تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2479 از 4105 اولاول ... 1479197923792429246924752476247724782479248024812482248324892529257929793479 ... آخرآخر
نمايش نتايج 24,781 به 24,790 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز paranoid_android's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    in My Earphones

پيش فرض

برای دوستانی که طی چند پست اخیر این سوالات رو مطرح کردن:

1 - اضافه خدمت سنواتی تمام سربازانی که در حال خدمت هستن و همچنین تمامی مشمولینی که تا 22 بهمن ماه دفترچه و مدارک خودشون رو ارسال کنن بخشیده میشه و این بخشنامه طبق گفته های معاون جانشنی نیروی انسانی ستاد کل نیروهای مسلح از ابتدای مهر همین سال لازم الاجراست یعنی ابلاغ شده رسما.
    2 - افزایش خدمت سربازی به 24 ماه از ابتدای فروردین 94 اجرایی میشه و کسانی که تاریخ اعزامشون بدون توجه به تاریخ ثبت مدارک در پلیس +10، ابتدای فروردین 94 و بعد از اون باشه مشمول این قانون خواهند بود. مدت زمان سربازان فعلی و تمام مشمولینی که قبل از این تاریخ اعزام بشن همچنان 21 ماه خواهد بود. البته کسری های مربوط به متاهلین، مناطق عملیاتی و بد آب و هوا هم به قوت خودش باقی خواهد بود.
    3 - خدمت دوستانی که سوالاتی در مورد بردن واجبی!، موبر، ماشین اصلاح، تیغ، ژیلت، داروهای غیرمجاز، و مواد مشابه دارن باید عرض کنم که به احتمال قوی تمام این اقلام توسط دژبان مرکز ضبط میشه و به شما اجازه بردن این اقلام رو به مرکز نخواهند داد. یا اینکه اگر هم بردید ممکنه از کمد و وسایل شما بازدید بشه و دچار دردسر بشید. در نتیجه با توجه به اینکه آموزشی تشریف می بردی و نه خونه خاله یا مهمانی! لطفا به فکر بردن این وسایل نباشید. اگر داروی خاصی مصرف می کنید یا بیماری خاصی دارید حتما به دژبان، فرمانده مستقیم و مسئولین بهداری مرکز اطلاع بدید تا موقع بردن داروهای مورد نیاز اذیت نشید و اونا هم در جریان باشن. و اینکه مراکز آموزش به شما مرخصی خواهند داد که تشریف ببرید ریش و سبیل و موهاتون رو مرتب کنید یا اینکه مراکز آموزشی که دور از مرکز شهر یا بیرون شهر و جاهای نامناسب هستن یک سرباز معمولا به عنوان آرایشگر به کار گرفته میشه و موهای شما رو از ته مرتب خواهد نمود! سعی نکنید کاری کنید که سابقه بدی از خودتون بجا بذارید. بنده سیگاری هستم اما 2 ماه آموزشی رو حتی با این وجود که شهر خودم بودم سیگار رو گذاشتم کنار..
    4 - صابون و شامپو بعنوان استحقاق بهتون داده مبشه. در مورد کوچیک و بزرگ بودن لباس ها نگران نباشید، یا خود مرکز خیاط ممکنه داشته باشه، یا اینکه بهتون مرخصی میدن که برید لباس هاتونو مرتب کنید یا اینکه اگر مثل بنده خیلی چاق بودید، لباس مناسب سایزتون بگیرید یا حتی سفارش بدید.
    5 - با توجه به اینکه یقلوی (ظرف غذا) معمولا داده مبشه، ممکنه ظرف زنگ زده بهتون برسه! پس حتما سعی کنید بشقاب، قاشق، چنگال و لیوان ترجیحا استیل همراهتون باشه.
    6 - کش برای گتر کردن، بند پوتین اضافه، یه مقدار تاید، قرص مسکن قوی، خشکبار مثب خرمای خشک و کشمش و آچیل، سوزن ته گرد و سنچاق قفلی برای محکم کردن آنکادر، براق کننده پوتین برای ایمکه اگر حال واکس زدن نداشتید تمیز و براق به نظر برسه و مسئول آموزش و فرمانده تون حال کنه!، کارت تلفن، برس پلاستیکی برای خوشگل کردن پتوی آنکادر، اسپری و مام، جوراب مشکی سربازی با جنس خوب جزو لوازم ضروری هست که حتما همراهتون باشه. اگر کتاب جیبی یا کوچیک هم ببرید خوبه، البته ممکنه نه وقت کنید بخونیدش و نه حالش رو داشته باشد! کتاب جدول هم بدک نیست. پول اضافی همراه خودتون نبرید. سیگار هم نبرید لطفا!!
    7 - مدارکی مثل برگ واکسیناسیون، برگ سبز و آبی، کپی آخرین مدرم تجصیلی، کپی کارت ملی و شناسنامه و اگه مدرک خاصی در مورد مهارت خاصی دارید همراهتون باشه. توانایی در مورد مهارت های کامپیوتری، عکاسی، گرافیک میتونه برای جذب شما در واحدهای خوب مرکز آموزش بعنوان یگان خدمتی (البته اگه جای خوبی هست!) مثل کارگزینی، عقیدتی سیاسی، بهداری، پشتبانی و فنی، و سایر بخش های اداری موثر باشه.

باز اگر نکته خاصی به ذهنم رسید می آم و اینجا اضافه می کنم.
    Last edited by paranoid_android; 16-10-2014 at 14:46.

2. 8 کاربر از paranoid_android بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

دوستان من چند بار یه سوال پرسیدم اما هر دفعه یه جواب متفاوت گرفتم .تروخدا اگه کسی میدونه دقیق جواب بده :

1-من کارشناسی ناپیوسته رو به جای 3 سال 5 ساله تموم کردم اما اون 2 سال اضافه رو از نطام وظیفه مجوز گرفتم نظام وظیفه گفت این مجوز ها برای اینه که غیبت نخوری . .حالا اضافه خدمت سنواتی بهم میخوره یا نه ؟

2-سقف اضافه خدمت به دلیل غیبت بعد از فارغ التحصیلی و اضافه سنواتی و لغو دستور و بازداشت و فرار و همه چی کلا روی هم حداکثر چقدره ؟ یعنی اگه کسی همه اینا رو باهم داشته باشه چقدره ؟ بیشتر از 6 ماه هم میشه ؟ یعنی ممکنه کسی 9 ماه اضافه بخوره؟
    Last edited by ahwazp30; 16-10-2014 at 14:56.

کـاربـر بـاسـابـقـه TATU_TATY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ويرونه خونه

پيش فرض

دوستان من چند بار یه سوال پرسیدم اما هر دفعه یه جواب متفاوت گرفتم .تروخدا اگه کسی میدونه دقیق جواب بده :

1-من کارشناسی ناپیوسته رو به جای 3 سال 5 ساله تموم کردم اما اون 2 سال اضافه رو از نطام وظیفه مجوز گرفتم نظام وظیفه گفت این مجوز ها برای اینه که غیبت نخوری . .حالا اضافه خدمت سنواتی بهم میخوره یا نه ؟

2-سقف اضافه خدمت به دلیل غیبت بعد از فارغ التحصیلی و اضافه سنواتی و لغو دستور و بازداشت و فرار و همه چی کلا روی هم حداکثر چقدره ؟ یعنی اگه کسی همه اینا رو باهم داشته باشه چقدره ؟ بیشتر از 6 ماه هم میشه ؟ یعنی ممکنه کسی 9 ماه اضافه بخوره؟

----------------

1- نه عزیز ... 3 سال مجاز . بعلاوه 1 سال اجازه دانشگاه بعلاوه 1 سال اجازه نظام وظیفه ... شما سره 5 سال وارد غیبت میشی ... تو اخرین نامه نظام وظیفه که بهت دادن اون پایینش اگر دقت کنی نوشته تاریخ وارد غیبت شدنت رو ..برو برگه وپیدا کن و نگاه کن همه دستت میاد

2- باقی دوستان بهتر میتونن راهنمایی کنن

5. این کاربر از TATU_TATY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز paranoid_android's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    in My Earphones

پيش فرض

1 - ببنید، به نظر من تضمینی وجود نداره که شما غیبت سنواتی نخورید! اینکه به شما مجوز ادامه تحصیل داده میشه لزوما به این معنی نیست که غیبت نخورید. به این خاطره که درستون رو تموم کنید و خیلی از موارد هم البته به خیلی ها مجوز داده نمیشه. این مجوزها رو در مواردی خود دانشگاه هم می افته دنبالش و بهتون هم میگن که غیبت نمیخورید. پلیس +10 هم معمولا اطلاع زیادی در این موارد نداره. مثال زنده برای این مورد دوست بنده هست که کارشناسی رو 1 سال بیشتر خوند. از معاونت وظیفه مجوز هم گرفت و برد دانشگاه. ولی در حال حاضر 180 روز اضافه غیبت سنواتی داره!
    2 - این موارد باز حد و حدود استاندارد و مشخصی نداره! از تاریخی که معافیت تحصیلی شما به تمام میرسه 1 سال وقت دارید تا خودتون رو معرفی کنید و دفترچه پر کنید. بعد از 1 سال به ازای غیبت تا 3 ماه بهتون 3ماه اضافه میزنن و بیشتر ار 3 ماه تا 6 ماه، 6 ماه اضافه و بیشتر از 6 ماه هم علاوه بر اضافه خدمت 6 ماه، بازداشت و جریمه هم داره و میفرستنتون دادساری نظام که البته معمولا بازداشتی رو میشه خرید. سقف اضافه خدمت سنواتی 6 ماه هست و بیشتر از این رو ندیدم کسی اضافه بخوره. لغو دستور بستگی به فرمانده و طرف مقابلتون داره، از 1 روز تا 1 هفته معمولا بازداشتی + اضافه خدمت. فراری هم هم اضافه داره و همه جریمه و بازداشت.

7. این کاربر از paranoid_android بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Doctor Splinter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

خود شما که جواب خودتون رو دادید!
    دارید میگید با مجوز،وقتی خود سازمان مجوز میده مگه مریضه بیاد اضافه خدمت بزنه؟
    اضافه خدمت هم بعد از یک سال غیبت دیگه حکم قضایی پیدا میکنه و نفر رو می فرستن دادگاه نظامی و قاضی براش حکم تعیین میکنه!
    معمولا جریمه نقدی و زندان هستش،البته زندان مخصوص نظامی ها!
    دوستانی که رفته بودن به شدت ناراضی بودن از زندانش،حاضر بودن یه ماه تو پادگان خدمت کنن ولی یه هفته زندان نرن
    دیگه شما ببین عمق فاجعه چقدره

9. 2 کاربر از Doctor Splinter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

خوب این که تضمینی برای اضافه خدمت سنواتی نیست از کجا میشه دقیقش رو فهمید ؟ اگه خود حوزه نظام وظیفه بگه اضافه سنواتی نخوردی یعنی دیگه خیالم راحت باشه یا ممکنه بازم بخورم ؟

2-من که 3 سال مجاز رو استفاده کردم +1 سال دانشگاه +1 سال نظام وظیفه ایا بازهم یک سال بعد از تاریخ فراغت وقت دارم یا درجا باید دفترچه رو بفرستم ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

----------------

1- نه عزیز ... 3 سال مجاز . بعلاوه 1 سال اجازه دانشگاه بعلاوه 1 سال اجازه نظام وظیفه ... شما سره 5 سال وارد غیبت میشی ... تو اخرین نامه نظام وظیفه که بهت دادن اون پایینش اگر دقت کنی نوشته تاریخ وارد غیبت شدنت رو .
    نامه ای به من نداده فقط اخرین مجوزی که گرفتم نوشته تا 31 شهریور 93 برای اتمام تحصیلات مهلت داده میشود اما چیزی از تاریخ وارد غیبت شدن ننوشته .ضمنا من اخرین نمره ام توی شهریور ثبت شده و به همین خاطر میگم که شهریور فارغ التحصیل شدم وگرنه هنوز برای لغو معافیت تحصیلی و فارغ التحصیلی اقدام نکردم.میشه بیشتر منو راهنمایی کنید که کی باید دفترچه بفرستم .تاریخ وارد غیبت شدنم کی هست ؟

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

1 - اضافه خدمت سنواتی تمام سربازانی که در حال خدمت هستن و همچنین تمامی مشمولینی که تا 22 بهمن ماه دفترچه و مدارک خودشون رو ارسال کنن بخشیده میشه و این بخشنامه طبق گفته های معاون جانشنی نیروی انسانی ستاد کل نیروهای مسلح از ابتدای مهر همین سال لازم الاجراست یعنی ابلاغ شده رسما.
    این قانون هنوز ابلاغ نشده! رکن یک پادگان ما گفته که هرکی گفته ابلاغ شده برین از خودش بخشش بگیرین!

13. این کاربر از Soroush-S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Doctor Splinter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

نامه ای به من نداده فقط اخرین مجوزی که گرفتم نوشته تا 31 شهریور 93 برای اتمام تحصیلات مهلت داده میشود اما چیزی از تاریخ وارد غیبت شدن ننوشته .ضمنا من اخرین نمره ام توی شهریور ثبت شده و به همین خاطر میگم که شهریور فارغ التحصیل شدم وگرنه هنوز برای لغو معافیت تحصیلی و فارغ التحصیلی اقدام نکردم.میشه بیشتر منو راهنمایی کنید که کی باید دفترچه بفرستم .تاریخ وارد غیبت شدنم کی هست ؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    چک کنید در این سامانه!
    کد سخا هم خودش به شما میده!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

خبر موثقی درباره محدود شدن کسر خدمت به 12 ماه وجود داره و آیا این قانون از کی عملی میشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •