سلام
من وقتی کامپیوترم رو روشن می کنم هوار تا نرم افزار باز میشن !! و سرعت استارت آپش مزخرفه
چیکار کنم که این نرم افزار ها باز نشن ؟
سلام
من وقتی کامپیوترم رو روشن می کنم هوار تا نرم افزار باز میشن !! و سرعت استارت آپش مزخرفه
چیکار کنم که این نرم افزار ها باز نشن ؟
فقط کسی میتونه بفهمه از چی داری حرف میزنی که با اون برنامه هایی که میگی کار کرده باشه.اگه جوابی نگرفتی تو انجمن بحث های نرم افزاری و سیستم عامل، یک تاپیک بزن با موضوع مشکل با برنامه های شرکت نور. در مورد ایجاد تاپیک یا راهنمایی بیشتر برا کار تو انجمن هم، تو تاپیک زیر سوالاتتو بپرس
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداز منوی استارت تو قسمت run تایپ کن msconfig . تو پنجره ای که باز میشه برو رو قسمت start up .اونجا تیک برنامه هایی رو که نمیخوای بردار بعد ok کن.
دوست من وقتي ويندوز را نصب كني به صورت اتوماتيك سخت افزارها را شناسايي مي كنه
بر روي My Computer راست كليك كن و بعد بر گروي گزينه Device Manager كليك كن آنجا مي توني اطلاعات بيشتري پيدا كني
در مورد كارت صدا بهتر بري از خود سي دي مادر برد استفاده كني
سلام
من بعضي از نرم افزار هارو كه نصب ميكنم اين ارور رو ميده
![]()
با سلام خدمت شما اسا تید گرامی من هر سری که ویندوز ام رو عوض میکنم بعد از گذشت مدتی ( چند هفته ) کار با آن یه مشکل براش پیش میاد
و آن مشکل این هست که وقتی می خوام کامپیوتر رو روشن کنم یه صفحه آبی میاد و یه سری فایل رو در درایو g چک میکنه لطفا" راهنمایی کنید که من چطور می تونم این مشکل ره بر طرف کنم.
با تشکر بسیار از شما
سلام
از Defragmenter استفاده كن زياد هم از طريق كيس رستارت نكن
با سلام به همه عزیزان
من یک سوالی دارم که به نظرم هرکی جواب بده واقعا این کارست:
من روی هر فولدری که دابل کلیک میکنم به جای اینکه فولدر باز بشه , پنجره search باز میشه و برای باز شدن فولدر مجبورم که اول روی اون کلیک راست کنم بعدش open رو انتخاب کنم که کار طاقت فرسایه.
البته تقصیر خودم بود که توی کنترل پنل و قسمت فولدر آپشن یک تغییراتی داددماما تا اونجا که به خاطر دارم همه رو به حالت اولیه برگردوندم
با تشکر از این کاره ها
سلام
فكر كنم اين طوري حل شه
ميري تو فولدر اپشن تب file types رو انتخاب ميكني بعد اونجا كه ليست فايلها مياد روي فولدر كليك كن
و بعد اون پايين advanced رو انتخاب كن بعد يه پنجره وا ميشه بعد تو كادر actions سرچ رو بردار وبعد روي new كليك كن توي كادر new action در فيلد action بنويس open همهي پنجره هارو ok كن بعد ببين چي ميشه شايد لازم باشه ريست كني ريست كن ببين چي ميشه
اميد وارم حل شه![]()
سلام
دوستان چه طور آیکون هایی که در تصویر اشاره شده را اضافه یا حذف کنم؟
![]()
دوست عزیز برو به این تاپیک:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)