قضیه رومانی درست شد اما آدرس گیت وی پارس آنلاین عوض شده
قضیه رومانی درست شد اما آدرس گیت وی پارس آنلاین عوض شده
اقا ما از اسیاتر **$^#@#$ ( فحش بذارید جای علائم ) 512 داریم که جدیدا بعد از دانلود تقریبا 200 مگ با سرعت 50-60 ، سرعت میاد بین صفر تا 5
با این سرویس POL-512-10G >>> روزا چقدر سرعت میده ؟ ، شبا که رایگانه چطوریه ؟ ، پینگ حالا زیاد مهم نیس ، تایم اوت خیلی مهمه ( اسیاتر حمله شیمیایی بکنه بهتر از این همه تایم اوتیه ) ، این سرویس هم مصرف منصفانه داره ؟ سرعت با idm چقدره ( یه بازه بدین بین کمترین تا بیشترین سرعت ) ؟
تهران ، مرکز سعادتمند
محتوای مخفی: بخون ضرر نمیکنی
میشه یه تست پینگ و سرعت بزارید؟؟
ببخشید 512 نامحدود سرعت چنده؟!
والا معلوم نیست بین 380 تا 50 متغییره.شبها هم 40~50
سلام
سرعت روزانه سرویس 512 تا 450 میرسه ... بین 350-450 نوسان داره. شبا بستگی به شانس و منطقه ی مخابراتی داره ! شاید 2 گیگ شاید 1 گیگ ! شایدم 512 مگابایت ! بهتره این مورد رو از هم منطقه ای هاتون بپرسید ، من اون مدتی که 512 داشتم 99 درصد مواقع بیشتر از 2 گیگ دانلود شبانه داشتم.
تایم اوت زیاده ! حداقل برا من که اینجوریه !پینگ هم زیاد خوب نیست ! بعضی مواقع مناسب و بعضی مواقع افتضاح ! قطعی سرویس هم حداقل برای من خیلی زیاده !
نه، اون فقط برا سرویس های محدود هست .سرعت همون هست که گفتم،خطتتون روی 4 مگ بسته میشه (بعضی از مناطق روی 2 مگ و بعضی ها هم جدیدا روی 8 مگ ! بسته به نویز خططتون ) و سرعت روزانه رو به صورت کامل در اختیارتون میزاره ! یعنی حداکثر سرعت 450-500 و حداقلی هم ندارهولی طبق تجربه ی من بین 350-450 نوسان داره.
وضعیت سرویس من ( 2 مگ محدود )
سرور داخلی
سرور خارجی
![]()
Last edited by alex_love; 02-09-2013 at 19:00.
آره 20 گیگ سرعتش خوبه اما بعد از 20 گیگ میاد روی سرعت واقعی که همون 128 هست!!
اگه یک سال 120 گیگ مصرف داری همین نا محدود بگیری خوبه. البته اگه مصرفت دانلوده و شبا بیدار میمونی نا محدود بگیری و شبا دانلود کنی بهتره
راجع به دزدی هم که داره. کلاً زیاد حجم کم می کنه. برای همه همینه.
سلام
بچه ها یه سوال
وی پی ان رو پارس انلاین کار نمیکنه؟؟؟
من رو ایپد هر وی پی انی میریزم کار نمیکنه.....کانکت میشه ولی تو سایت نمیره
با pc هم همینه
نه کار نمیکنه روی آیپد..
فقط ssl اونم بعضی موقع ها!
درود
دوستان من چند وقتی از اینترنت استفاده نمیکردم الان دیدم که سرویسم روی 9 مگ بسته شده و آپلود روی 1 مگ !!
چند وقته که اینطور شده ؟
ولی با اینکه دانلود روی 9 مگ بسته شده ولی سرعت دانلود در روز از همون 350 قبل بیشتر نمیره ضمن اینکه snr هم خیلی کم شده
و دیشب سرعت دانلود به زور روی 40 -50 بود در صورتی که وقتی که دان استریم روی 4 مگ و آپلود روی 500 کیلو بود شبا با 200 دانلود میکرد
به نظرتون اگه تماس بگیرم بگم دان و آپ استریم رو روی قبل ببندن شرایط مثل قبل میشه ؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)