تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 248 از 416 اولاول ... 148198238244245246247248249250251252258298348 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,471 به 2,480 از 4151

نام تاپيک: Naruto / بحث مانگای ناروتو

حـــــرفـه ای mestry's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    بُردار یکّه ای در فضای n بُعدی

پيش فرض

یک سوال:

چطور میشه همه قسمت های ناروتو رو دانلود کرد؟!
    منظورم قسمت هاییه که قراره بعد از ناروتو شیپودن منتشر بشه...
    من تا قسمت 222 ناروتو شیپودن رو دانلود کردم. حالا میخواستم بدونم سایتی هست که بشه زودتر بقیه قسمت ها رو دانلود کرد

اصلا نمی صرفه برای یک قسمت 20 دقیقه ای بخوای یک هفته صبر کنی.
    متاسفانه همچین امکانی وجود نداره....چطوری میخوای قسمتی رو که هنوز پخش نشده دانلود کنی ؟ مثل اینه که بگی میخوام قسمتای آخر یه سریال آمریکایی در حال پخش رو دان کنم !
    ناروتو هر پنجشنبه ظهر از تلویزیون توکیو پخش میشه و نیم ساعت بعدش لینک دانلودش همراه با زیرنویس انگلیسی میاد رو نت !

2. 3 کاربر از mestry بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

نه منظورم این بود که شاید توی جاهای دیگه سری ناروتو پخشش کامل شده باشه و تموم شده
    برای همین فکر کردم شاید سایتی باشه که بتونم بقیه قسمت های اونو دانلود کنم
    که حالا شما فرمودین نمیشه

4. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه vista_vz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

یه سوال ذهنم رو مشغول کرده ... من یادمه یه جایی 8دم به ناروتو میگفت که اگه از کاگه بونشین استفاده کنه 9 دم بیشتر چاکراهای ناروتو رو میگره و احتمال داره ناروتو بمیره

این ناروتو حیا نداره چرا هی مثل نخود کیشمیش از تاجو کاگه بونشین استفاده میکنه!!!! یه هو نیوفته بمیره!!

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

این ناروتو حیا نداره چرا هی مثل نخود کیشمیش از تاجو کاگه بونشین استفاده میکنه!!!! یه هو نیوفته بمیره!!
    اینها رو بی خیال ...مانگای این هفته رو بخونید !!!!!!!!!!!!!! ترکوند ...................چی بگم .........بخونید مغزتون سوت می کشه ......................
    هرکی کلا مانگا رو دنبال نمیکنه این یکی رو بخونه ........... خیلی مهمه...

7. 2 کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

اینها رو بی خیال ...مانگای این هفته رو بخونید !!!!!!!!!!!!!! ترکوند ...................چی بگم .........بخونید مغزتون سوت می کشه ......................
    هرکی کلا مانگا رو دنبال نمیکنه این یکی رو بخونه ........... خیلی مهمه...
    واقعا بسیار آموزنده بود و به خیلی از سوالا جواب داد ... کلی حال کردم با شیسویی !!! آخرش این ناگاتو خودشو ساخت حسابی با چاکرای 8دم ... معلوم نیست با ناروتو میخواد چیکار کنه!!! :41

لطفا این سوال ما رو هم جواب بدید مهمه هااااااا

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

از این به بعد هر هفته یه صفحه منتخب از مانگا رو بذاریم یکم تاپیک بیاد بالا چرا هیچکی نیست اینجا؟؟؟؟

به نظر من صفحه 13 از مانگای 550 خیلی جالب بود جایی که ناروتو به ایتاچی اطمینان میده که تو ماموریتت رو انجام دادی بقیش رو بسپر به من برو لالا جیگر!!! و لبخند رضایت ایتاچی عزیز

البته بین صفحه ی 7(جایی که ایتاچی از بند ادوتنسی میاد بیرون و واقعا نبوغ بی نظیرشو به رخ میکشه) و 13 تو شک بودم که در نهایت با اکثریت آراصفحه 13 رو انتخاب کردم!!!
    Last edited by vista_vz; 04-08-2011 at 21:34.

10. 2 کاربر از vista_vz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه footballist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    نوشهر

پيش فرض

از این به بعد هر هفته یه صفحه منتخب از مانگا رو بذاریم یکم تاپیک بیاد بالا چرا هیچکی نیست اینجا؟؟؟؟

به نظر من صفحه 13 از مانگای 550 خیلی جالب بود جایی که ناروتو به ایتاچی اطمینان میده که تو ماموریتت رو انجام دادی بقیش رو بسپر به من برو لالا جیگر!!! و لبخند رضایت ایتاچی عزیز

البته بین صفحه ی 7(جایی که ایتاچی از بند ادوتنسی میاد بیرون و واقعا نبوغ بی نظیرشو به رخ میکشه) و 13 تو شک بودم که در نهایت با اکثریت آراصفحه 13 رو انتخاب کردم!!!
    ایتاچی قبلا قدرت چشمی سوییشی که قویترین گنجتسو رو داشت به ناروتو داده بود(همون موقع که کلاغ وارد بدنش کرد.).ایتاچی میدونست که گنجتسوی سوییشی طلسم کابوتو رو از بین میبره و نسبت به مانگکیوش حساسه به همین خاطر از مانگکیو استفاده کرد و کاری کرد که گنجتسوی سوییشی روش اثر کنه و اون رو از کنترل خارج کنه.اما از این به بعد دیگه قدرت چشمی سوییشی دست ناروتو هست و میتونه ازش برای کنترل هر شخصی بدون اون که اون شخص بفهمه استفاده کنه.
    یه سوال ذهنم رو مشغول کرده ... من یادمه یه جایی 8دم به ناروتو میگفت که اگه از کاگه بونشین استفاده کنه 9 دم بیشتر چاکراهای ناروتو رو میگره و احتمال داره ناروتو بمیره

در جواب شما باید بگم که چاکرای ناروتو خیلی زیاده و به همین خاطر دیدیم که 9دم خیلی چاق و چله شده بود چون از چاکراش داشت استفاده میکرد.تا زمانی که ناروتو و 9دم منبع چاکراشون رو با هم یکی نکنند(مثل کیلر بی و 8دم)،9دم چاکرای ناروتو رو میمکه تا زمانی که چاکراش تموم شه یعنی بمیره.البته ناروتو هم در عوضش از منبع چاکرای نامحدود 9دم استفاده میکنه اما مطمئنا زیاد نمیتونه در اون حالت بمونه.در ضمن تا زمانی که 9دم با ناروتو همکاری نکنه،ناروتو نمیتونه وارد حالت 9دم کامل بشه(یه بار هم تلاش کرد اما شکست خورد.).موفق باشید

12. این کاربر از footballist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

کار بسیار به جایی کردی عزیز ..دمت گرم ..
    الان یه سوال ایتاچی زنده است ؟؟؟ مرد؟؟؟ چی شد ؟؟

ایتاچی قبلا قدرت چشمی سوییشی که قویترین گنجتسو رو داشت به ناروتو داده بود(همون موقع که کلاغ وارد بدنش کرد.)
    البته اون موقع کسی نمی دونست که اون چه قدرتی هست که ایتاچی به ناروتو داد و اگه یادمون باشه ایتاچی گفت امید وارم روزی نرسه که ازش استفاده کنی!!..یعنی چی : یعنی اینکه ساسوکه با کشتن ایتاچی عطش انتقامش تموم بشه و به کونوها برگرده و اگر احیانا خواست کار دیگه ای انجام بده چه کسی بهتر از ناروتو که جلوش رو بگیره
    ایتاچی میدونست که گنجتسوی سوییشی طلسم کابوتو رو از بین میبره و نسبت به مانگکیوش حساسه به همین خاطر از مانگکیو استفاده کرد و کاری کرد که گنجتسوی سوییشی روش اثر کنه و اون رو از کنترل خارج کنه.
    درواقع ایتاچی چشم شیسویی را به ناروتو داده بود چون می دونست یا حدس می زد که ساسوکه بعد از کشتن ایتاچی چشم هاش رو بر میداره و از مانگیکو اون استفاده می کنه و تنها چیزی که می تونه اثر مانگیکو و تکنیک های سوسانو و آماتراسو رو خنثی کنه همین چشم شیسویی است...اون چیزی درمورد نقشه کابوتوچیمارو تا قبل از احضار شدنش نمی دونست و بعد که احضار شد و مقابل ناروتو قرار گرفت تکنیک چشم شیسویی را اجرا کرد تا بتونه خودش رو از طلسم ادوتنسی آزاد کنه و تکنیک چشم شیسویی رو هم به ناروتو یاد بده فقط من نفهمیدم بعدش مرد یا فرار کرد !!؟!؟
    .................................................. .................................................. .................................................. .................
    حالا فقط مونده اون تابوته که کابوتوچیمارو به توبی نشون داد !!!
    به نظر من توبی مادارا نیست !! اگه هم باشه اون شخصی که نشون داده شد توی تابوت شاید برادرش مادارا باشه ....البته من خودم می گم که توبی شاید یکی از نوادگان مادارا باشه یا نهایتا برادر مادارا باشه و اون شخص توی تابوت هم خوده مادارا بوده باشه !!!!
    .................................................. .................................................. .................................................. .................
    یه چیزی ..من قبلا دلیل آورده بودن که یوندایمه پسره سوناده هستش و ناروتو هم نوه سوناده و از نوادگان هاشیراما سنجو ..حالا هم مادارا به ناروتو گفت که من هشیراما رو در تو میبینم>.( اون موقع که اومد پیش ناروتو و کاکاشی قبل از جلسه کاگه ها ) هم ایتاچی به ناروتو گفتکه برای فعال کردن دوباره چشم شیسویی به چاکرا و دی ان ای هاشیراما نیاره ...
    یعنی واقعا ناروتو نوه سوناده است !! اگه باشه که من یکی کف بر میشم !!!!!!!!!!

14. این کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

در جواب شما باید بگم که چاکرای ناروتو خیلی زیاده و به همین خاطر دیدیم که 9دم خیلی چاق و چله شده بود چون از چاکراش داشت استفاده میکرد.تا زمانی که ناروتو و 9دم منبع چاکراشون رو با هم یکی نکنند(مثل کیلر بی و 8دم)،9دم چاکرای ناروتو رو میمکه تا زمانی که چاکراش تموم شه یعنی بمیره.البته ناروتو هم در عوضش از منبع چاکرای نامحدود 9دم استفاده میکنه اما مطمئنا زیاد نمیتونه در اون حالت بمونه.در ضمن تا زمانی که 9دم با ناروتو همکاری نکنه،ناروتو نمیتونه وارد حالت 9دم کامل بشه(یه بار هم تلاش کرد اما شکست خورد.).موفق باشید
    آره ولی این 9 دم خیلی سرتقه راه بیا نیست که بخواد مثل 8 دم به ناروتو کمک کنه چون هنوز ازش نفرت داره. و هی تلاش میکنه تلافی کنه..

الان یه سوال ایتاچی زنده است ؟؟؟ مرد؟؟؟ چی شد ؟؟
    به نظرم هنوز زنده س چون فقط یه گنجوتسو روی خودش اجرا کرد به وسیله اون کلاغه... فکر کنم اگه خودش بخواد بتونه طلسم ادوتنسی رو بشکنه و بره (مثل برادر سای که با دیدن نقاشی سای روحش آزاد شد) ولی فعلا زندس ایتاچی جون!

درواقع ایتاچی چشم شیسویی را به ناروتو داده بود چون می دونست یا حدس می زد که ساسوکه بعد از کشتن ایتاچی چشم هاش رو بر میداره و از مانگیکو اون استفاده می کنه و تنها چیزی که می تونه اثر مانگیکو و تکنیک های سوسانو و آماتراسو رو خنثی کنه همین چشم شیسویی است...
    چشم شیسویی اثر مانگکیو و سوسانو و آماتراسو رو خنثی نمیکنه فقط یه گنجتسوی قوی ایجاد میکنه با دستور "از کونوها دفاع کن"که باعث میشه قربانی بدون اینکه بفهمه زیر گنجوتسوی طرفه از کونوها دفاع کنه اگه دقت کنی ایتاچی روی ناگاتو آماتراسو زد که در جهت اهداف عالی!!!دفاع از کونوها بود!!!

به نظر من توبی مادارا نیست !! اگه هم باشه اون شخصی که نشون داده شد توی تابوت شاید برادرش مادارا باشه ....البته من خودم می گم که توبی شاید یکی از نوادگان مادارا باشه یا نهایتا برادر مادارا باشه و اون شخص توی تابوت هم خوده مادارا بوده باشه !!!!
    شما چه اصراری داری بگی توبی مادارا نیست؟؟؟

اتفاقا به نظر من خود ماداراست و دلایل زیادی وجود داره ... مثل ایجاد زتسو از سلولای هاشیراما ... زدن ایزاناگی روی کونان(که باید هر دو قدرت اوچیها و سنجو رو داشته باشی)...چندبار تا حالا تیکه پاره شده ولی باز سر و مر و گنده پیداش میشه (به این دلیل تا حالا دووم آورده چون سلول های هاشیراما رو داره)...توی زمان میناتو بوده از 9دم اطلاع داشته از واقعیت ایتاچی خبر داشته ...میزوکاگه رو کنترل میکرده...کیسامه رو یادته چی میگفت؟؟بعد از مبارزه ساسوکه با ایتاچی چشم های ساسوکه به مانگکیوش عکس العمل نشون میده چون ایتاچی میدونست مادارا میاد سراغ ساسوکه و میخواست ازش مراقبت کنه پس آماتراسو رو در برابر چشم مادارا برای ساسوکه فعال میکنه... و از همه مهم تر ایتاچی گفت مادارا تنها شخص زنده اوچیهاس به جز ساسکه و توی قسمت 549 هم گفت پس مادارا همه چی رو راجع به من میدونه ... .داستانی که مادارا واسه ساسوکه تعریف کرد حقیقت داره...پس به نظرم جای هیچ شک و شبهه ای باقی نمیمونه و توجهت رو به عکس زیر جلب میکنم تا خودت مقایسه کنی...

شباهتی میبینی بین این دو تا؟؟؟

در مورد شخص توی تابوت هم فعلا هیچ نظر قاطعی نمیشه داد ولی برادر مادارا رو خوب اومدی اصلا به فکرم نرسیده بود...ایول

یه چیزی ..من قبلا دلیل آورده بودن که یوندایمه پسره سوناده هستش و ناروتو هم نوه سوناده و از نوادگان هاشیراما سنجو ..حالا هم مادارا به ناروتو گفت که من هشیراما رو در تو میبینم
    من که جایی نشنیدم و فکر نکنم سوناده اصلا ازدواج کرده باشه
    ولی در اینکه ناروتو یه سنجو هست هیچ شکی نیست...
    Last edited by vista_vz; 06-08-2011 at 23:15.

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

فاصله زمانی برای انتشار هر مانگا چقدره؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •