در کل يه چيزايي ذاتي هستاسین شانسی شوت زد
شانس يه چيز بي ربطيه : منظور دقت و عدم دقته ، شانس بيشتر توي ايران فک کنم جا افتاده
گلش زيبا بود نه شانسي : بهتره حرف حق زده بشه
در کل يه چيزايي ذاتي هستاسین شانسی شوت زد
شانس يه چيز بي ربطيه : منظور دقت و عدم دقته ، شانس بيشتر توي ايران فک کنم جا افتاده
گلش زيبا بود نه شانسي : بهتره حرف حق زده بشه
داش خودتو عصبي نكن . وقتي بعد اين همه سوتي كه داور داده ميان به تيم شما ميگن خوش شانس ببين ديگه با كيا طرفي
باشه
بذار هرچی می خوان بگن.4 تا بی سواد میان توی تلویزیون می گن ضد فوتبال اینا هم تکرار می کنن
بازی دیشب فوتبال منطقی بود.
فعلا که با همون ضد فوتبال هنوز هیچ تیمی عرضه نداشت این طوری جلوی تیم بارسلونا بازی کنه.البته بازی جلوی بارسلونا بازیکون آماده و یه مربی بزرگ می خواد.و البته شانس.چلسی مربی بزرگ داشت بازیکن بزرگ هم داشت(که دوتاشون مصدوم بودن)فقط شانس نداشت.
به خدا اگه از دیشب تا حالا یه طرفدار بارسلونا اسم از حق آورده باشه شمایین.خیلی عزیزیبهتره حرف حق زده بشه
ای کاش توی این دنیای بی قانون حق وجود داشت
عصبی؟داش خودتو عصبي نكن . وقتي بعد اين همه سوتي كه داور داده ميان به تيم شما ميگن خوش شانس ببين ديگه با كيا طرفي
دوست من کسی نمی دونه که زندگی من با تیم چلسی پیوند خورده
کسی نمی دونه که من برای این تیم از جونمم بیشتر ارزش قائلم
کسی نمی دونه که من برای این تیم اشک ریختم
اگه کسی می دونست ور نمی داشتن یه بی سواد احساساتی مثل صدر رو بیارن شبکه ی 3
اگه کسی می دونست میشل پلاتینی رئیس یوفا نمی شد
اگه کسی می دونست اون داور بازی دیشب پنالتی های تیم ما رو می گرفت
به هر حال از شما فوق العاده سپاسگزارم
موفق باشید
بلاخره هرچی هست بارسا صعود کرد نه چلسی.این هم نشونه ی برتریه.حالا چه با اشتباه داوری چه بی اشتباه داوری.مگه خود چلسی پارسال به نا حق نیومد بالا؟؟؟؟
چه ناحقی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بلاخره هرچی هست بارسا صعود کرد نه چلسی.این هم نشونه ی برتریه.حالا چه با اشتباه داوری چه بی اشتباه داوری.مگه خود چلسی پارسال به نا حق نیومد بالا؟؟؟؟
اصلا معلومه داری چی میگی؟
از دوستان عزیز تقاضا دارم از کل کل با طرفداران تیم ریب پرهیز کرده و این تاپیک رو که در مورد داوری بازی گذشت هست ؛ مطالعه کنند .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما لیاقت تیمتون هینه که در مقابل یه تیم درجه 1 اگه داور طرفتون نباشه می بازین و بردتون برای وقتی که همه از جمله داور طرف شما هستن!!!دلم می خواست داور واسه چلسی این طوری قضاوت می کرد.تمام گزارشگران ایرانی و دکتر صدر و دیگر انگل های وابسته به مدت 48 ساعت اعتصاب غذا می کردن.
حالا که به هزار بدبختی و شانس برنده شدن
میاد میگه حالا بارسلونا صعود کرد این نشونه ی برتری
تو اصلا برتری رو تعریف کن!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)