داداش دعا کن پارس آنلاین شبانه رو برگردونه که بری پارس
الان وضعیت من هم مثل توئه اصلا نمیدونم کجا برم با پارس آنلاین شبی 30 گیگ میگرفتم که نیست و نابود شد الان هنوز تو شوک فقدان دانلود شبانه هستم![]()
داداش دعا کن پارس آنلاین شبانه رو برگردونه که بری پارس
الان وضعیت من هم مثل توئه اصلا نمیدونم کجا برم با پارس آنلاین شبی 30 گیگ میگرفتم که نیست و نابود شد الان هنوز تو شوک فقدان دانلود شبانه هستم![]()
اسیاتک سرویسایی که دانلود شبانه داره حجمشون بالاست و قیمتشون. ولی ثبات داره و مث مخابرات هردمبیل نیست.
دوستم داره زیاد جالب نیست سرویس 10 مگ شبانه 250 سرعت میده !
اولش سرعتش بالاست بعد از چند گیگ کم میشه تا 250
اگرم شبانه رو برگردونه باز محدود بازیاش شروع میشن
آسیاتک اصلا بدرد نمیخوره اولا سرعت تک کانکشن افتضاح بعدشم حتی رو سرویس های نیم بها هم سرعتو محدود میکنه پینگ خوبی هم نداره اصلا کلا هیچ چیزش بدرد نمیخوره
دو تا از فامیلامون دارن یکی رو فیبر یکی هم رو خط مسی هر دو افتضاح مخابرات صد شرف داره بهش پشتیبانیش هم برا استریم ها از مخابرات بدتره برا فامیلمون مجبور شدم 195شکایت کنم آخرش استریم ها رو واسش بالا نبردن پشتیبانیش هم فقط میگفت از میهن دانلود دانلود کنید اون سرعتتونه و ما کاری به خارج نداریم سرویس 1مگش خودشو بکشه 30کیلوبایته سرعت تک کانکشنش
مثلا با موبایل بخوای یه چیزی دانلود کنی اصلا شدنی نیست قیدشو میزنی
هر وقت میان خونمون و با موبایل وصل میشن به وای فای میفهمن اینترنت یعنی چی![]()
Last edited by farshad0123; 04-06-2015 at 02:24.
پارس آنلاین به غیر از اون ماه رمضون که خراب شد و سرعتا اسمی یا یکم بیشتر شده بود دیگه هیچ وقت سرعت پایین نداد اون موقع که رو 9 مگ بودم سرعتم همیشه 700-800 بود رو 16 مگ هم که گذاشتن سرعتم 1.2~1.8 متغییر بود
کلا نسبت به بقیه شرکتهای خصوصی دست و دل باز تر بود تا اینکه نمیدونم چی شد که شبانه رو برداشتن ...
این حذف شبانه هم یه جورایی مصادف شد با اومدن اینترنت 3G ، شایعه شده بود که یه قرارداد بستن تا مشترکها جذب 3g بشن ! که به نظر دور از واقعیت هم نمیاد ...
پارس انلاین هم یکی مثل بقیشون هیچ فرقی ندارن
اون زمانی که تازه توی اهواز سرویس دهی راه انداخته بود من اولین نفرایی بودم که ازش گرفتم ولی توی چند سالی که ازش سرویس داشتم هیچوقت شبانه خوبی نداشت
پارس انلاین همیشه اینجوری بوده که از مثلا 10 نفر برا 8 نفر خرابه برا دونفر خوبه
چندتا از دوستام هم هستن که هنوز مشترک پارس هستن ولی همیشه مینالن
با سلام دوستان پینگ مخابرات پایینتره در سرورهای داخلی و خارجی یا پارس آنلاین با فعال کردن سرویس گیم کاهش پینگ؟؟
کلا برای گیم کدومشون بهتره؟؟؟
البته من 128 نامحدود میخوام محدود به دردم نمیخوره
با تشکر
برا گیم صد در صد پارس بهتره پینگش.
با فعال کردن سرویس گیم یا بدون فعال کردن سرویس گیم کاهش پینگ؟!
آیا شما پارس آنلاین دارید؟!
الان مخابرات دارم انلاین که میخوام بازی کنم پدرم درمیاد تا بخواد وارد بازی شه!
پارس داشتم اینجوری نبود و پینگش خوب بود معمولا بدون فعال کردن سرویس پینگ. ولی مطمئنا با این سرویس اوضاش بهتر هم میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)