بله قابل اطمینان هستند. کسانی که خرید موفق داشته باشند و فروشنده رو قابل اطمینان بدونند زیر همون تاپیک پیام میزارن. لینک رو هم براتون پخ میکنم
بله قابل اطمینان هستند. کسانی که خرید موفق داشته باشند و فروشنده رو قابل اطمینان بدونند زیر همون تاپیک پیام میزارن. لینک رو هم براتون پخ میکنم
دوستان هیچ راهی وجود نداره اکانت های کاهش پیمگ رو روی 4g فعال کنیم ؟ من میزنم کانکت میشه ولی هیچ تاثیری روی کاهش پینگ نداره همون پینگ اولیه خود 4g هست..از 2 جا تست کردم جواب نداد.
من 4g ندیدم پینگش بالا باشه مثلا گوگل یه 4g زیر 80ms هستش
برای من 140 ، 150 ، بعد یوهو 200 ، 250 ، دولاره 140 ، 160 اینا هست..با کاهش پینگ میخوام ثابتش کنم و تا 70 80 بیارمش پایین...کسی تا حالا رو 4g کاهش پینگ زده ؟
برای منم پ خ کنید. مرسی
دوستان من مودمم tp-link mr200 ه ، سرعت دانلودم با 4G ایرانسل رو 200 ~ 300 ه ... طبیعیه آیا ؟!
رو آیفون با رایتل ده برابر اینه![]()
برای منم پ.خ کنید .![]()
خوب اگر همون رایتل روی مودم ده برابر رو میده یعنی به مودم ارتباط نداره و به شبکه ایرانسل ارتباط داره از نظر پشتیبانی ایرانسل سرعت 4 جی بین 5 تا ده مگ اگر کمتره تیکت بزارید
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
پینگ از سرور های داخلی چنده؟
سلام دوستان مشکل من اینه بسته شبانه نامحدود ساعتی که میخرم هیچ وقت سر تایم یا5 دقیقه مونده بهش تموم نمیشه همیشه میانگین بین 15 دقیقه تا 30 دقیقه قبل از تموم شدن مهلت ساعتی دیگه اینترنت از کار میافته - با خود شرکت هم تماس گرفتم دریغ از هیچ تغییری !
راهکاری سراغ ندارید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)