من هم همین تصمیم رو گرفتم و رفتم به سمت مقاومتی
سرعت دانلود 1 مگابیت![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
من هم همین تصمیم رو گرفتم و رفتم به سمت مقاومتی
سرعت دانلود 1 مگابیت![]()
128 محدود مخابرات 122 تا بهت سرعت میده شاید منطقه به منطقه فرق کنه ولی مدنی سرعتش اینه
مرکز یاغچیان هم سرعت همینه
سلام مرکز علامه هم همین سرعت رو میده
یک سوال من 600 مگ حجم داشتم سرویس رو عوض کردم اما حالا حجم رو بهم ندادن چیکار کنم حالا؟
دوستان از بین شرکت های ماکس نت و پارس انلاین کدومشون برای روزانه خدمات خوبی دارن؟
سرعت شبانه مخابرات منم محدود شده چند روزیه ... مرکر مدنی ... خط 5 مگ دارم سرعت شبانه از 100 بالاتر نمیره... پشتیبانی میگه محدود نکردیم هااا ولی افت سرعت داره شبانه و تضمینی هم برای سرعتش نیست ... ای تو روح دزد و کثیفتون ... آشغالای دزد .... تازه از تقریبا 2 هفته مونده به عید SNR من صبح ها به شدت میومد پایین (از 30 میومد رو 15) بعد بعد از ظهر درست میشد ... بازم پشتیبانی فرمودن که از طرف ما مشکلی نیست خط رو از بیرون چک کنین ... بعدش گفتم کارشناس بفرستین ... روزه بعدش اومده کارشناس یه نگاه کرده میگه خیلی خوبه اینجا و هیچ مشکلی نیست، 5 تومن پول گرفت هیچ کاری هم نکرد ... البته وقتی که کارشناس اومده بود اینترنت کلا یه چند ساعتی بود که قطع شده بود ... بعد چند ساعت که اومد اینترنت دیدم SNR بازم برگشته روی 15 .... حالا خط 5 مگ دارم که روی 4 مگ بسته شده با شبانه کمتراز 1 مگ .... ای لعنت بر شما دزدان بیشرف ....
Last edited by Exlord27; 21-04-2016 at 11:05.
برای حل شدن مشکلاتت ده هیچ وجه روی پشتیبانی هیچ ISP حساب باز نکن... چون هیچ کدوم هیچی حالیشون نیست و سوادشو ندارن که کمکت کنن ... فقط یه سری مشکلات عمومی رو بهشون لیست کردن دادن و هر کی هر مشکلی داشته باشه اون چک لیستو براش میخونن ...
همارا DNS سروراش مشکل داره منم از روزه اولی که هماراگرفتم همینجوری بود ... DNS سروراتو بزار روی گوگل درست میشه ....
8.8.8.8
8.8.4.4
Last edited by Exlord27; 21-04-2016 at 10:13.
ماله منم یه یک هفته ای میشه که اینجوریه ... من که کلا بازی آنلاین رو گذاشتم کنار دیگه اعصابم نمیرسه .... و من بیشتر صبح ها خونه نیشتم و عصر که میام خونه باید حتما مودم رو هر 1 ساعت رست کنم وگرنه کلا نتی در کار نیست ...
این دوره تموم بشه من برمیگرم شاتل حداقل دانلود شبانه داشته باشم .... البته شاید هم یه مودم 4g ایرانسل بگیرم ... فقط از آنتن ندادنش میترسم ... گوشیم فقط 3G ساپورت میکنه که وقتی با usb به کامپیوتر وصل میشه میره روی E و سرعتش کمه ...
Last edited by Exlord27; 21-04-2016 at 11:08.
ضریب اشتراک یه روش قانونی دزدی توسط ISP ها میباشد. ضریب اشتراک 1 به 8 ( که واقعا 1 به 20 یا حتی 1 به 30 هست) یعنی اینکه وقتی شما یه خط 1مگ میخرین این خط 1 مگ به (حداقل) 8 نفر دیگه هم فروخته میشه و اون چهنای باند 1مگ بین (حداقل) 8 نفر به اشتراک گذاشته میشه ...
سرویس های نامحدود همون سرعتی رو که میخرین میدن ... 512 براتون سرعت 50 تا 55 KBps رو میده و در شرایط ایده عال شاید تا 60 هم برسه که بعید میدونم ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)