تو فوردگاه مشهد هم به اینترنت وایرلس مجهز هست اگه با هواپیما به مشهد اومدین یه حالی بکنین
داتک (www.datak-telecom.com)
سپنتا (www.sepanta.net)
پارس آنلاین (www.parsonline.net)
شاتل (www.shatel.ir)
ندارایانه (www.neda.ir)
موارد دیگر
آسیا تک (www.asiatech.ir)
شهراد (www.shahrad.net)
فن آوا (www.fanava.com )
تو فوردگاه مشهد هم به اینترنت وایرلس مجهز هست اگه با هواپیما به مشهد اومدین یه حالی بکنین
بچه ها من تازه دارم Adsl ميگيرم . اكروز ار طريق مخابرات متوجه شدم كه خطم رانژه شده ولي نميدونم چرا شركت خطو فعال نميكنه ؟
كسي ميدونه بايد چيكار كنم ؟ اين قضيه عاديه يا نه ؟
زنگ بزن از پشتیبانی شرکتش بپرس...بچه ها من تازه دارم Adsl ميگيرم . اكروز ار طريق مخابرات متوجه شدم كه خطم رانژه شده ولي نميدونم چرا شركت خطو فعال نميكنه ؟
كسي ميدونه بايد چيكار كنم ؟ اين قضيه عاديه يا نه ؟
برای من که بازه !
این همه راه بیاییم مشهد به خاطر اینترنت .بیشتر دانشگاه های تهران وایرلس دارن.اگه بری توحتما وایرلس پیدا میکنی
یک سوال دارم کدوم شرکت واسه بازی پینگش عالی هست به همراه لتنسی
![]()
سلام به همه. ميدونيد سرعت متوسط اينترنت در ژاپن چقدره؟ اگه نميدونيد حدس ميزنيد چقدره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سرعت متوسط اينترنت در ژاپن براي هر کاربر 60 مگا بيت در ثانيه يعني حدود 7 و نيم مگابايت در ثانيه است. حالا جالب تر اينکه اگه بخايد با کل پهناي باند مخابرات ايران (1705 مگا بيت در ثانيه) به کاربرا مثل ژاپن سرويس بدي فقط ميتوني به 28 نفر رو به اينترنت وصل کني.
حالا بريد حالشو ببريد وزير مقني ارتباطاتتون که تازه از تو چاه اومده بيرون ميگه براي من جاي تعجبه اگه کسي بخاد با سرعت بيشتر از 128 اينترنت بگيره![]()
عزیزم اون ها که دیگه Adsl ندارن.......سلام به همه. ميدونيد سرعت متوسط اينترنت در ژاپن چقدره؟ اگه نميدونيد حدس ميزنيد چقدره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سرعت متوسط اينترنت در ژاپن براي هر کاربر 60 مگا بيت در ثانيه يعني حدود 7 و نيم مگابايت در ثانيه است. حالا جالب تر اينکه اگه بخايد با کل پهناي باند مخابرات ايران (1705 مگا بيت در ثانيه) به کاربرا مثل ژاپن سرويس بدي فقط ميتوني به 28 نفر رو به اينترنت وصل کني.
حالا بريد حالشو ببريد وزير مقني ارتباطاتتون که تازه از تو چاه اومده بيرون ميگه براي من جاي تعجبه اگه کسي بخاد با سرعت بيشتر از 128 اينترنت بگيره
از فن اوری های دیگه استفاده می کنن...
از کجا پرسیدین که خطتون رانژه شده؟
سلام لطفا كمك كنيد .
تازه Adsl گرفتم . مودمم پلانت هست مدل 2110 كه فقط از طريق Usb به كامپيوتر وصل ميشه .
امشب مودمو چك كردم ديدم خط رانژه شده ( البته قبلا از طريق يكي از دوستايي كه در مخابرات دارم متوجه شده بودم ) و چراغ استاتوس ديگه چشمك زن نيست و ثابت شده اما هر كاري ميكنم نميتونم به اينترنت كانكت بشم .
در واقع اينارو گفتم كه بگم اينجوري فكر ميكنم كه بدون داشتن كانكشن چجوري ميشه به اينترنت كانكت شد و نرم افزارهايي مثل Ie از كجا بايد متوجه بشن كه الان تو شبكه هستيم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)