینکه شما وقت گذاشتید و راهنمایی کردید کمال تشکر رو دارم
راستی یه سوال دیگه:
با این توصیفی که شما از مسئله من شنیدید به نظرتون با نصب ورد 2007 مشکلم باقی میمونه یا احتمال حل شدنش هست؟
ممنونم
سلام دوست عزيزم
خواهش ميشه
به نظر من وجود آفيس 2007 حتي در كنار 2003 روي هر سيستمي كه كشش لازم سخت افزاري رو داره لازمه
چون بعد از يه مدت بالاخره روزي ميشه كه مجبوريم همگي از 2007 استفاده كنيم و خوبه كه با محيط اون آشنا بشيم
چه اينكه در آفيس جديد موارد بسيار خوبي هم اضافه شده كه استفاده كردن ازش خالي از لطف نيست
و يه مورد مهم ديگه هم باگ هايي است كه در آفيس 2007 نسبت به 2003 برطرف شده كه همونطور كه ميدونيد اين فايلهاي آفيس ميتونند بسيار از لحاظ ويروسي و حامل ويروس بودن خطرناك باشن
چون ميتونن حاوي كدهاي مخرب VB باشن كه به ظاهر در اونا چيزي مشخص نيست
در هر صورت با آمدن ورژنهاي جديد يه نرم افزار يكي از تغييرات بسيار ناچيز (از لحاظ اهميت) ممكنه تغييرات ظاهري باشه كه خيليها نسبت بهش واكنش شديد نشون ميدن
موفق و پيروز باشي عزيز
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)