تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2476 از 4428 اولاول ... 1476197623762426246624722473247424752476247724782479248024862526257629763476 ... آخرآخر
نمايش نتايج 24,751 به 24,760 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

داره خودمونی میشه hot-dsl67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام
    دوستان بنده 17 این ماه سرویس 2 مگ گرفتم پولشم به پیک که اومد در خونه دادم.
    سوال من اینه که چند روز طول میکشه که وصل بشه؟
    با پشتیبانی تماس گرفتم گفتن ما فرم و مدارک شما رو 18 اُم به مخابرات دادیم و یک هفته کاری طول میکشه
    تا وصل بشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    من واسه پارس آنلاین اقدام کردم گفت فعلا نمیتونیم تو منطقه شما بهتون سرویس بدیم(مرکز امامت تهران)ولی میزاریم تو لیست انتظار. این لیست انتظار سرکاریه؟خیلی طول میکشه؟اگه سرکاریه از یه شرکت دیگه امتحان کنم بهتر نیست؟
    ممنون میشم دوستان راهنمائی کنند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    من واسه پارس آنلاین اقدام کردم گفت فعلا نمیتونیم تو منطقه شما بهتون سرویس بدیم(مرکز امامت تهران)ولی میزاریم تو لیست انتظار. این لیست انتظار سرکاریه؟خیلی طول میکشه؟اگه سرکاریه از یه شرکت دیگه امتحان کنم بهتر نیست؟
    ممنون میشم دوستان راهنمائی کنند
    داداش یه پیشنهاد دارم بهت من خودم مرکز پیروزی هستم و دوستام اکثرا امامت به نظرم بدترین مرکز مخابراتی از نظر شلوغی امامت هست. دوست من 4 تا ISP عوض کرد هیچ کدوم توی اون منطقه جواب نداد ببین چقدر شلوغه که نمیتونن سرویس بدن اگه یه زمانی هم خالی شد نگیری بهتره چون بازم شلوغه به نظر من توی یه همچین مراکز شلوغی بهترین انتخاب isp گرفتن از خود مخابراته حالا تصمیم با شماست.

4. این کاربر از Navid_Messi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Lord007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

این پارس آنلاین چرا انقدر با نرم افزاری اندروید مشکل داره؟یه جوری پورت ها رو بسته که تقریبا هیچ نرم افزاری که باید به سرورش توو نت وصل شه کار نمیکنه.حتی نرم افزارهای رایجی مثل maps یا soundhound.این چه وضعشه آخه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

داداش یه پیشنهاد دارم بهت من خودم مرکز پیروزی هستم و دوستام اکثرا امامت به نظرم بدترین مرکز مخابراتی از نظر شلوغی امامت هست. دوست من 4 تا ISP عوض کرد هیچ کدوم توی اون منطقه جواب نداد ببین چقدر شلوغه که نمیتونن سرویس بدن اگه یه زمانی هم خالی شد نگیری بهتره چون بازم شلوغه به نظر من توی یه همچین مراکز شلوغی بهترین انتخاب isp گرفتن از خود مخابراته حالا تصمیم با شماست.
    سلام. ممنون ولی واسه مخابرات قبل از پارس آنلاین اقدام کردم!اونجا هم همین مشکل رو داره. قبل عید تو سایت مخابرات ثبت نام کردم اما خبری نشد. پیگیری که کردم گفتن پورت خالی نداریم. در واقع شاید بشه گفت اونجا هم تو لیست انتظارم!فقط نمیدونم مال پارس آنلاین هم مثل مخابرات سرکاریه لیست انتظار و یا یه کم صبر سرویس میدن.این برام مهمه که تکلیفم روشن شه

آخر فروم باز p30worldapm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

256 نامحدود سرعتش تو روز چنده؟ تو شب چی؟ محدودیت خاصی داره؟ امکان داره مثل آسیاتک سرعتش کم بشه؟
    به خونه می ده؟ به دانشجو چی؟
    حداقل ترافیک ماهیانه دریافتی مشتری یعنی چی؟
    لطفا یکی هم جواب من رو بده.

8. این کاربر از p30worldapm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

دیشب که اینترنت من کلا قطع بود شب پیشش هم زیاد تعریف نداشت اما اما و اما دانلود رایگان من در دو شب پیش عجب حالی کردم خودتون ببینید نزدیک به 6 گیگ دانلود رایگان بعد از 3 سال کاربر پارس انلاین دو دشب پیش حال داد

داره خودمونی میشه yasidevil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان پارس بیشتر از ۱۲۸ هم به خونه میده دیگه؟ بدون مشکل؟
    کسی داره
    میشه آنلاین ثبت نام کرد؟ برای مدارک چی؟

راستی توی سایتشون در بخش کلی تعرفه ها (نامحدود) برای ۱۲۸ زده ۱۰ گیگ با سرعت بالا، ولی وقتی به بخش اطلاعات بیشتر برای جایزه میریم ۱۲۸ با ۲۰ گیگ هم داره! کدومش اصلیه؟
    Last edited by yasidevil; 11-09-2013 at 13:34.

پروفشنال alex_love's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    URMIA

پيش فرض

دوستان پارس بیشتر از ۱۲۸ هم به خونه میده دیگه؟ بدون مشکل؟
    کسی داره
    میشه آنلاین ثبت نام کرد؟ برای مدارک چی؟

راستی توی سایتشون در بخش کلی تعرفه ها (نامحدود) برای ۱۲۸ زده ۱۰ گیگ با سرعت بالا، ولی وقتی به بخش اطلاعات بیشتر برای جایزه میریم ۱۲۸ با ۲۰ گیگ هم داره! کدومش اصلیه؟
    آره، بدون هیچ مشکلی هر سرعتی که بخواید میدن !
    به نظر من بهتره که حضوری برید و ثبت نام کنید ! انلاین سرعت رسیدگیش نسبت به حضوری کمتره !
    مدارک فکر کنم اخرین فیش تلفن و یک کپی از کارت ملی صاحب خط ! کارت ملی رو که مطمئنم ولی فیش رو کامل یادم نیست ! بهشون بگید که دانشجوام ! بعد هم شاید یکی دو بار بهتون زنگ بزنن ! زنگ زدن بگید میارم من چندین ماه اینجوری الافشون کردم

برا 128 20 گیگ درسته ... البته به نظر من نامحدود نگیرید ! محدود خیلی بهتره !

12. این کاربر از alex_love بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Lord007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

این پارس آنلاین چرا انقدر با نرم افزاری اندروید مشکل داره؟یه جوری پورت ها رو بسته که تقریبا هیچ نرم افزاری که باید به سرورش توو نت وصل شه کار نمیکنه.حتی نرم افزارهای رایجی مثل maps یا soundhound.این چه وضعشه آخه
    یعنی فقط من این مشکلو دارم؟؟؟؟

Sent from my LT15i using Tapatalk 2

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •