تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 248 از 356 اولاول ... 148198238244245246247248249250251252258298348 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,471 به 2,480 از 3558

نام تاپيک: دنیای اتومبیل

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

[QUOTE=adameh_bahal;1430583]
    100% شک نکن که سوخت خیلی بیشتری میسوزونی چون برای اون کار باید بنزین خام بسوزه ...
    پس تو اين شرايط اصلاً کار منطقی نيست,سهميه بندی...
    ميشه کاری کرد که هروقت خواستيم استفاده کنيم؟
    از نظر صدا ميشه کاری کرد که صدا نداشته باشه؟
    بازم ممنون از پاسخگوييتون
    اصلا اصل حرکت به خواست و عمل رانندست ...همینجوری که اتیش نمیزنه بیرون ..!!!

ولی به نظر من اگه شما هم با مشکل سهمیه مواجه هستی و گزینه ای برای خرید بنزین نداری دورش یه خط قرمز بکش ولی اگه داری و بنزین ها نوش جان مکاشین میکنی باز هم اگه طلبه این قطعه هستی بنداز .

من خودم حتی ***** ریس ماشینم رو برداشتم !!!!!!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

[QUOTE=Nomber1;1430626]

اصلا اصل حرکت به خواست و عمل رانندست ...همینجوری که اتیش نمیزنه بیرون ..!!!

ولی به نظر من اگه شما هم با مشکل سهمیه مواجه هستی و گزینه ای برای خرید بنزین نداری دورش یه خط قرمز بکش ولی اگه داری و بنزین ها نوش جان مکاشین میکنی باز هم اگه طلبه این قطعه هستی بنداز .

من خودم حتی ***** ریس ماشینم رو برداشتم !!!!!!
    منظورم اين بود که وقتی ماشين رو روشن ميکنيم backfire هم خودکار فعال ميشه يا اينکه ميشه کاری کرد که دست ما باشه؟
    در مورد صدا چی؟ کاريش ميشه کرد؟

حـــــرفـه ای Farshadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

اصلا اصلش همونه که هر موقع خواصتی استفاده کنی.
    اگه بخوای یه سره اتیش بده بیرون خوب باید یه تانک 1000 لیتری بندازی دنبال ماشین .

یه دکمه داره که هر جا دوست داشته باشی میزاریش مثلا رو دنده یا هر جای دیگه که هر موقع اون دکمه رو فشار بدی هم پمپی که بنزین درمیاره و هم دستگاهی که جرقه میزنه شروع به کار میکنن.

در ضمن دکمش به صورت شصتی ( شصتی رو نمیدونم درست نوشتم یا نه) منظورم اینه که مثل دکمه ایفون در حیاطه ینی یه سره نمیشه و فقط برای لحظه میتونی این کار رو انجام بدی.

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

[QUOTE=adameh_bahal;1430693]

منظورم اين بود که وقتی ماشين رو روشن ميکنيم backfire هم خودکار فعال ميشه يا اينکه ميشه کاری کرد که دست ما باشه؟
    اصل حرکت به خاطر همون صداشه !!

یعنی تو میخوای اتیش بده ولی صدا نداشته باشه !؟؟؟!!!!!!

فکر کنم من شاید بد متوجه شدم !

ولی اختیار اتیش زدن دست رانندست ....اینجوری نیست که از وقتی روشن کردی اتیش بزنه !

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

حالا که9 اینقدر اسیر بک فایر هستی :

بك فاير به چند صورت ايجاد ميشه اول بايد بدونيم هدف از ايجاد بك فاير چيست

اكثرآ تو ماشينهايي كه براي دراگ تقويت ميكنند منبع و ***** اگزوز وجود نداره و وقتي كه آرپي ام بره بالا و گاز رو ول كنيد ممكنه شعله هاي آتش مستقيمآ از سيلندر بزنه بيرون و وارد لوله مستقيم اگزوز بشه اين شعله هاي آتش براي موتور ضرر داره چون تو خود موتور هم بر ميگرده و نظم كاركرد موتور رو به هم ميريزه به اين ميگن back pressure براي جلوگيري از اين عامل ميان سيستم بك فاير نصب ميكنند البته تو بعضي از سيستمهاس جرقه زني بك فاير هم هست مثل MSD 6AL ولي به صورت جداگانه هم ميشه تهيه كرد كار كرد اين سيستم به اين صورت هست كه موقع شيفت كردن پاتون رو از روي گاز بر ميداريد و دنده رو عوض ميكنيد در اين فاصله كه شما پاتون رو از روي گاز برميداريد برق موتور قطع ميشه و موتور خواموشه و وقتي دوباره پاتون رو روي از ميگذاريد برق موتور وصل ميشه موتور روشن ميشه و آتيش از اگزوز ميزنه بيرون اين سيستم براي شتاب گيري و كار كرد موتور خوبه
    نوع دوم براي قشنگيه به اين صورت كه يك دستگا توليد جرقه قبل از منبع آخر نصب ميشه و بعد از گاز دادن در موقع خوابدين آرپي ام با فشار دادن دكمه جرقه زده ميشه و سوخت خامي كه درون اگزوز وجود داره سوخته ميشه و اتيش آبي رنگي به وجود مياره كه با خوابيدن كامل آرپي ام آتيش خواموش ميشه

به نقل از تیونینگ تاک
    Last edited by Nomber1; 13-08-2007 at 00:51.

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

راستی اگه خیلی طلبه ای این کار رو انجام بدی و صداش رو بشنوی یه کلک رشتی بهت یاد میدم انجام بده :

ميتوني تو دور بالا سوييچ ماشين رو خاموش كني و خيلي سريع به حالت روشن برگردوني اونوقت میبینی چی میشه !!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    افلاک

پيش فرض

سهيل جون، آروم‌تر!، دارى مى‌رسونى به رد لاين!
    تاپيك رو واقعا دارى مى‌تركونى‌ها!
    دمت گرم.

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

سهيل جون، آروم‌تر!، دارى مى‌رسونى به رد لاين!
    تاپيك رو واقعا دارى مى‌تركونى‌ها!
    دمت گرم.
    راس میگه سهیل جان
    من هر شب میام
    2 صفحه رفتی جلو
    دمت جوش داداش

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض گزارش بازدید از نمایشگاه اتومبیل وقطعات یدکی کرمانشاه ( همراه با عکس)

گزارش بازدید از نمایشگاه اتومبیل وقطعات یدکی
    کرمانشاه محلی دایمی نمایشگاه های بین المللی
    مرداد 86
    متن زیر خلاصه ی بازدید من از نمایشگاه اتومبیل وقطعات یدکی کرمانشاه که از مورخ 86/5/2 تا 86/5/7 در حال برگزاری است میباشد.
    محل نمایشگاه در پاک شاهد کرمانشاه بود. به ورودی نمایشگاه رسیدم اولین غرفه شرکت لودر زنجیر بود که با تعدادی لاستیک لودر در اندازه های مختلف یه غرفه رو به خودش
    خودش اختصاص داره بود. جالبه که بدونید ارتفاع بزرگترین لاستیک 2 متر بود! فک میکنم این شرکت بیشتر رو زنجیر چرخ تمرکز داشت چون بعضی از لاستیکها
    زنجیر چرخ داشتن. ( عکسهای 6_5_4)
    روبروی این غرفه یه غرفه بود به اسم محور ماشین نماینده رسمی KOMATSU در ایران بود که لیفتراک های شرکت KOMATSU رو به نمایش گزاشته بود
    (عکسهای 7و8)
    غرفه بعدی شرکت کویر تایر بود که با محصولات خودش یعنی لاستیک های خودروهای سبک و سنگین توانایی های خودشو به اجرا گزاشته بود.
    (عکسهای 9 _10_11)
    شرکت تولیدی ایران بوستر غرفه بعدی بود که به جز یه عده خاص که معلوم بود یکم از بقیه تخصصشون بیشتره زیاد بازدید کننده نداشت. عکسهای (14_13_12)
    روغن موتور فوکس غرفه بعدی بود که این غرفه هم زیاد بازدید کننده نداشت . (عکس 15)
    غرفه بعدی شرکت پوریا صنعت اندیش بود که چند تا دستگاه عیب یابی اتومبیل و دستگاه های مختلف دیگه بازدید کننده های زیادی رو جذب کرده بود. (عکس 16)
    شرکت امکان یدک جی غرفه بعدی بود که بیشتر کارش سوپاپ وکلا قسمت بالای سر سیلندر مثل اسبک بود. چند تا سوپاپ کشتی داشت که خیلی بزرگ بود.
    که عکس انداختم ازش . ( عکسهای 18و19)
    نمایندگی شرکت رایان خودرو اندیش در کرمانشاه غرفه بعدی بود که بازدید کننده زیادی داشت . کارشم بیشتر دستگاه های عیب یابی خودروهای انژنکتوری ودیگر
    دستگاه های تست قطعات بود. ( عکسهای 17و20)
    شرکت فومن شیمی غرفه بعدی بود که دیگه همتون میشناشین. روغن ترمز و این حرفا. که تو عکس میبینید چه قد خلوته.( عکس 21)
    مجتمع تولیدی و صنعتی وجودی شرکت کننده بعدی بود که من زیاد نتونستم ببینم محصولاتشو فقط تونستم یه عکس بندازم . (عکس 22)
    شرکت خودرو آرما اندیش که اولین تولید کننده دستگاه های تست خودرو تحت ویندوز در ایران هستش غرفه بعدی بود. که دستگاه های زیادی داشت تو غرفه.
    مثلا 2 مدل دستگاه شارژ کولرو دستگاه های تست خودرو خیلی زیاد که 1 خودرو زانتیا و 1 خودرو تویوتا کرولا هم تو غرفش بود.( عکسهای 25_24_23)
    او اما غرفه بعدی شرکت خودروسازی راین ( HYUNDAI) بود که حضورش تو این نمایشگاه پر رنگ تر از بقیه شرکتهای داخلی بود.این شرکت قسمت زیادی
    از ته سالن 1 رو به خودش اختصاص داده بود. و محصولاتیم که به نمایش گزاشته بود 2دستگاه AVANTE و 2 دستگاه VERNA بود. !!( عکسهای 26تا 33)
    غرفه بعدی شرکت دینا پارت بود که کارش تولید قطعات یدکی خودرو بود که یه قسمت از محصولاتش رو در عکس میبینید.( عکس 34)
    ولی جزاب ترین بخش نمایشگاه وسط سالن 1 غرفه شرکت MTS که بیشتر کارش رو مجموعه اگزوز بود که باعث افزایش قدرت موتور میشه.
    . ولی با قرار دادن 1 دستگاه خودوروCAMARO 350 مدل 1973 که فکر میکنم 8 سیلندر V شکل بود بیشترین بازدید کننده این نمایشگاه رو داشت.
    حیف که کاپوت بالا بود چون روی کاپوت 2 خط مشکی کشیده بود . که با رنگ سفید بدنه خیلی قشنگ تر و اسپرت تر شده بود. به داخل این ماشین رفتم راحتی
    حیرت آوری داشت فضای مقابل پا خیلی زیاد و فک میکنم کیلومترش تا 140 مایل شماره گزاری شده بود. ( عکسهای 35 تا 38)
    گروه خودرو سازی بهمن شرکت بعدی بود که این شرکتم حضور خوبی داشت که حدود 2 غرفه از راهرو 2 سالن 1 رو به خودش اختصاص داده بود.
    این شرکت بیشتر محصولات خودشو به نمایش گزاشته بود. MAZDA 3.2.3_ MAZDA B2000_ MITSUBISHI PAJIROو محصول جدیدش
    MAZDA 3 تو این غرفه به نمایش در امده بودند. البته بخش خودروسازی سنگین بهمن هم با نام بهمن دیزل حضور داشت که 1 محصول به این نمایشگاه اومده
    بود که اونم کامیون نیمه سنگین ISUZU بود. ( عکسهای39 تا 43)
    رسیدیم به سالن شماره 2 که اختصاص داشت به خوروهای نیمه سنگین. سنگین و راهسازی.
    شرکت رخش خودرو ((KAMAZ دیزل شرکت اول بودکه با 2 محصول به این نمایشگاه اومده بود. این 2 محصول شامل کامیونهای KAMAZ 4*2و 6*4
    ( تک و جفت) بودند که محصول مشترک کشورهای روسیه و ایران هستند. ( عکسهای 44 تا 48)
    غرفه بعدی شرکت خودرو کویر(BMC) بود. این شرکتم مثل شرکت رخش خودرو 2 نمونه تک و جفت رو به نمایش دراورده بود که بازدید کننده هاش به مراتب
    کمتر از رخش خودرو بود. ( عکسهای 49 تا 51)
    شرکت های راهبر صنعت مبین و شرکت همیار ماشین یه غرفه داشتند که کارشون خودروهای راهسازی بود. ( عکسهای 54 و55)
    شرکت بازرگانی سرخس غرفه بعدی بود که نماینده تولیدات سنگین شرکت HEPCO اراک هست. که این شرکم حضور خیلی خوبی داشت تو این نمایشگاه و با
    محصولاتش خودش ماشین آلات سنگین راهسازی بود نصف سان رو در اختیار داشت. ( عکسهای 56 تا 60)
    شرکتهای دیگری هم حضور داشتند که مطلبی در موردشون ننوشتم. این شرکتها عبارتند از: شرکت فرآروده های نفتی آذر آبادگان_شرکت کونکس_شرکت
    عطار یدک قطعه_شرکت ایران حفاظ_شرکت ماجیکار ( حضور خوبی داشت) یه غرفه اسپری رنگ اتومبیل هم حضورداشت.
    نمایشگاه در کل خوب بود. ولی با نمایشگاه پبرسال قابل مقایسه نبود. نمایشگاه پارسال خودروهای نایاب بیشتر توش بود .
    ولی کسانی مثلا به عنوان راهنما بالا سر ماشینا وایستاده بودن هیچی بارشون نبود. جواب یه سوال آقا قدرت موتور این ماشین چند اسب هستش سخته؟؟؟
    حتی اینم بلد نبودن باقیش که هیچ!!!
    .................................................. .................................................. .................................................. ...............................................
    60 تا عکس که گرفتم اگه بدونید با این وضع اینترنت دیال اپ به چه بدبختی 23 مگ آپ کردم .140 دقیق طول کشید.
    اینم لینک این 60 تا عکس
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بالاخره اگه کیفیت عکسا خوب نبود دیگه ببخشید با موبایل گرفتم.

پایان

حـــــرفـه ای Farshadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

گزارش بازدید از نمایشگاه اتومبیل وقطعات یدکی
    کرمانشاه محلی دایمی نمایشگاه های بین المللی
    مرداد 86
    متن زیر خلاصه ی بازدید من از نمایشگاه اتومبیل وقطعات یدکی کرمانشاه که از مورخ 86/5/2 تا 86/5/7 در حال برگزاری است میباشد.
    محل نمایشگاه در پاک شاهد کرمانشاه بود. به ورودی نمایشگاه رسیدم اولین غرفه شرکت لودر زنجیر بود که با تعدادی لاستیک لودر در اندازه های مختلف یه غرفه رو به خودش
    خودش اختصاص داره بود. جالبه که بدونید ارتفاع بزرگترین لاستیک 2 متر بود! فک میکنم این شرکت بیشتر رو زنجیر چرخ تمرکز داشت چون بعضی از لاستیکها
    زنجیر چرخ داشتن. ( عکسهای 6_5_4)
    روبروی این غرفه یه غرفه بود به اسم محور ماشین نماینده رسمی KOMATSU در ایران بود که لیفتراک های شرکت KOMATSU رو به نمایش گزاشته بود
    (عکسهای 7و8)
    غرفه بعدی شرکت کویر تایر بود که با محصولات خودش یعنی لاستیک های خودروهای سبک و سنگین توانایی های خودشو به اجرا گزاشته بود.
    (عکسهای 9 _10_11)
    شرکت تولیدی ایران بوستر غرفه بعدی بود که به جز یه عده خاص که معلوم بود یکم از بقیه تخصصشون بیشتره زیاد بازدید کننده نداشت. عکسهای (14_13_12)
    روغن موتور فوکس غرفه بعدی بود که این غرفه هم زیاد بازدید کننده نداشت . (عکس 15)
    غرفه بعدی شرکت پوریا صنعت اندیش بود که چند تا دستگاه عیب یابی اتومبیل و دستگاه های مختلف دیگه بازدید کننده های زیادی رو جذب کرده بود. (عکس 16)
    شرکت امکان یدک جی غرفه بعدی بود که بیشتر کارش سوپاپ وکلا قسمت بالای سر سیلندر مثل اسبک بود. چند تا سوپاپ کشتی داشت که خیلی بزرگ بود.
    که عکس انداختم ازش . ( عکسهای 18و19)
    نمایندگی شرکت رایان خودرو اندیش در کرمانشاه غرفه بعدی بود که بازدید کننده زیادی داشت . کارشم بیشتر دستگاه های عیب یابی خودروهای انژنکتوری ودیگر
    دستگاه های تست قطعات بود. ( عکسهای 17و20)
    شرکت فومن شیمی غرفه بعدی بود که دیگه همتون میشناشین. روغن ترمز و این حرفا. که تو عکس میبینید چه قد خلوته.( عکس 21)
    مجتمع تولیدی و صنعتی وجودی شرکت کننده بعدی بود که من زیاد نتونستم ببینم محصولاتشو فقط تونستم یه عکس بندازم . (عکس 22)
    شرکت خودرو آرما اندیش که اولین تولید کننده دستگاه های تست خودرو تحت ویندوز در ایران هستش غرفه بعدی بود. که دستگاه های زیادی داشت تو غرفه.
    مثلا 2 مدل دستگاه شارژ کولرو دستگاه های تست خودرو خیلی زیاد که 1 خودرو زانتیا و 1 خودرو تویوتا کرولا هم تو غرفش بود.( عکسهای 25_24_23)
    او اما غرفه بعدی شرکت خودروسازی راین ( HYUNDAI) بود که حضورش تو این نمایشگاه پر رنگ تر از بقیه شرکتهای داخلی بود.این شرکت قسمت زیادی
    از ته سالن 1 رو به خودش اختصاص داده بود. و محصولاتیم که به نمایش گزاشته بود 2دستگاه AVANTE و 2 دستگاه VERNA بود. !!( عکسهای 26تا 33)
    غرفه بعدی شرکت دینا پارت بود که کارش تولید قطعات یدکی خودرو بود که یه قسمت از محصولاتش رو در عکس میبینید.( عکس 34)
    ولی جزاب ترین بخش نمایشگاه وسط سالن 1 غرفه شرکت MTS که بیشتر کارش رو مجموعه اگزوز بود که باعث افزایش قدرت موتور میشه.
    . ولی با قرار دادن 1 دستگاه خودوروCAMARO 350 مدل 1973 که فکر میکنم 8 سیلندر V شکل بود بیشترین بازدید کننده این نمایشگاه رو داشت.
    حیف که کاپوت بالا بود چون روی کاپوت 2 خط مشکی کشیده بود . که با رنگ سفید بدنه خیلی قشنگ تر و اسپرت تر شده بود. به داخل این ماشین رفتم راحتی
    حیرت آوری داشت فضای مقابل پا خیلی زیاد و فک میکنم کیلومترش تا 140 مایل شماره گزاری شده بود. ( عکسهای 35 تا 38)
    گروه خودرو سازی بهمن شرکت بعدی بود که این شرکتم حضور خوبی داشت که حدود 2 غرفه از راهرو 2 سالن 1 رو به خودش اختصاص داده بود.
    این شرکت بیشتر محصولات خودشو به نمایش گزاشته بود. MAZDA 3.2.3_ MAZDA B2000_ MITSUBISHI PAJIROو محصول جدیدش
    MAZDA 3 تو این غرفه به نمایش در امده بودند. البته بخش خودروسازی سنگین بهمن هم با نام بهمن دیزل حضور داشت که 1 محصول به این نمایشگاه اومده
    بود که اونم کامیون نیمه سنگین ISUZU بود. ( عکسهای39 تا 43)
    رسیدیم به سالن شماره 2 که اختصاص داشت به خوروهای نیمه سنگین. سنگین و راهسازی.
    شرکت رخش خودرو ((KAMAZ دیزل شرکت اول بودکه با 2 محصول به این نمایشگاه اومده بود. این 2 محصول شامل کامیونهای KAMAZ 4*2و 6*4
    ( تک و جفت) بودند که محصول مشترک کشورهای روسیه و ایران هستند. ( عکسهای 44 تا 48)
    غرفه بعدی شرکت خودرو کویر(BMC) بود. این شرکتم مثل شرکت رخش خودرو 2 نمونه تک و جفت رو به نمایش دراورده بود که بازدید کننده هاش به مراتب
    کمتر از رخش خودرو بود. ( عکسهای 49 تا 51)
    شرکت های راهبر صنعت مبین و شرکت همیار ماشین یه غرفه داشتند که کارشون خودروهای راهسازی بود. ( عکسهای 54 و55)
    شرکت بازرگانی سرخس غرفه بعدی بود که نماینده تولیدات سنگین شرکت HEPCO اراک هست. که این شرکم حضور خیلی خوبی داشت تو این نمایشگاه و با
    محصولاتش خودش ماشین آلات سنگین راهسازی بود نصف سان رو در اختیار داشت. ( عکسهای 56 تا 60)
    شرکتهای دیگری هم حضور داشتند که مطلبی در موردشون ننوشتم. این شرکتها عبارتند از: شرکت فرآروده های نفتی آذر آبادگان_شرکت کونکس_شرکت
    عطار یدک قطعه_شرکت ایران حفاظ_شرکت ماجیکار ( حضور خوبی داشت) یه غرفه اسپری رنگ اتومبیل هم حضورداشت.
    نمایشگاه در کل خوب بود. ولی با نمایشگاه پبرسال قابل مقایسه نبود. نمایشگاه پارسال خودروهای نایاب بیشتر توش بود .
    ولی کسانی مثلا به عنوان راهنما بالا سر ماشینا وایستاده بودن هیچی بارشون نبود. جواب یه سوال آقا قدرت موتور این ماشین چند اسب هستش سخته؟؟؟
    حتی اینم بلد نبودن باقیش که هیچ!!!
    .................................................. .................................................. .................................................. ...............................................
    60 تا عکس که گرفتم اگه بدونید با این وضع اینترنت دیال اپ به چه بدبختی 23 مگ آپ کردم .140 دقیق طول کشید.
    اینم لینک این 60 تا عکس
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بالاخره اگه کیفیت عکسا خوب نبود دیگه ببخشید با موبایل گرفتم.

پایان

دم داش امیرمون قییژژژژژژژژژژژژژژژژژژ

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •