تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2475 از 4105 اولاول ... 1475197523752425246524712472247324742475247624772478247924852525257529753475 ... آخرآخر
نمايش نتايج 24,741 به 24,750 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه __Jamaica__'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

تک پسر بودن هم جزو شرایط خاصه؟؟
    بله

سلام
    دوستان نظرتون راجع به پادگان خضرایی چیه؟؟؟
    یعنی از عالی هم یک پله بالاترِ
    اکثراً بجه هایی که امریه دارن خضرایی ان
    کلا نیرو هوایی واقعا جای معرکه ایِ برای خدمت

2. این کاربر از __Jamaica__ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز masooyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

سلام دوستان

کسایی که تک فرزندن آموزشی شهر خودشو نن؟

تو خدمت پودر موبر هم میزارن با خودت ببری؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Doctor Splinter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

سلام دوستان

کسایی که تک فرزندن آموزشی شهر خودشو نن؟

آموزشی ممکنه شما هر جای ایران بیوفتی،بعدش می تونی شرایط تک پسری رو ارائه کنی تا نردیکترین شهر به محل زندگیت بیوفتی!
    در مورد پودر موبر هم نشنیدم تا به حال جز چیزای ممنوع باشه!
    به هر حال به دژبانی اون پادگان هم بستگی داره

5. 2 کاربر از Doctor Splinter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ahwazp30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

من تصمیم گرفتم نرم سربازی چون ارزش نداره با این قانونایی که هر روز از خودشون درمیارن دو سه سال وقت گرانبها رو تلف کنی . اگه نرم غیر از خروج از کشور و کار دولتی محدودیت دیگه ای هم برام پیش میاد یا نه ؟

7. 5 کاربر از ahwazp30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال neon_91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری

پيش فرض

من تصمیم گرفتم نرم سربازی چون ارزش نداره با این قانونایی که هر روز از خودشون درمیارن دو سه سال وقت گرانبها رو تلف کنی . اگه نرم غیر از خروج از کشور و کار دولتی محدودیت دیگه ای هم برام پیش میاد یا نه ؟
    من داشتم پست هارو می خوندم به پست شما خوردم. من خودم الان سربازم و در حال گذروندن این دوره هستم.در مورد تلف شدن وقت گرانبها باید بگم این در مورد همه هست و همه یه جورایی 2 سال از عمرشون به فنا میره ولی چاره ای نمی بینند و میرن سربازی.باید باهاش کنار اومد این در مورد همه هست و نه فقط شما.در مورد محدودیت در پیدا کردن کار دولتی که اصلابا کارت پایان خدمتم پیدا کردنش جز محالاته مگه پارتی داشته باشی ولی در مورد خروج از کشور بله و به نظرم این محدودیت کمی نیست.درضمن خود شما در مورد قوانینی که هر روز درمیارن گفتید با این وضعی که پیش اومده و سرباز کم شده از کجا معلوم برای مشمولین غایب هم قوانینی درنیارن.شاید الان کاری نداشته باشن ولی بعدا برات دردسر میشه که حداقلش اینه اضافه بخوری.والا اینجوری که اینا میرن جلو بعید نیست غایبین رو جز فراری حساب بیارن و اون موقع سروکارت با دادگاه و اینجور جاهاست و چه بسا بیشتر از 2 3 سال از عمرت به فنا بره.پس عاقلانه تصمیم بگیر.ببخشید اگر حرفم تند بود فقط خواستم عواقب کارو بگم و احساس می کنم حرفتون از روی منطق نیست.حرف آخرم اینکه این سربازی مثل دندون پوسیده می مونه که باید بکشیش هرچه دیرتر بکشیش عذابش بیشتر باهات می مونه

9. 4 کاربر از neon_91 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

نمیدونم چند سالته داداش اما بعدا پشیمون میشی...این دغدغه برای هم نسلان ما هست..این لعنتی رو تموم کنه تموم راه ها برامون باز میشه...این همه عمرمونو هیچ و پوچ تلف کردیم اینم روش!!!

11. 4 کاربر از sasan.69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال akpa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

وام نمیتونید بگیرید
    امکانش هست اگه کارتون به هر دلیل به کلنتری افتاد ازتون کارت بخوان که دردسره اگه نداشته باشین همونجا دفترچتون رو پست میکنن
    یبارم تو قم جلوی حرم همینجوری یهویی جلوی منو گرفتن و ازم کارت پایان خدمت خواستن که خدا رو شکر دانشجو بودم
    ولی خب چند نفر هم از اشنایان میشناسم که هنوز سربازی نرفتن حدودا 35 سالشه وداره کار ازاد میکنه و مشکلی هم براش پیش نیامده هنوز

13. 3 کاربر از akpa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه sistani14's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    نیشابور

پيش فرض

برای معافیت اقدام کردم اما رد شدافتادم 08خاشکسی تجربه ایی از این مرکز آموزشی داره؟

آخر فروم باز masooyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

به نظرم تصمیمتو اساسی بگیر،یا برو یا نرو،نری هم مشکلی پیش نمیاد به جز همون چیزایی که گفتی ،پدر من هم سربازی نرفت و آخر سر هم عفو رهبری شد و تو این چندین سال مشکلی به اون صورت نداشت

16. 2 کاربر از masooyan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن علوم انسانی PLAΨMID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

تک پسر بودن هم جزو شرایط خاصه؟؟
    بله تک فرزند جزو شرایط خاص هست . وسطای آموزشی خودشون میان میگن هر کس شرایط خاص داره خودشو معرفی کنه .

مشکلی نیست . . . . اگه بسته بندی مشکوکی نداشته باشه ( یعنی مثلا مارکی داشته باشه که مشخص کنه چیه و فله ای نباشه) .
    یادمه یه بار میخواستن پودر لباس شویی رو باز کنن ببینن چیزی توش هست یا نه ، یکی از دژبانا به اون یکی گفت خیلی خنگی !! بسته پلمپ رو چطور ممکنه چیزی توش جاساز کرده باشه !!!
    در این حدن اینا !! باید بتونی ثابت کنی پودر موبره !!
    Last edited by PLAΨMID; 15-10-2014 at 21:30.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •