تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 2472 از 2550 اولاول ... 1472197223722422246224682469247024712472247324742475247624822522 ... آخرآخر
نمايش نتايج 24,711 به 24,720 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

دوستان سلام
    یه سوال داشتم
    من الان سرویس 10 مگ مخابرات استفاده میکنم که حالا به احتمال کشش خط تلفنم حدود 300 کیلوبایت سرعت دانلود میده
    تصمیم گرفتم یکم اقتصاد مقاومتی انجام بدم و این ماه سرویس 128 کیلوبایت رو بگیرم. سرعت این سرویس چطوریه؟ یعنی واقعا 128 کیلوبیایته یا بیشتره؟
    من هم همین تصمیم رو گرفتم و رفتم به سمت مقاومتی
    سرعت دانلود 1 مگابیت

2. 2 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه senator2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

دوستان سلام
    یه سوال داشتم
    من الان سرویس 10 مگ مخابرات استفاده میکنم که حالا به احتمال کشش خط تلفنم حدود 300 کیلوبایت سرعت دانلود میده
    تصمیم گرفتم یکم اقتصاد مقاومتی انجام بدم و این ماه سرویس 128 کیلوبایت رو بگیرم. سرعت این سرویس چطوریه؟ یعنی واقعا 128 کیلوبیایته یا بیشتره؟
    128 محدود مخابرات 122 تا بهت سرعت میده شاید منطقه به منطقه فرق کنه ولی مدنی سرعتش اینه

4. 3 کاربر از senator2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Hamed48's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

128 محدود مخابرات 122 تا بهت سرعت میده شاید منطقه به منطقه فرق کنه ولی مدنی سرعتش اینه
    مرکز یاغچیان هم سرعت همینه

6. 3 کاربر از Hamed48 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mahdi1323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

سلام مرکز علامه هم همین سرعت رو میده
    یک سوال من 600 مگ حجم داشتم سرویس رو عوض کردم اما حالا حجم رو بهم ندادن چیکار کنم حالا؟

پروفشنال parinaz571's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

دوستان از بین شرکت های ماکس نت و پارس انلاین کدومشون برای روزانه خدمات خوبی دارن؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سرعت شبانه مخابرات منم محدود شده چند روزیه ... مرکر مدنی ... خط 5 مگ دارم سرعت شبانه از 100 بالاتر نمیره... پشتیبانی میگه محدود نکردیم هااا ولی افت سرعت داره شبانه و تضمینی هم برای سرعتش نیست ... ای تو روح دزد و کثیفتون ... آشغالای دزد .... تازه از تقریبا 2 هفته مونده به عید SNR من صبح ها به شدت میومد پایین (از 30 میومد رو 15) بعد بعد از ظهر درست میشد ... بازم پشتیبانی فرمودن که از طرف ما مشکلی نیست خط رو از بیرون چک کنین ... بعدش گفتم کارشناس بفرستین ... روزه بعدش اومده کارشناس یه نگاه کرده میگه خیلی خوبه اینجا و هیچ مشکلی نیست، 5 تومن پول گرفت هیچ کاری هم نکرد ... البته وقتی که کارشناس اومده بود اینترنت کلا یه چند ساعتی بود که قطع شده بود ... بعد چند ساعت که اومد اینترنت دیدم SNR بازم برگشته روی 15 .... حالا خط 5 مگ دارم که روی 4 مگ بسته شده با شبانه کمتراز 1 مگ .... ای لعنت بر شما دزدان بیشرف ....
    Last edited by Exlord27; 21-04-2016 at 11:05.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام دوستان
    من سرویس همارا سرعت بالا !!!!دارم سرعتش الان 4 یا 5 روزی میشه که خیلی خیلی پایینه یعنی اسمن نت وصله ولی نه صفحه ای باز میشه و نه میشه دانلود کرد

هربارم به پشتیباتاشون میگم می گم مشکل از ما نیست و زیر ساخت مشکل داره و مشکل رو هم حل نمی کنن - کلافه شدم -برای شما هم همارا اینطوریه ؟

به غیر از همارا کدوم شرکت خدمات خوبی داره که اگر بهش مهاجرت کنم پشیمون نشم؟من اینترنت شبانه نمی خوام فقط می خوام در طول روز سرعت خوبی داشته باشه.

ممنون میشم راهنمایی کنین
    برای حل شدن مشکلاتت ده هیچ وجه روی پشتیبانی هیچ ISP حساب باز نکن... چون هیچ کدوم هیچی حالیشون نیست و سوادشو ندارن که کمکت کنن ... فقط یه سری مشکلات عمومی رو بهشون لیست کردن دادن و هر کی هر مشکلی داشته باشه اون چک لیستو براش میخونن ...
    همارا DNS سروراش مشکل داره منم از روزه اولی که هماراگرفتم همینجوری بود ... DNS سروراتو بزار روی گوگل درست میشه ....
    8.8.8.8
    8.8.4.4
    Last edited by Exlord27; 21-04-2016 at 10:13.

11. این کاربر از Exlord27 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

منم می خواستم بیام الا این جریان همارا رو بگم!!رسما 1 هفته است از ساعت 10 صبح به بعد یه قطعی وصلی نت داره که نپرسید انگار نه انگار نه به ادم زنگ یا اطلاه می دن که فلانی ایراد و.... داریم واسه چند روز ممکنه نت مشکل داشته باشه!!! رسما سره چنت بازی dota2و... وسط بازی قطغ شده!!!الا هم وضع اینه!!!بعدش اینقدر سریع به ادم اطلاع می دن که سرویست در حال اتمام هست بیا و... کن!!!تو سایتشون هم یه بخش داره که وضعیت سرویس رو نشون بده همیشه میگه عادی!!زنگ هم میزنی میگن اره دیگه مشکل داریم ولی درست شده فرداش بدتر میشه!!!
    ماله منم یه یک هفته ای میشه که اینجوریه ... من که کلا بازی آنلاین رو گذاشتم کنار دیگه اعصابم نمیرسه .... و من بیشتر صبح ها خونه نیشتم و عصر که میام خونه باید حتما مودم رو هر 1 ساعت رست کنم وگرنه کلا نتی در کار نیست ...
    این دوره تموم بشه من برمیگرم شاتل حداقل دانلود شبانه داشته باشم .... البته شاید هم یه مودم 4g ایرانسل بگیرم ... فقط از آنتن ندادنش میترسم ... گوشیم فقط 3G ساپورت میکنه که وقتی با usb به کامپیوتر وصل میشه میره روی E و سرعتش کمه ...
    Last edited by Exlord27; 21-04-2016 at 11:08.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام
    آقا من از دوستان واقعا ممنون میشم اگه قـــــشنگ این قضیه ضریب اشتراک رو تشریح کنه.

یعنی اگه ضریب اشتراک سرویس ما 1 به 8 باشه با سرعت 1024 یعنی باید 1024 رو تقسیم بر 64 کنیم تا سرعتومن بر حسب بایت مشخص بشه؟

تو خیلی سایت ها نوشته یعنی 8 نفر می تونن رو یه خط باشن. خوب با این حساب که شرکت میتونه همیشه یه خط رو به 8 نفر اختصاص بده؟ با این کار تصادفی انجام میهشه؟

ممنونم
    ضریب اشتراک یه روش قانونی دزدی توسط ISP ها میباشد. ضریب اشتراک 1 به 8 ( که واقعا 1 به 20 یا حتی 1 به 30 هست) یعنی اینکه وقتی شما یه خط 1مگ میخرین این خط 1 مگ به (حداقل) 8 نفر دیگه هم فروخته میشه و اون چهنای باند 1مگ بین (حداقل) 8 نفر به اشتراک گذاشته میشه ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

وضع مخابرات چطوریه!!
    این سرویس بدجور چشم منو گرفت کسی میدونه سرعت دانلودش چقدره و پینگ مخبرات الا چطوریاست!!
    سرویس های نامحدود همون سرعتی رو که میخرین میدن ... 512 براتون سرعت 50 تا 55 KBps رو میده و در شرایط ایده عال شاید تا 60 هم برسه که بعید میدونم ...

15. این کاربر از Exlord27 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •