20 ک خیلی کمه !!!!!!
حداقل 60 کیلو بود بازم بد نبود
من الان این دوره 128 - 5 گیگشو دارم - سرعت دان تا 100 کیلو بیت رو میده
دوستان کسی هست ک الان همین سرویس (سرویس نامحدود 128 مخابرات که قیمتش 22 تومن هس) رو استفاده کنه ؟؟؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
20 ک خیلی کمه !!!!!!
حداقل 60 کیلو بود بازم بد نبود
من الان این دوره 128 - 5 گیگشو دارم - سرعت دان تا 100 کیلو بیت رو میده
دوستان کسی هست ک الان همین سرویس (سرویس نامحدود 128 مخابرات که قیمتش 22 تومن هس) رو استفاده کنه ؟؟؟
دوستان کسی رو میشناسید تو تبریز که حدودا 50 گیگ دانلود دارم برام در مدت کم انجام بده ؟
اگر هم کسی نمیشناسید ممنون میشم یاد بدید چطوری با ایرانسل سرعت بالا بگیرم ممنونم اینترنت تبلت آندروییدی رو میشه شیر کرد رو پسی سی و باهاش دانلود انجام دادش؟
Last edited by 14708; 17-05-2016 at 19:58.
توانیر کافی نت باخیش ( خیابان عباسی )
بعد اون نمیشناسم
اگر تبلت تون 4g رو ساپورت میکنه و سیمکارت ایرانسل 4g هم دارید میتونید اپ مای ایرانسل رو نصب کنید رو تبلت و از تو برنامه از بین سرویسهای ساعتی، سرویس نامحدود سه ساعته از 2 تا 8 رو با 2000 تومن خرید کنید
از ساعت 2 شب تا 8 صبح قابل استفاده س
و به مدت سه ساعت میتونید با نهایت سرعت که بستگی به منطقه جغرافیایی و آنتن داره ، دانلود کنید
من خودم معلوم 40-50 گیگ دانلود میکنم با این سوریس
اینترنت اندروید رو هم میشه با پی سی شیر کرد
میتونید tethering کنید
ممنون شماره تلفن یا موبایل دارید ازش؟
09141033201
کسی هست ک الان این سرویس رو داشته باشه ؟
قیمت حدودی دوستمون ، برای دانلود هر گیگ با حجم بالاتر از یک ترا رو میدونید ؟
ببخشید یه سوال، شما با سرویس نامحدود سه ساعته شبانه 40 الی 50 گیگ دانلود میکنید؟ مگه میشه؟ با HSDPA/3G هم میشه همینقدر دانلود کرد؟ منظورم اینه اگه سیمکارت 4G نباشه بازم میشه به این مقدار دانلود در عرض سه ساعت رسید؟ البته من به 20 گیگ هم راضی هستم
شما کدوم منطقه هستید؟ من منطقه ولیعصر با سیمکارت معمولی (3G/HSDPA) به زور میتونم یک مگ سرعت بگیرم
Last edited by mosa1365; 18-05-2016 at 20:03.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)