بس که لینکا رو میپرونن و نویز میندازن رو خطوط نمیتونی صفحه باز کنی چه برسه به دانلود
بس که لینکا رو میپرونن و نویز میندازن رو خطوط نمیتونی صفحه باز کنی چه برسه به دانلود
دو مگ سرعت دانلودش چقدره؟
500کیلوبایت
خب اگه اینجوریه و نمیتونی با خیال راحت دانلود کنی و هی پرش داره پس مخابرات هم بدرد نمیخوره...!!!!!!
برو لقمان
خیابان طالقانی-ساختمان بهپوری-روبروی طلا فروش ها
از ساعت 1تا7 هم رایگانه سیستمش هم ibs محدود نمیکنه هر چقدر دانلود کردی نامحدود هم داره بدون مصرف منصفانه
Last edited by farshad0123; 04-06-2015 at 00:41.
كدوم شركت ؟شماره تلفن ندارن؟چون من نميتونم برم معلولم مرسي![]()
لقمان همون فن آوا هست اون هم جدیدا یه تحرکاتی در مورد نامحدودا انجام داده بعید نیست شبانه محدودا رو هم خراب کنه !
گند زدن به اینترنت با این طرح مصرف منصفانه هر شرکت یه جوری زور میگه به کاربراش !
نام شرکت : فرهنگي آموزشي طلوع رایانه لقمان
نام شهر : آبادان- شوشتر- بهبهان- اندیمشک- شادگان- دزفول- امیدیه- باغملک- رامهرمز- هفتگل- اهواز
مدیر مسئول : پاک سرشت
شماره تماس: 06132230042
آدرس ایمیل: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آدرس پستی : اهواز، خیابان طالقانی، بین نظامی و خوانساری، ساختمان به پوری، طبقه 2، واحد 7 تا 12
ساعات کاری : 8 صبح الی 14:30 بعد ازظهر
نه لقمان فن آوا نیست اپراتور چهارم مخابراته ولی با مخابرات فرق داره این پهنای باندو از مخابرات میخره و خودش جدا از مخابرات میفروشه با ساعات شبانه بیشتر و سرویس های نامحدود واقعی به فن آوا هم ربطی نداره
Last edited by farshad0123; 04-06-2015 at 00:54.
پشتیبانیش هم فن آوا نیست ؟
داون استریم رو روی چند میذاره ؟
اگه خوبه پس خودت هم به فکر لقمان باش آخه انگار مخابرات خیلی داره اذیتت میکنه
پشتیبانیش بعضی از اعضای پشتیبانی مخابراتن
روی همون 2مگ میبنده ولی اگه باهاشون صحبت کنی فکر کنم بالاتر ببندن چون اکانتینگشم دست خودشه
من با سرعت 256 کیلوبایت نمیتونم سر کنم چون فقط دانلود نمیکنم ویدئو آنلاین هم میخوام ببینم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)