با سلام
آیا با اکسل می شود میان یابی کرد؟
میان یابی بامیانگین فرق میکنه
میان یابی،بدست آوردن یکعدد بین دو عدد دیگست مثلا
x1=2,y1=6
x2=3,y2=z
x3=5,y3=4
با میان یابی z بدست میاد
با سلام
آیا با اکسل می شود میان یابی کرد؟
میان یابی بامیانگین فرق میکنه
میان یابی،بدست آوردن یکعدد بین دو عدد دیگست مثلا
x1=2,y1=6
x2=3,y2=z
x3=5,y3=4
با میان یابی z بدست میاد
با سلام خدمت تمامي دوستان .
من يه سوال براي اكسل دارم اگه جواب بدين ممنون ميشم.
سوال: من تعدادي فايل اكسل دارم كه هركدوم توي يك فولدر جدا هستن . ميخوام اكسلي داشته باشم كه از هركدوم از اون اكسلهاي بيس چند سلول رو بخونه و اينكه بشه اتوماتيك از فايلهاي جديد هم كه ايجاد ميشه سلولهاي مشابه رو بخونه آيا ميشه؟
یک جایی رفتم این مشکل را داشت زیاد تست نکردم فکر می کنم از فارسی سازش باشد
فکر کنم بعضی از کلمات جواب نمی داد
سلام دوستان
فرض کنید من ستونی با نام کارفرما دارم. می خواهم، دو زیر ستون به این ستون اضافه کنم تا انواع کارفرما رو مشخص کنه. چه جوری دو زیر ستون با ستون اصلی اضافه کنم؟
سلام دوستان عزیز
دو تا سوال داشتم
1- چطور هر شیت از راست به چپ بشود میخواهم از سمت راست بالای صفحه A، B، C بخورد تا آخر نه اینکه حرف A اولین ستون سمت چپ باشد
2- آیا میشه یک ستون را کلا پاک کرد مثلاً ستون C رو کلاً پاک کنیم
---------- Post added at 11:17 AM ---------- Previous post was at 11:15 AM ----------
سلام دوستان عزیز
متاسفانه این سوالات بی جواب مانده
سلام دوستان عزیز چند تا سوال مهم دارم
1- چطور یک خانه را به دو یا چند خانه تقسیم کنیم
2- اگر چند خانه را یکی کردیم، چطور دوباره آن را به همان چند خانه تقسیم کنیم
3- چطور محتویات یک شیت را به شیت دیگر انتقال دهیم با تمام تنظیمات
مثلاً من وقتی یک شیت را به شیت کناری اش کپی می کنم تنظیم خانه هایش رو دوباره باید بنشیم و درست کنم
خیلی مهمه و ضروری است ممنون می شم راهنمایی بفرمایید
Last edited by nelahe; 12-03-2011 at 10:14.
تا آنجایی که من می دانم شما نمی توانید خود سلول را چند تا کنید ( چون اصلا نیازی به این کار نیست کافیه یک ستون اضافه کنید ) ولی بخشی از محتوای سلول را بر اساس الگویی خاص می توانید جدا کنید و تو یک سلول دیگر بریزید.1- چطور یک خانه را به دو یا چند خانه تقسیم کنیم
آن خانه یکی شده را انتخاب کنید و بعد در قسمت home > alignment یک آیکنی هست به شکل a که دو طرفش فلش هست در آن قسمت روی unmerge cells کلیک کنید.2- اگر چند خانه را یکی کردیم، چطور دوباره آن را به همان چند خانه تقسیم کنیم
تو sheet اول ctrl + A را بزنید و با راست کلید کپی کنید بعد تو شیت بعدی روی خانه اول راست کلیک کنید و paste کنید3- چطور محتویات یک شیت را به شیت دیگر انتقال دهیم با تمام تنظیمات
مثلاً من وقتی یک شیت را به شیت کناری اش کپی می کنم تنظیم خانه هایش رو دوباره باید بنشیم و درست کنم
2- آیا میشه یک ستون را کلا پاک کرد مثلاً ستون C رو کلاً پاک کنیم
روی یکی از خانه های آن ستون راست کلیک کنید بعد Delete را انتخاب کنید در منوی باز شده entire column را انتخاب کنید و ok کنید
دکمه option بعد excel Options بعد customize بعد all commands ( تو قسمت choose ... هست ) بعد right to left document را پیدا کنید . حالا در بالای صفحه آیکونش ظاهر میشه که با کلیک کردن روی آن مشکل شما حل میشه.1- چطور هر شیت از راست به چپ بشود میخواهم از سمت راست بالای صفحه A، B، C بخورد تا آخر نه اینکه حرف A اولین ستون سمت چپ باشد
بقیه سوالات را بعدا جواب می دهم
Last edited by far2009; 12-03-2011 at 13:06.
سلام
لطفاً به من هم پاسخ بدید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یک ستون کنار ستون کارفرما اضافه کنید . بعد خانه که کارفرما را نوشتید با خانه بغلش merge کنید . حالا زیر این خونه دو تا ستون دارید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)