آقا ممنون پ اینکه گفتن برای هر مقطع فقط یه بار معافیت تحصیلی میدن یعنی چی؟بعدش گفتن
ادامه به تحصيل مشروط به شركت مجدد در آزمون ورودي نباشد. خوب دانشگاه آزاد ازمون ورودی داره؟
آقا ممنون پ اینکه گفتن برای هر مقطع فقط یه بار معافیت تحصیلی میدن یعنی چی؟بعدش گفتن
ادامه به تحصيل مشروط به شركت مجدد در آزمون ورودي نباشد. خوب دانشگاه آزاد ازمون ورودی داره؟
قوانین جدید نظام وظیفه ی دانشجویان:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این یعنی چی؟
بر اساس مصوبات این کمیته مقرر شد با توجه به لزوم اتمام تحصیل در سقف سنوات تعیین شده، شرکت دانشجویان در آزمون مجدد در مقاطع کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد ناپیوسته حداکثر طی 2 نیم سال و در مقاطع تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکترای پیوسته و دکترای تخصصی حداکثر 4 نیم سال باشد.
آخه چه جوری 2 ترمه 72 واحد رو میشه پاس کرد؟
با سلام خدمت دوستان عزيز
من دانشجوي كارشناسي پيوسته در رشته كشاورزي در داشگاه شيراز (روزانه) هستم.من يك سال (88-89 ) رو توي دانشگاه گذروندم.از رشته ام راضي نيستم و به همين دليل مي خوام دوباره توي كنكور سراسري سال 90 شركت كنم. به همين منظور هم ترم 3 و ترم 4 را مرخصي گرفته ام.آيا مي توانم در كنوكور سراسري 90 شركت كنم و بعد از قبولي در دانشگاه جديد و در رشته بهتر انصراف داده و به دانشگاه جديد بروم و يا در همان دانشگاه قبلي دوباره ثبت نام كنم(در صورت قبولي در رشته بهتر)؟
يه دنيا ممون ميشم از كسي كه بتونه يه جواب كامل و درست و حسابي بهم بده!
يه خواهش ديگه داشتم اونم اينه كه اي قانون رو برام توضيح بدين !
* آيا دانشجويان انصرافي و اخراجي مجاز به شركت مجدد در آزمون دانشگاهها و ادامه تحصيل هستند؟
- چنانچه دانشجو تا قبل از اتمام سال اعزام، از ادامه تحصيل انصراف دهد يا از دانشگاه اخراج شود، به شرط عدم ورود به غيبت، منعي براي شروع مجدد به تحصيل ندارند.
Last edited by gomgashte_r; 12-10-2010 at 00:50.
جواب شما رو با پیام خصوصی دادم.امیدوارم کمکی کرده باشه به شما دوست عزیز.
سلام من امسال دانشگاه آزاد قبول شدم و ثبت نام هم كردم و چند تا از كلاساشو هم رفتم حالا ميخواستم بدونم دانشگاه تا الآن مداركمو واسه نظام وظيفه فرستاده يا نه ؟ نظام وظيفه الآن واسم معافيت تحصيلي صادر كرده يا نه ؟ چون ميخوام انصراف بدم ميگم نكنه واسه نظام وظيفه مشكلي ايجاد شه ؟!!
دانشگاه چیزی برای حوزه نظام وظیفه نمیفرسته...(تااونجا که من خبر دارم)شما هروقت میخوای خودت رو به حوزه نظام وظیفه معرفی کنی وضعیت تحصیلیت رو براشون با ارائه مدارک مشخص میکنی اونها هم طبق همون مدارک وضعیت غیبت شمارو مشخص میکنن.
شما بعداز انصراف4ماه وقت داری که خودت روبه حوزه معرفی کنی درغیر این صورت غیبت میخوری.
خیر دوست عزیز، به محض اینکه شما در دانشگاه ثبت نام کردید دانشگاه به اداره نظام وظیفه اطلاع میده و نظام وظیفه یه پرونده مثلا دوره لیسانس برای شما باز میکنه و شماره پرونده رو برای دانشگاه شما میفرسته که اون شماره میشه معافیت تحصیلی شما، وقتی شما فارغ شدی یا اخراج یا ترک، یه نامه میده با شما که واسه نظام وظیفه است و روش نوشته طبق فلان شماره از این تاریخ معافیت تحصیلی ایشان تمام شده است
سلام دوستان.من دانشجوام.برادرم زمانی که من زیر 18 سال بودم معافبت کفالت گرفت.الان که عروسی کرده هیچ راهی داره که منم معاف بشم؟
از طریق کفالت خیر، مگر از طریق پزشکی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)