ممنون بازی به درک کنسول رو چه کنم؟(عوضش میکنم)به نظرم فلگ شده اون سه تا بازی هم که داشتم امتحان کردم مورو های زرد و قرمز داشت؟قضیه چیه؟
ممنون بازی به درک کنسول رو چه کنم؟(عوضش میکنم)به نظرم فلگ شده اون سه تا بازی هم که داشتم امتحان کردم مورو های زرد و قرمز داشت؟قضیه چیه؟
ممنون از دوستان گل که به این زودی جواب دادین دمتون گرم
آقا یادم رفت اینو بگم که من دبی هستم و انشالا تا چند هفته دیگه میام ایران و خواستم از اینجا بگیرم , یعنی به نظرتون اگه توی بازار مدل الیت یا آرکید اینجا پیدا کردم تو خریدش شک نکنم؟
البته توی فروشگاه زنجیره ای کارفور گشتم فقط یه مدل بود که رنگش سیاه بود و زده بود 250 گیگ که قیمتش رو نمیدونم چند زده بود , از فردا میرم تو بازار ببینم چه مدلی گیر میاد برای خرید.
راستی یعنی الان فقط مدل اسلیم تولید میشه که اونم کپی خور نشده تا حالا ؟!؟! بعد این درایو 0225 چیه؟ از کجا معلوم میشه چه درایوی هست و کدوم درایو بهتره؟
کلا توی ایکس باکسهای جدید مشکل 3 چراغه شدن و .... حل شده؟ اگه از اینجا بگیرم بیارم ایران برای کپی خور کردنش مشکلی ندارم؟ ببخشید که بازم سوالاتم زیاد شداگه بازم سوالی بود باز مزاحم میشم.
Last edited by khalilpakbaz; 17-06-2011 at 13:57.
نه عزیز جان نگران نباش.تا عکسی از ارور ها نذاری نمیشه قطعی گفت چیه!من پیشنهاد میکنم برای پیگیری ارور ایمیج بازی ها تو تاپیک abgx ادامه بدی تا تخصصی تر باشه و دوستانی که وارد تر هستند هم راهنمایی کنند.و الکی این تاپیک رو شلوغ نکنیم.برای فلگ هم اجازه بده یا فردا یا تا چند ساعت دیگه راهی رو بگم که ببینی فلگ شدی یا نه!!!!!!!!!!!!!!
نگران نباش.
SDK رسمی Microsoft همین الان برای استفاده و برنامه نویسی Kinect در ویندوز 7 منتشر شد
Download :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با با تو پیا ماتون فکر ما تازه کارا رو هم بکنید دیگه!!!!!!!!!!!
مستر یه سوال:
من کنسولمو با بازیه مورتال آپ کردم.
بعدش میخواستم بدونم بازیه cod:Bo اجرا میشه یا نه.میدونستم پچ نشدس.فقط میخواستم امتحان کنم
بعد بازیو گذاشتم تو کنسول و دیدم صفحه سیاه شد و کنسولو ریست کردم
حالا اینو بگو که الان من فلگ شدم؟؟؟
تابستون هم میخوام برای اولین بار به لایو وصل بشم
دمت گرم![]()
دمت گرم
حالا تستش کردی یا نه؟
نزنیم کینکت بترکه![]()
این آپدیت جدید کینکت که توی همه ی سایتا زدن چیه؟ می خواد واس پی سی بیاد؟ این که گندش در میاد... بعدش واسه ایکس باکس هم باید دانلود کرد؟ لینک میزارید؟ بعدش باید به همون روش آپدیت داشبورد باید آپدیت کرد؟
کسی این آپدیت کینکت رو امتحان کرده ؟
چرا فرمتش msi هست ؟ مال چه سیستم عاملیه ؟
این آپدیت برای برنامه نویسی و ساختن بازیهای سادست!
شما نیازی بهش ندارین ...
اینو گذاشتن برای یکسری موسسات تحقیقاتی که بتونن با آخرین تکنولوژی Kinect آشنا بشن و براش برنامه نویسی کنن. هـمیـن ...
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)