سلام
اینجا تاپیک شاتل هست اگر قیمتها شاتل رو میخواهید میتونید به لینک زیر مراجعه کنید
و هر شرکت دیگه رو میخواهید میتونید به سایت خود شرکت مراجعه کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام
اینجا تاپیک شاتل هست اگر قیمتها شاتل رو میخواهید میتونید به لینک زیر مراجعه کنید
و هر شرکت دیگه رو میخواهید میتونید به سایت خود شرکت مراجعه کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید
برای منم چند شبه که IDM سر ساعت 7 دانلودو قطع نمیکنه
خیلی عجیبه![]()
سلام دوست عزیز
1.بله هر دو با سرعت حدود 60 دانلود دارند
2.بله تا 1 مگ رفته بود که با نامحدود شدن سرویس های ارت سرعت اون یه 16 رسیده
3. 5 گیگ بود که تازگی کردند 6 گیگ
4. تهران نیستم ولی حدودا بین 40 تا 60 باید باشه
5. فکر نکنم هیچ کدوم از نمایندگی ها بدن باید یا دانشجو باشیند یا مهر شرکت داشته باشیند
سلام
دوستان پینگ من خیلی زیاد شده و سرعت وبگردی هم خیلی کم شده
کسی مشکلی نداره؟
جلل الخالق مال منم اینجوری شده
سلام
فکر کنم برای ورداشتن محدودیت حجمی باشه
چون الان توی سایت هم نگاه کنین دیگه محدودیتی برای دانلود نیست در عوض قیمت شده ماهانه 19.000 !!!
اینم بخونین جالبه !!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by syamak790; 26-09-2010 at 14:23.
برای من فکر کنم از وقتی ساعت تغییر پیدا کرد اینجوری شد، نمیدونم ربطی داره یا نه. ولی از وقتی ساعت کامپیوتر رو 1 ساعت آوردم عقب اینجوری شد.
اگر با idm مشکل دارید ساعت سیستم با ساعت تنظیم شده در idm و ساعت سرور شاتل یه بار چک کنید توی صفحه ترافیک مصرفی که برید ساعت آخرین اتصال هست مودمو خاموش روشن کنید میشه این ساعت ...
دوستای که با خاموش شدن کامپیوتر سر ساعت مشخصی مشکل دارند میتوانند از برنامه زیر استفاده کنند . بسیار کم حجم است با قابلیت کاستومایز بالا. لینک دانلود را در زیر قرار میدهم
[QUOTEhttp://www.brothersoft.com/poweroff-69550.html][/QUOTE]
---------- Post added at 07:38 PM ---------- Previous post was at 07:36 PM ----------
دوستانی اکو 1 و 2 مگ دارند هنوز شبانشون رایگانه؟ لطفا اعلام وضعیت کنند
---------- Post added at 07:38 PM ---------- Previous post was at 07:36 PM ----------
دوستانی اکو 1 و 2 مگ دارند هنوز شبانشون رایگانه؟ لطفا اعلام وضعیت کنند[/QUOTE]
تا اخر پاییز رایگان هست
بعدش معلوم نیست
هم اکنون 79 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 79 مهمان)