سلام
من شنیدم بهش میگن هتل مالک!و بهترین مرکز اموزشی ناجا هست!
همینکه شهرخودتونید کلی ارزش داره
احتمال زیادم استان خودتون باشید بعدش نهایت!ولی باز معلوم نیست تا روز تقسیم!
سلام
من شنیدم بهش میگن هتل مالک!و بهترین مرکز اموزشی ناجا هست!
همینکه شهرخودتونید کلی ارزش داره
احتمال زیادم استان خودتون باشید بعدش نهایت!ولی باز معلوم نیست تا روز تقسیم!
والا توخدمت اگه شرایط خاص و پارتی ندارید،نباید دنبال چیزیکه دوسدارید باشید!
فقط باید دعاکنید وشانس داشته باشید!
والا همین الانشم 6 ماه غیبت دارم که جز بخشوده ها نیستم .30 ماهه هستم
30 سالمه داداش .والا خسته شدم از بس بهش فکر کردم.این دوماهه که فارغ التحصیل شدم صبح تا شب فکر وذکرم شده این کوفتی شب هم که کابوسش رو میبینم
البته بیمه نشدن خود و زن و بچه رو هم باید بهش اضافه کرد. پس دیگه میمونه همون سرباز معلم .لااقل کسی دیگه بهت دستور نمیده و هر وقت خواستی میتونی با عشقت حضوری صحبت کنی![]()
داداش من شما که 30سال صبر کردی 120سالم روشحالا شوخی به کناررررر شما که تحصیل کرده ای دیگه مشکلی نیس ازدواج هم کنی دیگه حسابی بهت خوش میگذره و مزایا داری!
شرایط برای خدمت در شهر نیست.
معمولا در پساه و در ارتش در صورت وجود شهر خودتون میشید ولی ناجا استان می اندازه.
برای فارغ التحصیلان دانشگاهی خوبه ولی برای سرباز وظیفه ها کمی سخته، من تا حدودی خدمتشون را دیدم، دو تا از سربازاشون پادگان ما بودم، تو موقعیت های مختلف و...
البته اگه همون ها را هم جمع کنی از سربازای ناجا بهتر میرن مرخصی (3 ماه یکبار)
در ضمن انتقالی نمی تونی بگیری.
بخواد هم نمیتونه
دوست عزیز شما برو شکر کن به دوران دانشجویی.
خدمت محیط نظامی هست، باید شخصی گری را 21 ماه فراموش کنی.
-----------------
در ضمن دوستی که بعد 200 سوال تصمیم به نرفتن گرفت.
این را هم به محدودیت های قبلی اضا فه کنید که مدرک دانشگاهی را هم نمی تونید بگیرید.
سلام.
اضافه خدمت ها بخشیده شده؟ (یه چیزی تو اخبار گفت)
و این که از کی مشه 24 ماه؟
قصد ندارم بترسونمت ، از بدترین پادگان های اموزشی ارتشه در وسط بیابان هوای گرم تابستان و سرمای استخوان سوز زمستون ، پر از حشره و مار و مارمولک ، نداشتن اب شرب سالم ، اب را در تانکر میارن و در مخازن میرزن ، سرویس های بهداشتی و حمام کم و خراب و به همه اینها باید اخلاق زننده پرسنل کادر رو نیز اضافه کنید به هر روی دوره ۲ ماه است و بخش بزرگی از خدمت شما در یگانی است که خدمت خواهید کرد امیدوارم بعد اموزشی جای خوب و مناسب تقسیم بشید،
دوستان حق باشماست نمیشه نرفت .کسی که سربازی نره کلا مثل یک ادم بی خاصیت و حیف نون میمونه چون واقعا قدم از قدم نمیشه برداشت .پس من حرفم رو پس میگیرم .اما تو فکر سرباز معلمی افتادم .میخام بدونم اگه شما جای من بودید و کسری بهتون نمیخورد و مجبور بودید 24 ماه کامل خدمت کنید میرفتید سربازی یا سرباز معلمی رو انتخاب میکردید ؟ حتما چند تا از دوستان نظرشون رو بگن برام مهمه.
سپاس
اين كه گفتن اضافه خدمت ها را بخشيدن چي بوده؟
دوست عزیز اگه شناس داری دنبال امریه یا سرباز معلمی باش چون راحت تر و بهتره! ولی نداری هم بیفت دنبال خدمتت. درسته 2 سال کم نیست ولی چاره ای نداری. فردا برا همه چی ازیت شدن داری . وام و مسکن و حساب بانکی و گواهی و ...!
نری همیشه عین یه خوره می خورت!
خدمت لیسانس نسبتن بهتره و آسانتر
امیدوار باش![]()
هم اکنون 18 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 18 مهمان)