امکان نداره n95 کجا d900 کجا... d900 حتی به پای n73 نمیرسه چه برسه به n95.
امکان نداره n95 کجا d900 کجا... d900 حتی به پای n73 نمیرسه چه برسه به n95.
اینو خوب اومدی .ولی اگه مخواهید عکس هاتون خوب از کار دراد باید دکمه ی عکاسی رو کمی فشار بدید تا لنز تنظیم بشه وبعد عکس بگیرید.
Last edited by amin2005; 07-01-2008 at 21:59.
ببخشید من از کجا میتونم مپ های این گوشی رو دستکاری کنم ؟
یعنی چطور میتونم به سورس مپ های نصب شده دسترسی داشته باشم ؟
اگر میشه یک منبع برای دانلود پ به من معرفی کنید و طریقه نصبش رو گوشی ...
برو اینجا خودت میفهمیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من چند بار اینو گفتم...رم گوشیمو 2 گیگ کردم حالا دیگه نقشه روش نیست...از مموری قبلی بک اپ گرفتم.بعد ریستوری کردم...باز نیومد نقشه ها...
اگه منظور شما اینه که من دارم دروغ میگم .... فکر نکنم دلیلی برای دروغ گفتن داشته باشم
باور کنید کیفیت عکس در بعضی موارد توی d900 بهتر از n95 هست...
منم همين اتفاق برام پيش اومده
بك آپ گرفتم ولي برنگشت .........!!!!!!!!.........
من يه سوالي يا بهتره بگم مشكلي دارم
البته ميدونم اينو چندين بار قبلا پرسيدن
و همه هم ميگن نميشه به n95 مموري 4گيگ انداخت
ولي من از سايت رسمي نوكيا مطلب زير رو خوندم :
Memory Functions
Up to 160 MB* internal dynamic memory for messages, ringing tones, images, video clips, calendar notes, to-do list and applications
Memory card slot supporting up to 4 GB microSD memory cards
* Changes to product details are possible without prior notice. Application offering may vary. Dynamic memory means that the available memory is shared between dynamic memory functions. When any of these functions is used, there is less available memory for other functions which are also dependent on dynamic memory.
منبع :لطفا هر كي اين كار رو امتحان كرده يا كسي كه واقعا وارده يه جواب مطمئن به من بدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آخه من ميخوام مموري مو عوض كنم شك دارم 2 گيگ بگيرم يا 4گيگ ؟؟؟؟؟؟؟؟
داشتم تو سايت نوكيا گشت ميزدم يه وسيله جانبي جالب ديدم:
كابل شارژ از usb براي تعدادي از گوشي هاي نوكيا كه n95 هم جزء
اوناست:
لينك كابل:
لينك گوشي هايي كه با اين كابل سازگارند:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فقط يه مشكلي كه هست اين نمايندگي هاي با حال نوكيا تو ايرانه كه جز خود گوشي وکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قاب و بند و اينا ديگه چيز ديگه اي ندارن
البته من كه از الوصل تو تبريز گرفتم اينجوريه شايد اون يكي شهر ها جور ديگه اي باشه!؟
اين مطلب هم براي اونايي كه به نوكيا اشكال ميگيرن كه از usb شارژ نميشه![]()
سلام دوستان.گوشی من یه مشکلی پیدا کرده.بدلیل تمام شدن شارژ گوشی خاموش شد و من گوشی رو زدم شارژ وقتی فول شد گوشی رو روشن کردم و وقتی دقت کردم دیدم که دیگه وقتی اسلاید رو میبندم صفحه کلید بطور اتوماتیک قفل نمیشه به عبارت دیگه زمان قفل شدن صفحه کلید ار حدود "2ثانیه" به حدود "1 دقیقه" افزایش پیدا کرده.ریست فکتوری کردم درست نشد .با pc suite بکآپ گرفته بودم restor کردم بازم نشد.لطفا" اگه کسی با چنین مشکلی روبرو شده یا راه حلی داره "البته غیر از فرمت یا آپدیت" کمک کنه.ظمنا" من گوشیم رو قبلا" آپدیت کردم.ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)