تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 248 از 616 اولاول ... 148198238244245246247248249250251252258298348 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,471 به 2,480 از 6155

نام تاپيک: ✔ نظام وظیفه و شرایط ادامه ی تحصیـل مشمولان || معافیت ها در پست اول و دوم

آخر فروم باز toraj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

آقا ممنون پ اینکه گفتن برای هر مقطع فقط یه بار معافیت تحصیلی میدن یعنی چی؟بعدش گفتن

ادامه به تحصيل مشروط به شركت مجدد در آزمون ورودي نباشد. خوب دانشگاه آزاد ازمون ورودی داره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

3. 2 کاربر از arsalne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز toraj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

این یعنی چی؟
    بر اساس مصوبات این کمیته مقرر شد با توجه به لزوم اتمام تحصیل در سقف سنوات تعیین شده، شرکت دانشجویان در آزمون مجدد در مقاطع کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد ناپیوسته حداکثر طی 2 نیم سال و در مقاطع تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکترای پیوسته و دکترای تخصصی حداکثر 4 نیم سال باشد.

آخه چه جوری 2 ترمه 72 واحد رو میشه پاس کرد؟

داره خودمونی میشه gomgashte_r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    همین نزدیکی ها

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزيز
    من دانشجوي كارشناسي پيوسته در رشته كشاورزي در داشگاه شيراز (روزانه) هستم.من يك سال (88-89 ) رو توي دانشگاه گذروندم.از رشته ام راضي نيستم و به همين دليل مي خوام دوباره توي كنكور سراسري سال 90 شركت كنم. به همين منظور هم ترم 3 و ترم 4 را مرخصي گرفته ام.آيا مي توانم در كنوكور سراسري 90 شركت كنم و بعد از قبولي در دانشگاه جديد و در رشته بهتر انصراف داده و به دانشگاه جديد بروم و يا در همان دانشگاه قبلي دوباره ثبت نام كنم(در صورت قبولي در رشته بهتر)؟
    يه دنيا ممون ميشم از كسي كه بتونه يه جواب كامل و درست و حسابي بهم بده !

يه خواهش ديگه داشتم اونم اينه كه اي قانون رو برام توضيح بدين !

* آيا دانشجويان انصرافي و اخراجي مجاز به شركت مجدد در آزمون دانشگاه‌ها و ادامه تحصيل هستند؟
    - چنانچه دانشجو تا قبل از اتمام سال اعزام،‌ از ادامه تحصيل انصراف دهد يا از دانشگاه اخراج شود، به شرط عدم ورود به غيبت، منعي براي شروع مجدد به تحصيل ندارند.
    Last edited by gomgashte_r; 12-10-2010 at 00:50.

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

جواب شما رو با پیام خصوصی دادم.امیدوارم کمکی کرده باشه به شما دوست عزیز.

اگه نباشه جاش خالی می مونه dehtoday's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    انقلاب سوم

پيش فرض

سلام من امسال دانشگاه آزاد قبول شدم و ثبت نام هم كردم و چند تا از كلاساشو هم رفتم حالا ميخواستم بدونم دانشگاه تا الآن مداركمو واسه نظام وظيفه فرستاده يا نه ؟ نظام وظيفه الآن واسم معافيت تحصيلي صادر كرده يا نه ؟ چون ميخوام انصراف بدم ميگم نكنه واسه نظام وظيفه مشكلي ايجاد شه ؟!!

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

سلام من امسال دانشگاه آزاد قبول شدم و ثبت نام هم كردم و چند تا از كلاساشو هم رفتم حالا ميخواستم بدونم دانشگاه تا الآن مداركمو واسه نظام وظيفه فرستاده يا نه ؟ نظام وظيفه الآن واسم معافيت تحصيلي صادر كرده يا نه ؟ چون ميخوام انصراف بدم ميگم نكنه واسه نظام وظيفه مشكلي ايجاد شه ؟!!
    دانشگاه چیزی برای حوزه نظام وظیفه نمیفرسته...(تااونجا که من خبر دارم)شما هروقت میخوای خودت رو به حوزه نظام وظیفه معرفی کنی وضعیت تحصیلیت رو براشون با ارائه مدارک مشخص میکنی اونها هم طبق همون مدارک وضعیت غیبت شمارو مشخص میکنن.
    شما بعداز انصراف4ماه وقت داری که خودت روبه حوزه معرفی کنی درغیر این صورت غیبت میخوری.

کـاربـر بـاسـابـقـه rozbeh85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

دانشگاه چیزی برای حوزه نظام وظیفه نمیفرسته...(تااونجا که من خبر دارم)شما هروقت میخوای خودت رو به حوزه نظام وظیفه معرفی کنی وضعیت تحصیلیت رو براشون با ارائه مدارک مشخص میکنی اونها هم طبق همون مدارک وضعیت غیبت شمارو مشخص میکنن.
    شما بعداز انصراف4ماه وقت داری که خودت روبه حوزه معرفی کنی درغیر این صورت غیبت میخوری.
    خیر دوست عزیز، به محض اینکه شما در دانشگاه ثبت نام کردید دانشگاه به اداره نظام وظیفه اطلاع میده و نظام وظیفه یه پرونده مثلا دوره لیسانس برای شما باز میکنه و شماره پرونده رو برای دانشگاه شما میفرسته که اون شماره میشه معافیت تحصیلی شما، وقتی شما فارغ شدی یا اخراج یا ترک، یه نامه میده با شما که واسه نظام وظیفه است و روش نوشته طبق فلان شماره از این تاریخ معافیت تحصیلی ایشان تمام شده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام دوستان.من دانشجوام.برادرم زمانی که من زیر 18 سال بودم معافبت کفالت گرفت.الان که عروسی کرده هیچ راهی داره که منم معاف بشم؟

کـاربـر بـاسـابـقـه rozbeh85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

سلام دوستان.من دانشجوام.برادرم زمانی که من زیر 18 سال بودم معافبت کفالت گرفت.الان که عروسی کرده هیچ راهی داره که منم معاف بشم؟
    از طریق کفالت خیر، مگر از طریق پزشکی

12. این کاربر از rozbeh85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •