رو iOS که من مشکلی با نرم افزار Maps و SoundHound ندارم.
رو iOS که من مشکلی با نرم افزار Maps و SoundHound ندارم.
نه کلا بیشتر سرویسا گوگل رو بسته پارس آنلاین !!
دوستان من از آسياتك رفتم صبانت اما سرعت شبانش اصلا خوب نيست
آسياتك 2 مگ داشتم سرعت شبانه 120 تا 160 بود (اما الان بازه رايگانش رو برداشتن و براي 10 گيگ به بالا گذاشتن و خلاصه نمي صرفه ديگه !)
صبانت 1 مگ دارم كه سرعت دانلود شبانش 40 تا 60 كيلوبايت هست
وضعيت پارس آنلاين چطور هست ؟
سرعت شبانه 256 كيلوبايتش با 1 مگ فرق ميكنه ؟ چه ميزان ؟
چه طرحي رو پيشنهاد ميكنيد كه دانلود شبانه اش نسبت به قيمت مناسب باشه ؟ حداقل شبي 2 گيگ دانلود شه ...
فقط روی گوشی مشکل داره یا با کامپیوتر هم مشکل داره؟ فیسبو*ک و یوتیوپ چی؟
من 1 مگ دارم شب های هر کار میکنم بیشتر 1.5 گیگ نتونستم بگیرم توی این 20 شب که این اکانت و گرفتم
روزها سرعت 400 هست شب ها 100 هست ولی از 2 تا 7 صبح 1.5 میگیره
اگه یه خطی مشکل داشته باشه که نباید توی روز سرعت 400 داشته باشه - چون وقتی میگیم در ساعات رایگان شب ها سرعت دانلود خوبی نداریم همه میگن خط مشکل داره نویزت بالاست و ... ولی مگه میشه توی روز با همون شرایط سرعت روی 400 باشه ولی شب 100 کیلو و 1.5 گیگ دانلود ؟؟؟ در حالی که خیلی ه میگن شبی 3 گیگ با یک مگ میگیرن .
اگه اعتراض کنیم ممکنه بازش بکنن؟آخه خیلی کار مسخره ایه,تازه فقط نرم افزارای گوگل هم نیست,حتیwechat با مشکل باز میشه
دوستان دیگه وضعیت سرعتشون تو ساعات رایگان شب چند هست ؟ 256 ؟ 512 ؟ 1 مگ ؟ 2 مگ ؟
خیلی مواقع به شرایط منطقه ی مخابراتی بستگی داره ! اینکه چندتا یوزر رو اون منطقه باشه و ... . نکته ی بعدی استفاده از لینک های مستقیم هست . بعضی از دوستان از لینک های فری سایت هایی مثل رودفایل و اپلودباز و اکسپرس و ... استفاده میکنن بعد میگن سرعت کمه ! یا از سایت هایی مثل میهن دانلود و پی سی دانلود و ... ! دوستان این سایت ها سرور هاشون رو محدود میکنن ! اگر پرمیوم باشید سرعتتون خوبه ولی اگه پرمیوم نباشید سرعتتون محدود هست ! سایت هایی مثل میهن دانلود هم که اصولا شبها پهنای باندشون میاد پایین و سرعت محدود میشه ! اگه از لینک مستقیم یا لیچر های پرمیوم خوب استفاده کنید امکانش هست که مشکلتون رفع بشه ! ( حتی شخصا دیدم که سرعت دانلود از اپلودباز شبها بعد از یک ساعت مشخص حتی برای یوزرهای پرمیوم هم کم میشه !!)
من سرویس 2 مگ دارم، شبا چیزی حدود 5 تا 7 گیگ دان میکنم !
دوستان اگر اینترنت دائم و همیشگی میخواین اصلا سراغ پارس افلاین نیاید هر یک ساعت یکبار قطع میشه و از اونجایی که کانکشن دیسی نمیشه هیچکس این مشکل وحشتناک رو نمیفهمه و مطرح هم نمیکنه، مرورگرها و برنامه ها هم به وضعیتی رسیدند که در صورت چنین مشکلی اررور تایم اوت نمیدن و فقط با تاخیر صفحه رو لود میکنند و به کارشون ادامه میدن،
تاحالا دقت کردین که تو مسنجرها دوستانتون میگن فلان پی ام نیومد دقیقا بخاطر این مشکل هست
اونایی که گمان میکنند مشکل ندارند با برنامه پینگ بگیرند و بزارند چند ساعت بمونه اگر با cmd پینگ بگیرید باید حواستون باشه چون صفحه cmd محدوده و همه لاین هارو نشون نمیده با برنامه keepnetworkalive پینگ بگیرید
Last edited by Q9550; 12-09-2013 at 12:57.
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)