تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2477 از 4105 اولاول ... 1477197723772427246724732474247524762477247824792480248124872527257729773477 ... آخرآخر
نمايش نتايج 24,761 به 24,770 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

کسی سوال منو پاسخ نداد دوستان مالک اشتر چوریه؟ من لیسانسم و معاف از رزم احتمال داره جای خیلی دور برای خدمت بیافتم موقع تقسیم؟ بچه اراکم
    سلام
    من شنیدم بهش میگن هتل مالک!و بهترین مرکز اموزشی ناجا هست!
    همینکه شهرخودتونید کلی ارزش داره
    احتمال زیادم استان خودتون باشید بعدش نهایت!ولی باز معلوم نیست تا روز تقسیم!

2. این کاربر از mehrdad2012m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

واسه من مهمه ساعتش...خودم دانشجو شهر دیگه بودم...
    دیگه متنفرم از اینجور زندگی کردن .تو خابگاه ..حالا دو ماه اموزشی رو میشه تحمل کرد..دوس دارم ساعتش تا ظهر باشه ...

Sent from my HUAWEI G525-U00 using Tapatalk 2
    والا توخدمت اگه شرایط خاص و پارتی ندارید،نباید دنبال چیزیکه دوسدارید باشید!
    فقط باید دعاکنید وشانس داشته باشید!

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

من داشتم پست هارو می خوندم به پست شما خوردم. من خودم الان سربازم و در حال گذروندن این دوره هستم.در مورد تلف شدن وقت گرانبها باید بگم این در مورد همه هست و همه یه جورایی 2 سال از عمرشون به فنا میره ولی چاره ای نمی بینند و میرن سربازی.باید باهاش کنار اومد این در مورد همه هست و نه فقط شما.در مورد محدودیت در پیدا کردن کار دولتی که اصلابا کارت پایان خدمتم پیدا کردنش جز محالاته مگه پارتی داشته باشی ولی در مورد خروج از کشور بله و به نظرم این محدودیت کمی نیست.درضمن خود شما در مورد قوانینی که هر روز درمیارن گفتید با این وضعی که پیش اومده و سرباز کم شده از کجا معلوم برای مشمولین غایب هم قوانینی درنیارن.شاید الان کاری نداشته باشن ولی بعدا برات دردسر میشه که حداقلش اینه اضافه بخوری.والا اینجوری که اینا میرن جلو بعید نیست غایبین رو جز فراری حساب بیارن و اون موقع سروکارت با دادگاه و اینجور جاهاست و چه بسا بیشتر از 2 3 سال از عمرت به فنا بره.پس عاقلانه تصمیم بگیر.ببخشید اگر حرفم تند بود فقط خواستم عواقب کارو بگم و احساس می کنم حرفتون از روی منطق نیست.حرف آخرم اینکه این سربازی مثل دندون پوسیده می مونه که باید بکشیش هرچه دیرتر بکشیش عذابش بیشتر باهات می مونه
    والا همین الانشم 6 ماه غیبت دارم که جز بخشوده ها نیستم .30 ماهه هستم

نمیدونم چند سالته داداش اما بعدا پشیمون میشی...این دغدغه برای هم نسلان ما هست..این لعنتی رو تموم کنه تموم راه ها برامون باز میشه...این همه عمرمونو هیچ و پوچ تلف کردیم اینم روش!!!
    30 سالمه داداش .والا خسته شدم از بس بهش فکر کردم.این دوماهه که فارغ التحصیل شدم صبح تا شب فکر وذکرم شده این کوفتی شب هم که کابوسش رو میبینم

کسی که نمیخاد بره فکر اینا رو میکنه مثلا جواز یا کارنامه به اسم برادر یا اشنا
    گواهینامه هم برای گرفتنشو کافیه معافیت تحصیلی داشته باشی برای تمدیدش نیازی به هیچی نداری من خودم تمدید کردم
    در کل من خودم هم تصیه نمیکنم که نرید چون اگه شر بشه عواقبش زیاده حتی اگه عواقبی نداشته باشه فکر کنید یدفعه وسط زندگی تو 30 سالگی با زن و بچه مجبور شی بری سربازی خیلی ستمه
    البته بیمه نشدن خود و زن و بچه رو هم باید بهش اضافه کرد. پس دیگه میمونه همون سرباز معلم .لااقل کسی دیگه بهت دستور نمیده و هر وقت خواستی میتونی با عشقت حضوری صحبت کنی

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

30 سالمه داداش .والا خسته شدم از بس بهش فکر کردم.این دوماهه که فارغ التحصیل شدم صبح تا شب فکر وذکرم شده این کوفتی شب هم که کابوسش رو میبینم
    داداش من شما که 30سال صبر کردی 120سالم روش حالا شوخی به کناررررر شما که تحصیل کرده ای دیگه مشکلی نیس ازدواج هم کنی دیگه حسابی بهت خوش میگذره و مزایا داری!

6. این کاربر از sasan.69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

تک پسر بودن هم جزو شرایط خاصه؟؟
    شرایط برای خدمت در شهر نیست.
    معمولا در پساه و در ارتش در صورت وجود شهر خودتون میشید ولی ناجا استان می اندازه.

خدمت تو ارتش پدافند چجوریاست.؟
    میشه خونه اومد یا باید بیسچاری پادگان بود..

میشه از ارتش ب نیرو انتظامی انتقالی بگیری ک بیفتی شهر خودت؟
    برای فارغ التحصیلان دانشگاهی خوبه ولی برای سرباز وظیفه ها کمی سخته، من تا حدودی خدمتشون را دیدم، دو تا از سربازاشون پادگان ما بودم، تو موقعیت های مختلف و...

البته اگه همون ها را هم جمع کنی از سربازای ناجا بهتر میرن مرخصی (3 ماه یکبار)

در ضمن انتقالی نمی تونی بگیری.

خب خداروشکرکه سمنان نیفتادی!
    واقعا نیروهوایی رو میخواید ول کنید برید ناجا؟
    بنظر من نکنیداین کارو!
    بخواد هم نمیتونه

واسه من مهمه ساعتش...خودم دانشجو شهر دیگه بودم...
    دیگه متنفرم از اینجور زندگی کردن .تو خابگاه ..حالا دو ماه اموزشی رو میشه تحمل کرد..دوس دارم ساعتش تا ظهر باشه ...

دوست عزیز شما برو شکر کن به دوران دانشجویی.

خدمت محیط نظامی هست، باید شخصی گری را 21 ماه فراموش کنی.

-----------------

در ضمن دوستی که بعد 200 سوال تصمیم به نرفتن گرفت.

این را هم به محدودیت های قبلی اضا فه کنید که مدرک دانشگاهی را هم نمی تونید بگیرید.

8. 3 کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز masoud93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

سلام.
    اضافه خدمت ها بخشیده شده؟ (یه چیزی تو اخبار گفت)
    و این که از کی مشه 24 ماه؟

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

برای معافیت اقدام کردم اما رد شدافتادم 08خاشکسی تجربه ایی از این مرکز آموزشی داره؟
    قصد ندارم بترسونمت ، از بدترین پادگان های اموزشی ارتشه در وسط بیابان هوای گرم تابستان و سرمای استخوان سوز زمستون ، پر از حشره و مار و مارمولک ، نداشتن اب شرب سالم ، اب را در تانکر میارن و در مخازن میرزن ، سرویس های بهداشتی و حمام کم و خراب و به همه اینها باید اخلاق زننده پرسنل کادر رو نیز اضافه کنید به هر روی دوره ۲ ماه است و بخش بزرگی از خدمت شما در یگانی است که خدمت خواهید کرد امیدوارم بعد اموزشی جای خوب و مناسب تقسیم بشید،

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

دوستان حق باشماست نمیشه نرفت .کسی که سربازی نره کلا مثل یک ادم بی خاصیت و حیف نون میمونه چون واقعا قدم از قدم نمیشه برداشت .پس من حرفم رو پس میگیرم .اما تو فکر سرباز معلمی افتادم .میخام بدونم اگه شما جای من بودید و کسری بهتون نمیخورد و مجبور بودید 24 ماه کامل خدمت کنید میرفتید سربازی یا سرباز معلمی رو انتخاب میکردید ؟ حتما چند تا از دوستان نظرشون رو بگن برام مهمه.

سپاس

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

والا همین الانشم 6 ماه غیبت دارم که جز بخشوده ها نیستم .30 ماهه هستم
    اين كه گفتن اضافه خدمت ها را بخشيدن چي بوده؟

پروفشنال a6543210's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    بیژن یورد

پيش فرض

دوست عزیز اگه شناس داری دنبال امریه یا سرباز معلمی باش چون راحت تر و بهتره! ولی نداری هم بیفت دنبال خدمتت. درسته 2 سال کم نیست ولی چاره ای نداری. فردا برا همه چی ازیت شدن داری . وام و مسکن و حساب بانکی و گواهی و ...!
    نری همیشه عین یه خوره می خورت!
    خدمت لیسانس نسبتن بهتره و آسانتر
    امیدوار باش

14. این کاربر از a6543210 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 18 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 18 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •