تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2478 از 4428 اولاول ... 1478197823782428246824742475247624772478247924802481248224882528257829783478 ... آخرآخر
نمايش نتايج 24,771 به 24,780 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوستان اگر اینترنت دائم و همیشگی میخواین اصلا سراغ پارس افلاین نیاید هر یک ساعت یکبار قطع میشه و از اونجایی که کانکشن دیسی نمیشه هیچکس این مشکل وحشتناک رو نمیفهمه و مطرح هم نمیکنه، مرورگرها و برنامه ها هم به وضعیتی رسیدند که در صورت چنین مشکلی اررور تایم اوت نمیدن و فقط با تاخیر صفحه رو لود میکنند و به کارشون ادامه میدن،
    تاحالا دقت کردین که تو مسنجرها دوستانتون میگن فلان پی ام نیومد دقیقا بخاطر این مشکل هست
    اونایی که گمان میکنند مشکل ندارند با برنامه پینگ بگیرند و بزارند چند ساعت بمونه اگر با cmd پینگ بگیرید باید حواستون باشه چون صفحه cmd محدوده و همه لاین هارو نشون نمیده با برنامه keepnetworkalive پینگ بگیرید
    تایید میشه. یکی در میون تقریبا تایم اوت داره اینترنت من !

2. 2 کاربر از Masoud-Susa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دوستان اگر اینترنت دائم و همیشگی میخواین اصلا سراغ پارس افلاین نیاید هر یک ساعت یکبار قطع میشه و از اونجایی که کانکشن دیسی نمیشه هیچکس این مشکل وحشتناک رو نمیفهمه و مطرح هم نمیکنه، مرورگرها و برنامه ها هم به وضعیتی رسیدند که در صورت چنین مشکلی اررور تایم اوت نمیدن و فقط با تاخیر صفحه رو لود میکنند و به کارشون ادامه میدن،
    تاحالا دقت کردین که تو مسنجرها دوستانتون میگن فلان پی ام نیومد دقیقا بخاطر این مشکل هست
    اونایی که گمان میکنند مشکل ندارند با برنامه پینگ بگیرند و بزارند چند ساعت بمونه اگر با cmd پینگ بگیرید باید حواستون باشه چون صفحه cmd محدوده و همه لاین هارو نشون نمیده با برنامه keepnetworkalive پینگ بگیرید
    اره چند روزی هست همین وضعیت رو داره پینگ بالا و تایم اوت !!!
    بقیه isp ها هم همین وضعیت رو دارن یا فقط پارس افلاین این مشکل رو داره ؟!

پروفشنال alex_love's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    URMIA

پيش فرض

تائید میشه ، این موردش شدیدا رو اعصابه ! تازه قطعی های چند ساعته هم هست !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

خیلی مواقع به شرایط منطقه ی مخابراتی بستگی داره ! اینکه چندتا یوزر رو اون منطقه باشه و ... . نکته ی بعدی استفاده از لینک های مستقیم هست . بعضی از دوستان از لینک های فری سایت هایی مثل رودفایل و اپلودباز و اکسپرس و ... استفاده میکنن بعد میگن سرعت کمه ! یا از سایت هایی مثل میهن دانلود و پی سی دانلود و ... ! دوستان این سایت ها سرور هاشون رو محدود میکنن ! اگر پرمیوم باشید سرعتتون خوبه ولی اگه پرمیوم نباشید سرعتتون محدود هست ! سایت هایی مثل میهن دانلود هم که اصولا شبها پهنای باندشون میاد پایین و سرعت محدود میشه ! اگه از لینک مستقیم یا لیچر های پرمیوم خوب استفاده کنید امکانش هست که مشکلتون رفع بشه ! ( حتی شخصا دیدم که سرعت دانلود از اپلودباز شبها بعد از یک ساعت مشخص حتی برای یوزرهای پرمیوم هم کم میشه !!)

همش با لینک متقیم کار میکنیم مثلا لیچر مول

خطم روی 4 مگ بسته شده و نویزم هم روی 45 هست فکر کنم خطم کشش نداره ولی اگه کشش هم نداشت و مناسب نبود چرا صبح ها سرعت 400 هست
    بیخیال شانسی هست فک کنم

6. این کاربر از smtp1000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

دوستان برا من امروز جمعه میخوام حجم مصرفیمو امار بگیرم نمیتونم وارد اکانتم بشم.شما هم تایید میکنید؟نکنه مجانی شده پارس فعلا؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

تو رو خدا چرت تو پرت نگو اه..کدوم شرکت مجانی میده تو هم نشستی خونه نه کار رو زنگی داری منتظر چیز مفتی

داره خودمونی میشه hot-dsl67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

2 مگ محدود-پارس آنلاین- برای 10 دقیقه پیشه.
    نظرتون چیه
    مرکز مخابراتی دکتر حسابی کرج.

10. این کاربر از hot-dsl67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

فقط روی گوشی مشکل داره یا با کامپیوتر هم مشکل داره؟ فیسبو*ک و یوتیوپ چی؟
    خودت راجب فیسبوک یوتیوب چی فک میکنی ?

اگه اعتراض کنیم ممکنه بازش بکنن؟آخه خیلی کار مسخره ایه,تازه فقط نرم افزارای گوگل هم نیست,حتیwechat با مشکل باز میشه
    باید باز کنن آخه واقعا کار مسخره ای کردن ! دلیلشو نمی فهمم !

آخر فروم باز KING iMAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خوزستان - بندر امام خمینی(سربندر)

پيش فرض

اوه اوه.انقدر مشکل پیدا کرده پارس؟شانس منه که میخوام از مخابرات تخلیه کنم بیام پارس.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام دوستان. من متاسفانه تازه اومدم این شرکت پارس آنلاین.
    این پارس آنلاین چرا اینطوری هست؟؟؟
    دیشب من 250 مگ تو ساعات رایگان دانلود کردم. امروز صبح می بینم علاوه بر 250 مگابایت رایگان تو گزارش مصرف نوشته 1190 مگ هم ترافیک غیررایگان دانلود کردم؟؟؟؟؟؟ این چه وضعشه بابا؟ دزدی تا این حد آخه؟؟؟
    چی کار کنم به نظر شما؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •