برای من حدودا ۴۳ مگ هست شما مگه کدوم منطقه هستی؟ دومگ خیلی کمه؟ سرعت تریجی ۶ مگ هست
Sent from my Lenovo K50a40
برای من حدودا ۴۳ مگ هست شما مگه کدوم منطقه هستی؟ دومگ خیلی کمه؟ سرعت تریجی ۶ مگ هست
Sent from my Lenovo K50a40
تریحی 6 مگ؟
حداکثرش 42 مگ هست که کسی معمولاً به این سرعت نمی رسه، خوش شانس باشید با تری جی 20 تا 25 مگابیت بگیرید،
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
100 درصد بیت منظورشون بود
چون اولش 42 مگ گفتن همون میشه بیت
شما اگه سیمکارت اعتباری داری میتونی برای خرید بسته از شارژ خط به خط استفاده کنی که تو همین فروم ها با تخفیف های 10-15 و 20 درصد میفروشن که خیلی به صرفه تر میشه و پول مالیات و غیره هم نمیدین. مثلا 175 هزار تومن بسته 100 گیگ با 20 درصد تخفیف میافته 140 تومن که میشه گیگی 1400. سمت وایمکس که اصلا نرین به نظر من. ADSL هم با تعرفه عادی ارزون تر نمیشه مگر اینکه جشنواره ای چیزی باشه برای خرید ترافیک ، در ضمن اگر شانس بیارید خط تلفنتون کیفیت داشته باشه تهش 16 مگ سرعت دانلود و حدود 1 مگ آپلود میگیرین. در هر صورت اگر از 4G راضی هستنید و فشار مالی هم بهتون وارد نمیشه هیچ دلیلی نداره برید سراغ ADSL چون حتی اگر دانلود هم بخواید بکنید هیچ جا بسته شبانه 60 گیگ با 2 هزار تومان پیدا نمیکنید!. حرف اون بنده خدا هم به مقدار زیادی درسته به نظرم.![]()
سلام
بی زحمت لینک اون فروشنده ای که خودتون ازش خرید کردید قرار بدید
ممنون
سلام ببخشید چه مدل مودم رومیزی پیشنهاد میکنید برای 4g بگیرم؟ پایداریش برام خیلی مهمه مثلن برای بازی و سیسیکم و اینجور چیزا
ممنونم
سلام
به تاپیک زیر مراجعه کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست 4G با مودم E3372 اپراتور ایرانسل بسته 1 ساعت شبانه 900 ت .
شهر ما 2 ماه میشه زیر مدار 4G رفته و تازه گی ها همین نزدیکی های منزل ما آنتن 4G نصب کردن داخل خونه آنتن فول .
![]()
Last edited by saber73; 05-10-2016 at 04:53.
ممنون از راهنمایی شما . بله اگه ممکنه بگید که از کجا میشه شارژ ارزان گرفت و آیا قابل اطمینان هست این شارژها یا خدایی نکرده کلاهبرداری نباشه (البته قصد جسارت به کسی رو ندارم)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)