سلام دوستان مودم من TP Link mr-6400 هستش.تو قسمت تنظیمات مودمم جزئیات شبکه رو نشون نمیده.میخواستم ببینم برنامه ای هست که نصب کنم و جزئیات شبکه مثل اینکه مثلا به کدوم فرکانس متصلم و... رو نشون بده یا ن؟
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
سلام دوستان مودم من TP Link mr-6400 هستش.تو قسمت تنظیمات مودمم جزئیات شبکه رو نشون نمیده.میخواستم ببینم برنامه ای هست که نصب کنم و جزئیات شبکه مثل اینکه مثلا به کدوم فرکانس متصلم و... رو نشون بده یا ن؟
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
دوستان این سامانه شکایت 195 دکوریه یا برا شما جواب داده ؟سرعت من ساعت 11 تا 12 ظهر و شب تا 10 کیلو بایت هم میاد پایین پینگ تا 400 هم میره بالا از 50 میلی ثانیه . شکایت نوشتم برا 195 جواب ندادن هنوز .چه کنیم؟کسی راه حلی داره؟
تایید میشه برای منم اومده پایین
سلام
متاسفانه چنین نرم افزاری برای این مدل نیست
Sent from my iPhone using Tapatalk
دیشب این نرم افزار ایرانسل من قاطی کرده بود اولا نمی شد بسته خرید و ارور میداد بعد که از نفرم افزار اومدم بیرون دوباره که میخواستم وارد بشم میگم شمار اشتباه هست چندتا شماره هم زدم هی میگفت اشتباه هست
آخری امروز صبح دوباره زدم بدون مشکل وصل شد
از یه ساعت مشخص حالا دقیقا نمیدونم چه ساعتیه (نیمه شب) تا صبح ساعت 6,7 سرور هاشون رو فک کنم بروز رسانی میکنن و برنامه ایرانسل من به همین دلیل غیر فعال میشه
یه سوال:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این زده قابل حمل ولی باتری نداره !
چطوری قابل حمله ولی باتری نداره؟ اینکه باید سیم بهش وصل باشه
با یو اس بی هم کار میکنه هم اداپتور،خودش نوشته،میشه چسبوندش به هر یو اس بی که بتونه برق کافی بش بده
دوستان من دنبال بسته يا طرحي فقط براي مكالمه هستم.بيشترم مكالمه برون شبكه
چيزي ايرانسل داره كه به صرفه باشه؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
چه سرعتی از پر سرعت هم اون طرف تر رفته از اون ور پشت بوم افتاده از بس سرعت داشته
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)