تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 248 از 2403 اولاول ... 1481982382442452462472482492502512522582983487481248 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,471 به 2,480 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض سرعت پایین خط 727

بچه ها اونایی که میگن سرعت اینترنتشون پایینه بگن از کدم شماره ها هستن..
    من با 722 دانلود میکنم.. سرعتم توی روز 230-235 و توی شب معمولا بین 50-70 تا ساعت سه شب و از اون به بعد معمولا بین 110-150..
    هرشب متوسط 1.5تا 2 خیلی راحت میتونم دانلود کنم..
    من خط 727 اندیشه 128 دارم همیشه سرعتم بین 20تا25 صبح شب هم نداره.با لینک مستقیم ودانلود منجر واکونت پریمیوم لود میکنم.اگر کسی میدونه موضوع چی لطفا کمک کنه

2. این کاربر از jabarsink2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه حسین رشتی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

نمیدمنم چرا خیلیا به سرعت پایین اعتراض میکنن.. واسه من که همیشه خوب بوده..
    تا ساعت سه سرعت بین 50 تا 70 .. سه تا چهار حدود 110 تا 150 میشه و چهار به بعد اگه تک فایل دانلود کنم بین 230 تا 235..
    از کدوم منطقه هستین که سرعتا همیشه پایینه ؟؟ من 722 هستم..

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض سر عت کم

نمیدمنم چرا خیلیا به سرعت پایین اعتراض میکنن.. واسه من که همیشه خوب بوده..
    تا ساعت سه سرعت بین 50 تا 70 .. سه تا چهار حدود 110 تا 150 میشه و چهار به بعد اگه تک فایل دانلود کنم بین 230 تا 235..
    از کدوم منطقه هستین که سرعتا همیشه پایینه ؟؟ من 722 هستم..
    ما که بلوار گیلان نشستیم سرعتمونم از 24 بالاتر نمیره مرکزمونم مرکز727 است. اندیشه اگر عقل داشت اول سرعت منطقه ای رو که خودش هست زیاد میکرد همه مناطق صبح ها دارن بالای 100و200 لود می کنند ماداریم 24 لود میکنیم.همه ی بچه هایی که تو خط 727 هستن همین سرعت دارن.بهشونم میگین پر روها میگن سرعت شما 6 تا هم بیشتر باید 128 ADSL سرعت 18 باشه نه 24.

5. این کاربر از jabarsink2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pedram9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

من خط 323 هستم سرعتم روزها هميشه بين 150 تا 240 هست
    ولي شبا مثل بقيه ي دوستان اين چند وقت اخير خوب نيست

7. این کاربر از pedram9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pedram9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

بچه ها شما هم دانلود فايل هاي غير مستقيمتون سرعتش 3 كيلوبايته؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه birak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

بچه ها شما هم دانلود فايل هاي غير مستقيمتون سرعتش 3 كيلوبايته؟؟؟

سرعت پایین (بخصوص شبا ) تایید میشه . ( 128 اندیشه مرکز3 )
    و حتی روزا هم بعضی وقتا سرعت خیلی بالا نیست بخصوص برای دانلود غیر مستقیم ( تورنت ) مثلا الان که ساعت 8:30 شبه و 3 تا فایل همزمان داره با تورنت دانلود میشه با اینکه سید هم خوبه اما سرعت کل دانلودها بین 40 الی 60 کیلوبایت هست . شبا هم پایین تر !
    یه نکته هم به آقا پدرام بگم ! اینکه الان 1 هفتس سرعت دانلود بعضی فایلهای خاص مثل کشتی کج با تورنت فوق العاده پایینه و الان زیر 5 کیلوباته ! در حالی که بالای 1000 تا سید دارن اما اینطوریه ! این مشکل ربطی به شرکتا نداره . احتمال میدم بخاطر بسته شدن بعضی پورتهای خاص از طرف مخابرات دانلودهای غیر مستقیم خیلی بیشتر افت سرعت داشتن و از قضا این افت برای بعضی از تورنتها بیشتر بوده !

البته باید این چند روز رو پشت سر بذاریم ببینیم بعدش چطور میشه . فعلا برای قضاوت زوده بخصوص اینکه این روزا از طرف خود مخابرات هم داره یه سری محدودیتا اجرا میشه !!! ( مثل قطع کردن کابل زیر دریا جهت آزار رساندن به کاربرا !!! ) و اندیشه هم وعده افزایش پهنای باند داده . دیر بشه دروغ نمیشه !
    بنابراین زیاد ناراحت نباشین بعضی ها از شانسشون سرعت بالاتر نصیبشون میشه بالای 200 سیر می کنن بعضی ها هم مثل ما از کمبود سرعت در عذابن ! به هر حال برای اشتراکایی که ما داریم از نظر قانونی حق با شرکتاس چون اونا هیچ تعهدی به ما ندادن که سرعت 128 بالاتر از 16 کیلو یا 256 بالاتر از 32 کیلو باشه ! همین که همیشه بالاتر از حد استاندارده و بعضی وقتا هم نجومی میشه دستشون درد نکنه ... تو تهران یکی از دوستام اشتراک نامحدود 128 داره و می گه سرعت دانلودش همیشه بین 12 الی 14 هست و کاملا براش طبیعیه ! ( البته برای اشتراک محدود حجمی اونجا هم سرعتشون قاط میرنه انگار ! )
    تو این مدت من فقط یک شب سرعتم از 7 کیلو بیشتر نشد و از اون بابت می تونم رسما از شرکت شاکی باشم ! ولی انصافا بقیه وقتا حتی موقعی که سرعت استاندارد بوده همیشه حول و حوش 18 الی 20 سیر میکرده! یعنی 2 تا 4کیلو بالاتر از تعهدی که دادن !!! فعلا کاری نمیشه کرد باید سوخت و ساخت ! چون بعید میدونم وضعیت شرکتای دیگه بهتر باشه ! یکی ازدوستان که گفت سرعت "دامون" رسما استاندارده ! برای سرعت پارس و جاهای دیگه دوستان اطلاع رسانی کنن
    Last edited by birak; 06-02-2010 at 22:02.

10. 3 کاربر از birak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه حسین رشتی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

با این وضعیت پس من جزو خوش شانسها به حساب میام..
    چون دقیقا از ساعت 4 صبح تا 1شب اگه تک فایل دانلود کنم سرعتم 230 تا 235 و عمرا از 220 پایینتر نمیاد..
    شبا هم سرعت خوبه.. چون معمولا چهارتا فایل با هم دانلود میکنم همشون بین 50 تا 100 هستن..

اگه نباشه جاش خالی می مونه birak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

با این وضعیت پس من جزو خوش شانسها به حساب میام..
    چون دقیقا از ساعت 4 صبح تا 1شب اگه تک فایل دانلود کنم سرعتم 230 تا 235 و عمرا از 220 پایینتر نمیاد..
    شبا هم سرعت خوبه.. چون معمولا چهارتا فایل با هم دانلود میکنم همشون بین 50 تا 100 هستن..
    بله خوش شانسی با این سرعتا ... در ضمن الان داری حق ما رو هم می خوری ! عیب نداره نوش جان ! هر چی سرعته سمت شما سرازیر شده در عوض ماها چشامون تا صبح سفید میشه تا 1 گیگ دانلود کنیم .

13. این کاربر از birak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام بچه ها من یه خبر خوب دارم امروز اندیشه بودم گفتم پس کی ما سرعتمون مثل قبل می شه منو معرفی کردن به یه اقایی که تپل بود گفتشتا فردا یه مقداری از پهنای باندمون رو ارتقا می دن ولی از بعد از تعطیلات stm1 جدیده شرکت از تهران می رسه و همه چی توپ می شه

داره خودمونی میشه mahdeedj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Ainhoven

پيش فرض

سلام بچه ها من یه خبر خوب دارم امروز اندیشه بودم گفتم پس کی ما سرعتمون مثل قبل می شه منو معرفی کردن به یه اقایی که تپل بود گفتشتا فردا یه مقداری از پهنای باندمون رو ارتقا می دن ولی از بعد از تعطیلات stm1 جدیده شرکت از تهران می رسه و همه چی توپ می شه
    مطمعنی که سر کاری نیست؟
    اگه اینجوری باشه خیلی خوبه
    راستی کسی خبری از شاتل نداره ؟ من 2 ماه قبل رفتم ثبت نام کردم ولی رفتم تا دو هفته سر کار و وصل نکردن بعد از یکی شنیدم که مخابرات هنوز به شاتل پورت نفروخته و نمی تونه فعلا شروع بکار کنه ولی ثبت نام می کنه من بعد از یک سال که از پارس آنلاین راحت شدم اومدم میخواستم شاتل که شرکتی نسبتا معروفی تو تهران هست بگیرم اما نشد.اومدم اندیشه . البته از اول هم میخواستم اندیشه برم اما سال قبل پرت های خط 5 پر بود.
    Last edited by mahdeedj; 06-02-2010 at 23:51.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •