برای دوستانی که طی چند پست اخیر این سوالات رو مطرح کردن:
1 - اضافه خدمت سنواتی تمام سربازانی که در حال خدمت هستن و همچنین تمامی مشمولینی که تا 22 بهمن ماه دفترچه و مدارک خودشون رو ارسال کنن بخشیده میشه و این بخشنامه طبق گفته های معاون جانشنی نیروی انسانی ستاد کل نیروهای مسلح از ابتدای مهر همین سال لازم الاجراست یعنی ابلاغ شده رسما.
2 - افزایش خدمت سربازی به 24 ماه از ابتدای فروردین 94 اجرایی میشه و کسانی که تاریخ اعزامشون بدون توجه به تاریخ ثبت مدارک در پلیس +10، ابتدای فروردین 94 و بعد از اون باشه مشمول این قانون خواهند بود. مدت زمان سربازان فعلی و تمام مشمولینی که قبل از این تاریخ اعزام بشن همچنان 21 ماه خواهد بود. البته کسری های مربوط به متاهلین، مناطق عملیاتی و بد آب و هوا هم به قوت خودش باقی خواهد بود.
3 - خدمت دوستانی که سوالاتی در مورد بردن واجبی!، موبر، ماشین اصلاح، تیغ، ژیلت، داروهای غیرمجاز، و مواد مشابه دارن باید عرض کنم که به احتمال قوی تمام این اقلام توسط دژبان مرکز ضبط میشه و به شما اجازه بردن این اقلام رو به مرکز نخواهند داد. یا اینکه اگر هم بردید ممکنه از کمد و وسایل شما بازدید بشه و دچار دردسر بشید. در نتیجه با توجه به اینکه آموزشی تشریف می بردی و نه خونه خاله یا مهمانی! لطفا به فکر بردن این وسایل نباشید. اگر داروی خاصی مصرف می کنید یا بیماری خاصی دارید حتما به دژبان، فرمانده مستقیم و مسئولین بهداری مرکز اطلاع بدید تا موقع بردن داروهای مورد نیاز اذیت نشید و اونا هم در جریان باشن. و اینکه مراکز آموزش به شما مرخصی خواهند داد که تشریف ببرید ریش و سبیل و موهاتون رو مرتب کنید یا اینکه مراکز آموزشی که دور از مرکز شهر یا بیرون شهر و جاهای نامناسب هستن یک سرباز معمولا به عنوان آرایشگر به کار گرفته میشه و موهای شما رو از ته مرتب خواهد نمود! سعی نکنید کاری کنید که سابقه بدی از خودتون بجا بذارید. بنده سیگاری هستم اما 2 ماه آموزشی رو حتی با این وجود که شهر خودم بودم سیگار رو گذاشتم کنار..
4 - صابون و شامپو بعنوان استحقاق بهتون داده مبشه. در مورد کوچیک و بزرگ بودن لباس ها نگران نباشید، یا خود مرکز خیاط ممکنه داشته باشه، یا اینکه بهتون مرخصی میدن که برید لباس هاتونو مرتب کنید یا اینکه اگر مثل بنده خیلی چاق بودید، لباس مناسب سایزتون بگیرید یا حتی سفارش بدید.
5 - با توجه به اینکه یقلوی (ظرف غذا) معمولا داده مبشه، ممکنه ظرف زنگ زده بهتون برسه! پس حتما سعی کنید بشقاب، قاشق، چنگال و لیوان ترجیحا استیل همراهتون باشه.
6 - کش برای گتر کردن، بند پوتین اضافه، یه مقدار تاید، قرص مسکن قوی، خشکبار مثب خرمای خشک و کشمش و آچیل، سوزن ته گرد و سنچاق قفلی برای محکم کردن آنکادر، براق کننده پوتین برای ایمکه اگر حال واکس زدن نداشتید تمیز و براق به نظر برسه و مسئول آموزش و فرمانده تون حال کنه!، کارت تلفن، برس پلاستیکی برای خوشگل کردن پتوی آنکادر، اسپری و مام، جوراب مشکی سربازی با جنس خوب جزو لوازم ضروری هست که حتما همراهتون باشه. اگر کتاب جیبی یا کوچیک هم ببرید خوبه، البته ممکنه نه وقت کنید بخونیدش و نه حالش رو داشته باشد! کتاب جدول هم بدک نیست. پول اضافی همراه خودتون نبرید. سیگار هم نبرید لطفا!!
7 - مدارکی مثل برگ واکسیناسیون، برگ سبز و آبی، کپی آخرین مدرم تجصیلی، کپی کارت ملی و شناسنامه و اگه مدرک خاصی در مورد مهارت خاصی دارید همراهتون باشه. توانایی در مورد مهارت های کامپیوتری، عکاسی، گرافیک میتونه برای جذب شما در واحدهای خوب مرکز آموزش بعنوان یگان خدمتی (البته اگه جای خوبی هست!) مثل کارگزینی، عقیدتی سیاسی، بهداری، پشتبانی و فنی، و سایر بخش های اداری موثر باشه.
باز اگر نکته خاصی به ذهنم رسید می آم و اینجا اضافه می کنم.