افزونه ultr.a su.rf برای کروم و مجانی هم هست .
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
افزونه ultr.a su.rf برای کروم و مجانی هم هست .
فردا که عمرن تخلیه شه؛ شما اگه الان درخواست تخلیه رو بدی ، باید بلافاصله بعدش ، در سایت 195 از آسیاتک بابت تخلیه نکردن خطت شکایت کنی! اگه خوش شانس باشی ، شنبه تخلیست، در غیر این صورت احتمال زیاد ، یکشنبه دیگه کارت اوکیه...
*نکته مهم اینه که هر موقع درخواست تخلیه رو دادی، بلافاصله بعدش در سایت 195 از اسیاتک شکایت کنی.*
اینم مال من
![]()
Last edited by sh@y@n; 15-10-2015 at 01:28.
چند روز آخر سرویسمو ارتقا دادم به 10مگ ببینم چه فرقی میکنه ( سرویس 256 رو ) ، بهتر نشد که هیچ، بدترم شد ( از هر لحاظ نتم ترکید ) !!!!!! واقعا پول واسه 10مگ دادن،اشتباهه محضه...
متاسفانه تک کانکشن آسیاتک افتضاح شده ، مشکلشم کمبود پهنای بانده . صبح ها من چک کردم با testmy روی ۳ ۴ مگ به زور میره ولی از ساعت ۱۲ظهر به بعد میترکه علتشم فقط کمبود پهنای بانده .
- - - Updated - - -
متاسفانه تک کانکشن آسیاتک افتضاح شده ، مشکلشم کمبود پهنای بانده . صبح ها من چک کردم با testmy روی ۳ ۴ مگ به زور میره ولی از ساعت ۱۲ظهر به بعد میترکه علتشم فقط کمبود پهنای بانده .
پیشنهاد میکنم همه دوستان از testmy.net تک کانکشن یه تست بگیرن تو ساعت های مختلف بزارن اینجا شاید به یه نتیجه ای رسیدیم .
شما کدوم شهری ؟ شما آسیاتک هستی ؟ پی چرا تست شما تو سایت نیست ؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما اصلاَ آسیاتک نیستی برا چی تست میزاری اینجا ؟!؟!
Last edited by _Mehran; 15-10-2015 at 11:05.
چرا اسیاتک هستم
همونطور که ایپی های لایزر برای بچه ها میاد ایپی این شرکت و چندتا دیگه هم برا من میاد
البته ایپی های خود اسیاتک هم واسم میاد که اونا هم سرعتشون همینقدره فقط مقدار پینگشون فرق داره
راصد شرکت وایرلسه تو اهواز؟!
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)