برای کسی شده هی قطع شه بد تنظیمات تغییر کنه باز قطع شه برگرده?![]()
برای کسی شده هی قطع شه بد تنظیمات تغییر کنه باز قطع شه برگرده?![]()
یکی از آشنایان تهران 256 محدو گرفته سرعت دانلودش صبح وشب زیره 300 نمیاد![]()
اگه روزی 10 گیگ دانلود داری اصلاً نا محدود نگیر. نا محدود 128 کلاً ماهی 20 گیگش سرعت بالاست و بعد از اون سرعتش میاد پایین.
شما که مصرفت خیلی بالاست همون حجمی بگیری بهتره. یعنی ماهی 10 گیگ باید بگیری. خلاصه که باید یه کم مایه پیاده شی![]()
دوستان اونایی که سرویس محدود پارس آنلاین دارن
به نظرتون کدوم سرویسش شبا سرعت خوبی داره؟
حداقل 100-200 K سرعت بده....اصن هست؟؟داریم؟
کدومو پیشنهاد میدید بعد اینکه این پلنم این ماه تموم شد اونو بگیرم؟
الان نامحدود 256 هستم تکون میخوری جایزه منصفانش تموم میشه :|
اصن بیام محدود؟
Last edited by lastwall; 04-09-2013 at 21:09.
من 1مگ دارم
به نظر من باید از سرویس های 1یا2 مگ محدود استفاده کنی
سرعت شبانه 1مگ حداقل120 وتا 300 بعضی وقتا نوسان داره با توجه به وضعیت مرکز مخابراتیتون شبی حداقل 3 وحداکثر6 گیگ میتونید دان کنید
Last edited by saeed ssd; 04-09-2013 at 23:38.
این وضعیت سرویس منه :
سرویسم هم 256 ـه
همونطور که میبینید snr خیلی کمه
اگه بگم سرویس رو به حالت قبل برگردونن امکانش هست که سرعت درست بشه ؟
ممنون
سرویس چه مشکلی داره؟
سلام
از آسیاتک دروغ گو سرویس دارم ، نزدیک 40-50 تومن فقط خرج کردم برای وصل شدن خط (زنگ زدن به تهران و ....) ، الآن واقعا پیشمونم ، مخابرات خیلی بهتر از آسیاتک هست سرویس هاش (حیف که سرویسم رو دیگه نمی تونم بگیرم ، فقط به مشترک ها قدیمی می دادند) ، حالا می خوام پارس آنلاین بگیرم ، 128 نامحدود ، چند تا سوال داشتم :
1- چند روز طول می کشه تا وصل شه (آسیاتک بیشتر از 2 هفته طول کشید!)
2-وقتی 20 گیگ تموم میشه ، سرعت 128 اش چقدره؟
3- پینگ 8.8.8.8 در زمان ابتدای کار ، و وقتی مصرف منصفانه تموم میشه (128 میشه) چه مقدار هست؟
snr دانلودتون میشه گفت مناسب هست ولی آپ استریم ضعیف هست. منم وقتی سرویس ها از 2مگ اومدن رو 4 مگ شرایط مشابهی داشتم ! تایم اوتم خیلی زیاد بود ! چون اپلود با مشکل مواجه میشد سرعت دانلودم هم پایین اومده بود ! شما بهتره بهشون بگید ( تاکید کنید) که فقط اپلود رو روی 512 بیارن و به دانلود کاری نداشته باشن ! امکان داره که مشکلتون رفع بشه ! اگر نشد زنگ بزنید به مرکز تهران و بگید که سرویس رو روی 4 مگ بزارن ! بگید که سرعتم کمتر شده ! ولی بازم میگم یکم کار کنید با سرویس بعد تصمیم بگیرید چون اگه عوض کنید امکان بازگشتت سخته ( هست ولی سخته ! باید منت کشید ! )
البته یک مورد دیگه هم که هست در مورد کاهش و تنظیم سرعت ها توسط پارس هست، قبلنا یادم هست که وقتی سرویس ها روی 2 مگ بسته شده بود سرعت شبانه ی 256 و 512 یکی بود ! روزانشون هم فاصله ی کمی با هم داشت ! ولی وقتی خط ها رو 4 مگ بسته شد دستشون بازتر شد و فاصله ی سرعت سرویس ها رو کم کردن ! مثلا فاصله ی 256 با 512 کاملا ملموس شد ! الان هم که بعضی از سرویس ها روی 9 مگ بسته شده حتما دستشون باز تر شده و بر اساس سرعت تقسیم بندی کردن ! یعنی در این شرایط اگه سرویس 2 مگ محدود بگیرید امکانش هست که سرعت به مراتب بیشتری رو در اختیارتون بزاره ( البته حتمی نیست فقط امکانش هست )
چرا چند شبیه که سرعت دانلود شبانه از 50 بالاتر نمیره ؟
من 512 محدود دارم و چند شبه سرعت رو سی الی چهل و پنجه
تا یک دقیقه قبل از 2 سرعتا نسبتا خوبه و رو 150 تا 400 هست اما تا دو میشه فوری میاد پایین
( البته اینکه خودشون سرعتا رو در شب محدود میکنن هم کاملا روشنه )
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)