خدمت دوستان اسپمر و ترولر عرض کنم بد جایی رو برای افزایش تعداد پست انتخاب کرده اند . ..
خودشون میدونند منظورم با چه کسی هست
خدمت دوستان اسپمر و ترولر عرض کنم بد جایی رو برای افزایش تعداد پست انتخاب کرده اند . ..
خودشون میدونند منظورم با چه کسی هست
در کل عموی من میگفت کارت پایان خدمت تا وقتی نداری بهش نیاز داری ازوقتی داری هیچکس بهش کار نداره
و جمله ای زیبا گفت : کارت پایان خدمت مهم ترین مدرکیه که باید داشته اشی و به هیچ دردی هم نمیخوره))
جدا از شوخی اگه میتونی سرباز معلم شید حتما اینکار رو بکنید تو ساعت کاری و نحوه خدمت واقعا خیلی فرق میکنه
داداش شما اگر سنوات پشت دفترچه ای داشته باشید نمیتونید سرباز معلم بشید ها قانون هستش بهت بگم الکی الاف نشی تا 6 ماه دیگه
نمیتونید زن و بچه رو بیمه کرد چی اینو که میخواد انجام بده ؟ داداش که نمیتونه؟
6 سال توی دانشگاه درس خوندی بهت مدرکتو نمیدن حتی معادلشو حتی ریز نمراتشو تایید نمیکنن؟
این همه درس خوندی پایان خدمت نداشته باشی مثل بی سواد ها میمونی
سربازی رو باید رفت چون اجبار هستش
خیلی از دوستان هستن یه کارشناسی ناقابلُ توی 12 ترم میخونن.
اون زمان عمر حروم کنیُ وقت به بطالت گذراندن نیست اما خدمت شده غول
اینقدر برای خودتون بزرگش نکنید،برید و قالشو بکنید.
خوب اینکه معلومه سرباز معلمی، تو استان خودتونی، ساعت اداری، لباس شخصی، آقای خودتی، و....تازه سوال اصلی اینه که میرزه 21 ماه خدمت کنی یا اینکه امریه بگیری و سرباز معلمی و 24 ماه خدمت کنی. به نظر من باز هم سرباز معلمی بهتره
آقا این عجیب ترین سوالی بود که تا حالا شنیدم! نکنه برا خودکشی میخوای؟ بعضی جاها کلا یه بار تو هفته امکان حموم میدن اونم به صورت جنگی. دیگه وقت برپاکردن کاسه و محلول و اینها نمیمونه.البته برای کسایی که دانشگاه رفتن معمولا حمام همیشه در دسترسه و سخت نمیگیرن. اینم مدارک تک پسری
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by حسام2000; 16-10-2014 at 11:48.
ظاهرا برای اونایی که تا قبل از 94 برن .بقیه دوستان بهتر میدونن
اگه منظورت منم من به جز یکی دو مورد که حواسم نبوده پست اسپم دیگه ای ندادم .اگر هم سوالی پرسیدم چون نظر دوستان واسم مهم بوده.
کسانی که تا 22 بهمن سال 93 دفترچه رو پست کنن اضافه خدمت سنواتی شون رو وقتی که مدت خدمت قانونیشون رو انجام دادن حالا چه 21 ماه چه 24 ماه وقتی تموم شد اون موقعه میبخشن همون اولش نمیبخشن وقتی که مدت زمان قانون خدمتتون تموم بشه بخشیده میشه اتوماتیک توسط سیستم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)