سلام
دوستان بنده 17 این ماه سرویس 2 مگ گرفتم پولشم به پیک که اومد در خونه دادم.
سوال من اینه که چند روز طول میکشه که وصل بشه؟
با پشتیبانی تماس گرفتم گفتن ما فرم و مدارک شما رو 18 اُم به مخابرات دادیم و یک هفته کاری طول میکشه
تا وصل بشه.
سلام
دوستان بنده 17 این ماه سرویس 2 مگ گرفتم پولشم به پیک که اومد در خونه دادم.
سوال من اینه که چند روز طول میکشه که وصل بشه؟
با پشتیبانی تماس گرفتم گفتن ما فرم و مدارک شما رو 18 اُم به مخابرات دادیم و یک هفته کاری طول میکشه
تا وصل بشه.
سلام دوستان
من واسه پارس آنلاین اقدام کردم گفت فعلا نمیتونیم تو منطقه شما بهتون سرویس بدیم(مرکز امامت تهران)ولی میزاریم تو لیست انتظار. این لیست انتظار سرکاریه؟خیلی طول میکشه؟اگه سرکاریه از یه شرکت دیگه امتحان کنم بهتر نیست؟
ممنون میشم دوستان راهنمائی کنند
داداش یه پیشنهاد دارم بهت من خودم مرکز پیروزی هستم و دوستام اکثرا امامت به نظرم بدترین مرکز مخابراتی از نظر شلوغی امامت هست. دوست من 4 تا ISP عوض کرد هیچ کدوم توی اون منطقه جواب نداد ببین چقدر شلوغه که نمیتونن سرویس بدن اگه یه زمانی هم خالی شد نگیری بهتره چون بازم شلوغه به نظر من توی یه همچین مراکز شلوغی بهترین انتخاب isp گرفتن از خود مخابراته حالا تصمیم با شماست.
این پارس آنلاین چرا انقدر با نرم افزاری اندروید مشکل داره؟یه جوری پورت ها رو بسته که تقریبا هیچ نرم افزاری که باید به سرورش توو نت وصل شه کار نمیکنه.حتی نرم افزارهای رایجی مثل maps یا soundhound.این چه وضعشه آخه
سلام. ممنون ولی واسه مخابرات قبل از پارس آنلاین اقدام کردم!اونجا هم همین مشکل رو داره. قبل عید تو سایت مخابرات ثبت نام کردم اما خبری نشد. پیگیری که کردم گفتن پورت خالی نداریم. در واقع شاید بشه گفت اونجا هم تو لیست انتظارم!فقط نمیدونم مال پارس آنلاین هم مثل مخابرات سرکاریه لیست انتظار و یا یه کم صبر سرویس میدن.این برام مهمه که تکلیفم روشن شه
لطفا یکی هم جواب من رو بده.
دیشب که اینترنت من کلا قطع بود شب پیشش هم زیاد تعریف نداشت اما اما و اما دانلود رایگان من در دو شب پیش عجب حالی کردم خودتون ببینید نزدیک به 6 گیگ دانلود رایگان بعد از 3 سال کاربر پارس انلاین دو دشب پیش حال داد
![]()
دوستان پارس بیشتر از ۱۲۸ هم به خونه میده دیگه؟ بدون مشکل؟
کسی داره
میشه آنلاین ثبت نام کرد؟ برای مدارک چی؟
راستی توی سایتشون در بخش کلی تعرفه ها (نامحدود) برای ۱۲۸ زده ۱۰ گیگ با سرعت بالا، ولی وقتی به بخش اطلاعات بیشتر برای جایزه میریم ۱۲۸ با ۲۰ گیگ هم داره! کدومش اصلیه؟
Last edited by yasidevil; 11-09-2013 at 13:34.
آره، بدون هیچ مشکلی هر سرعتی که بخواید میدن !
به نظر من بهتره که حضوری برید و ثبت نام کنید ! انلاین سرعت رسیدگیش نسبت به حضوری کمتره !
مدارک فکر کنم اخرین فیش تلفن و یک کپی از کارت ملی صاحب خط ! کارت ملی رو که مطمئنم ولی فیش رو کامل یادم نیست ! بهشون بگید که دانشجوام ! بعد هم شاید یکی دو بار بهتون زنگ بزنن ! زنگ زدن بگید میارممن چندین ماه اینجوری الافشون کردم
![]()
برا 128 20 گیگ درسته ... البته به نظر من نامحدود نگیرید ! محدود خیلی بهتره !
یعنی فقط من این مشکلو دارم؟؟؟؟
Sent from my LT15i using Tapatalk 2
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)