اینترنت فقط 4g
دانلودها رو هم جمع میکنم یجا 1000 یا 2000 تومن میدم تو 70-80 دیقه همه شو دانلود میکنم
آغالئغا باخئروخ
خوبه خودم خودمو چشم نزنم حالا![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
اینترنت فقط 4g
دانلودها رو هم جمع میکنم یجا 1000 یا 2000 تومن میدم تو 70-80 دیقه همه شو دانلود میکنم
آغالئغا باخئروخ
خوبه خودم خودمو چشم نزنم حالا![]()
دوستان میگم که با شارژ شگفت انگیز ایرانسل میشه بسته های اینترنت گرفت؟
امتحان کردین؟
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
دوستان همارا به من بابت 5 یا 6 روزی که اینترنت وصل بود اما نه میشد صفحه ای رو باز کرد نه میشد دانلود کرد زحمت کشیده یک روز بهم جبران خسارت داد خواستم بگم که طرف همارا نیایید من خودمم به احتمال زیاد جمع اوری بکنم
عزیزان سلام تو شهر ما اینتر 2g هست و سرعت دانلود در بهترین حالت 20کیلوبایته در چند روز آینده میخواد 3g بیاد سوالی که داشتم اینه سرعت 3g در بهترین حالت چنده؟ممنون از پاسخگوییتان
از لحاظ تئوری فک کنم تا 15M ولی عملا من از 5M بیشتر نگرفتم با گوشی ... شاید با مودم مخصوص فرق بکنه ... البته بازم بستگی زیادی به آنتن دهیش داره ...
Last edited by Exlord27; 24-04-2016 at 20:31.
امروز مودم رو سفارش دادم ... اگه آنتن دهیش خوب باشه کلا ADSL رو دیگه میزارم کنار ...![]()
در مورد 3G و 4G دقیق نمیشه گفت سرعت چقدره چون ایرانسل محدودیت سرعت نذاشته فقط بستگی به منطقه و پهنا و ترافیک دکلی هست که ازش آنتن میگیرین..معمولا در بدترین شرایط پایینتر از ۳۰۰ کیلوبایت نیس
من میخوام از ماکس نت (آسیاتک) به مخابرات کوچ کنم (سرویس نامحدود 128 مخابرات) فقط برای کارهای وبگردی
صلاح میدونید ؟![]()
بالاخره مودم 4g اومد و سیمکارتش فعال شد. ولی آنتن کامل نمیدهسرعت فقط 12 مگ میده
منطقه زعفرانیه ...
به روز رسانی : دانلود شبانه تا 24 مگ رسید سرعتش![]()
Last edited by Exlord27; 29-04-2016 at 08:18.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)